Rolki [4220]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mike

Elo, jestem na forum nowicjuszem więc na początek wielkie ELO dla wszystkich userów i modów.

Do rzeczy. Chcę sprawić sobie pod choinkę rolki, mam zamiar ostro je piłować, czyli robić przeróżne triki i inne wygłupy... Więc tu moje pytanie jakie rolki polecacie? Tylko żebym z ceną wyrobił się do 400zł bo z kasą u mnie cienko... Please odpowiedzcie!
  • Kubis

nie znajdziesz dobrych rolek za 400zł chyba że używane
  • Mike

to w takim razie od ilu zaczynają się dobre rolki?
  • Kubis

jakoś od 600-700zł
  • Promo

tez dopiero kupuje ale radze ci nazbierac jeszcze okolo 300
  • Aslıgül özçelik

mam praktycznie nowe deshi Kicks 2 z kelso plate i uhmw plates za 300 do puszczenia.
  • Jarek

ee tam, jakieś realmy to na początek by przeżył. Jeżeli nie, to inwestuj w używane. forum.rolki.com
  • Martines; D

Nie przesadzajcie ja kuplam za 250 Salomony prawda ze po wyprzedazy ale znajda sie takie do 400 ale wartaloby poczekac do wiosny, wiekzy wybor bedzie; D
  • Anonim

>Martyna napisała:
    >Nie przesadzajcie ja kuplam za 250 Salomony prawda ze po
    >wyprzedazy ale znajda sie takie do 400 ale wartaloby
    >poczekac do wiosny, wiekzy wybor bedzie; D

Wartałoby <lol> a co do tematu to wstrzymaj się i uzbieraj trochę więcej i kupisz jakiś dobry sprzęt
  • Martines; D

no tylko sie zastanow troche bo bez sensu jest kupic sprzet za 900zl bo masz zajawke przez miecha a potem zeby role lezaly w szafie bo ci sie znudzilo
  • Anonim

ja wydałam 700 na salomony siam zwracajcie uwage na rozmiar kułeczek tym większe tym szybsze dla nowicjuszy polecam dosyć małe kułeczka do nauki
    Pozdro:)))
  • xblackbeard johnx

>Ilona:) napisała:
    >ja wydałam 700 na salomony siam zwracajcie uwage na rozmiar
    >kułeczek tym większe tym szybsze dla nowicjuszy polecam
    >dosyć małe kułeczka do nauki
    >Pozdro:)))

kto jej powie ?
  • Kamilekxtreme

proponuje ci jakies razory ale to są juz roleczki z wyszszej półki są po ok 700zł oczywiscie zalezy od modelu i w szczegulnosci zwroc uwage na płoze czy ma anti rokery czy standardowe 4 kółka jak wolisz
  • Kamilekxtreme

a własnie na początek są dobre bo tanie podkreslam na początek tempisze xtremy ja teraz na takich jezdze co prawda dlatego ze z usd wyrosłem a kasy nie miałem a bez rolek to ja nie wytrzymam ale jak chcesz rolki na dłurzej to jak mówiłem razory i kropka
  • niety.

tempisze to najgorsze gowno na swiecie. kup sobie realmy jak nie masz hajsu... http://www.hedonskate.com
  • Anonim

za 400 zł to już kupisz Rocessy, może nie najwyższej jakości, ale narzekać nie będziesz, ja już smigam 5 lat, przeżyły wszystko, krawężniki, schody, długie dystanse ...
    poważnie polecam ...
  • Anonim

http://www.asport.pl/product_info.p...
    te mozesz piłować do zdarcia.
  • ®

>EMKA.! napisała:
    >kiedys mialam. teraz chce ponownie miec i jezdzic. nie znam
    >sie wogole. podpowiedzcie jakies nazwy sklepy w wawie
    >przykladowe w granicy rozsadku ceny :) moze byc na priv :)
    >dzieki

• Anonim

Jakie rolki polecacie?
    Jeżdże amatorsko z koleżankami, wiec nie zalezy mi na super drogich rolkach, ktore przeskocza kazdy kraweznik itp. wazne zeby bylo wygodne, niezbyt drogie i nawe szybkie :)
  • Alan FNF2

polecam.... roces, salomon poniewaz sa to jedne z lepszych jezeli jedzdzisz amatorsko oraz jezeli chodzi o agresywna jazde... ale teraz jest duzo roznych firm.... http://www.hedonskate.com zajrzyjcie
| |

Wszystko o rolkach agresywnych, reakreacyjnych, szybkich, do freeride'u i freestyle'u. Stare tema...

Fotki

Miejsca grona (0)