-
T. L.
chodzi mi o jakiś park albo miejsce gdzie są asfaltowe uliczki :) przez ostatnie 2 dni jeździłem po Chomiczówce między blokami i po parku na Moczydle ...
mam nadzieję, że w Wawie są jakieś lepsze miejsca ... choć w tych dwóch nie jest źle :)
jak nikt mi nie odpisze do 17 to wieczorem podjadę na Pola Mokotowskie zobaczyć jak tam jest :D -
-
T. L.
dzięki :) pojade na Pole Mokotowskie i jesli dam rade to na Szczęśliwice -
T. L.
byłem na Mokotowskich ponad 3 h :) po prostu super sie jezdzilo :D jutro replay; ] -
-
T. L.
mam jeszcze pytanie,
jeździł ktoś z Was metrem na rolkach ?
czy może jest zakaz i od razu przez głośnik każą opuścić stację ? -
zalezy :) ogolnie jest zakaz porusznia sie w rolkach komunikacja miejska. Zalezy na kogo trafisz :) jak jestes na stacji metra i grzecznie stoisz na srodku to raczej nikt sie nie przyczepi
-
T. L.
dzięki :) jeszcze przeliczę co mi się bardziej opłaca jechać autem z młocin i płacić za paliwo czy wydawać na bilety za metro:D jedno jest pewne - jak na razie Pole Mokotowskie to najlepsze miejsce
park na Szczesliwicach jest większy ? więcej jest uliczek nadających się do jazdy ? -
mniejszy :) przejezdzales na druga strone kladki na polu mokotowskim ?
-
T. L.
po obu stronach jeździłem ale najwięcej tam gdzie jest to duże jeziorko i kilka barow :) -
*; Czarnulaaa...; *
Ja od dwóch miesięcy codziennie jeżdżę na pole mokotowskie, bo w centrum nie mam gdzie jeździć no chyba, że na Marszałkowskiej. -
Anonim
Jak dla mnie najlepiej od Metra wilanowska do wilanowa w Warszawie oczywiscie;D ( jest taka plaska kostka ):) duzo km dobrej drogi:)
polecam