romanistyka na UW [784]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Maciek

Duzo osob narzeka na brak integracji na naszym wydziale... Czas cos z tym zrobic! Rzucajcie pomysly! Jak jest jakas impreza gdzie sie mozna wspolnie spotkac, to zawiadamiajcie o tym! Niech wiedza ludzie i przychodza tlumami. Dalej Młode Przyjaciółki i Przycaciele :))))))) Zrobmy z tym wreszcie porzadek! Bedzie na przyjemniej studiowac!!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

hihhi..jak ja bym tam byla od razu bym porzadek zrobila:P Z taka wariatka jak ja nie ma innej opcji:) Bylaby integracja:)
  • Anonim

jak sie tylko dostaniemy to zintegrujemy caly wydzial; ) co ty na to??
  • Anonim

nie ma sprawy!!!to nasza misja:)) hyhhy..juz moga sie nas bac;) Razem podbijemy romanistyke;) Trzeba obmyslic misterny plan zintegrowania :)
  • Zuz

no, slusznie slusznie. zintegrujmy sie. Moze nie w wakacje, ale od pazdziernika, czemu nie; )
  • Maciek

Przypominam, albo oznajmiam :) dla tych ktorzy jeszcze nie wiedza, ze bedzie oboz integracyjny w pazdzierniku na poczatku (lub we wrzesniu na koncu) nie pamietam . O dokladne informacje pytajcie Lucynke.... (nasza samorzadczyni :)) Ja oczywiscie sie wybieram. moze jak bog da wezme gitare.... chodz nie wiem czy zdolam do tej pory wyleczyc reke... ale trzeba byc dobrej mysli... tak w ogole to polecam bardzo obozy!!! jest fajnie i w ogole... Wiec na przod !!! Rozpoczynamy wielka fale integracji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

Z tą integracją to chyba nie jest tak źle. Ja tam nie narzekam, ale może to dlatego że już uciekam z romanistyki. Co jak co ale integracja była jedną z nielicznych rzeczy które podobały mi się na tym wydziale.
  • Kolekcjoner ludzi

jednak uciekasz??:P moim zdaniem zdaniem integracja byla najwiekszym minusem tych studiow:/ i jednym z powodow mojego odejscia...
  • Anonim

Uciekam jak dobrze pójdzie tzn jak dostanę się na inny kierunek.A co do integracji to wszystko zależy od ludzi. Ja pod tym względem miałam farta-bo trafiłam na zajebistych:)
  • Maciek

Jasne ze zalezy od ludzi... niektorzy sie sobie przypodobaja, niektorzy nie... problem polega zasadniczo na tym, zeby Ci ludzie ktorzy maja potencjalna szanse, zeby sie skumac, odnalezli sie nawzajem.... Jak Ty trafilas na fajnych to git, ale sa tacy ktorzy nie moga trafic... wiec po prostu trzeba organizowac rozne wypady imprezy itp, zeby ci ktorzy nie trafili poznali kogos wiecej niz tych ludzi z ktorymi obcuja na codzien w grupach... Co do kierunku, to zaczyna sie robic fajnie dopiero na 3 roku.... Takze trzeba byc cierpliwym :)
  • Anonim

Wiadomo, że trzeba stwarzać jak najwięcej okazji do integracji. Imprezowania nigdy za wiele. W tej kwestii to Lucynka chyba wiedzie prym, o ile się dobrze orientuję.
    A co do kierunku to zdaję sobie sprawę, prawie na każdym wydziale pierwsze dwa lata nie są zbyt interesujące. Jak uda mi się zaliczyć sesję we wrześniu i dostać na italianistykę to możę będę robić dwa kierunki. Na razie to tylko marzenia
  • Anonim

To zycze powodzenia Karolko:)
    Imprezujcie ludzie poki wszyscy jestesmy mlodzi i piekni;P ,bo pozniej czeka nas tylko nudna starosc,wiec trzeba sie wyszalec (ale z umiarem) za mlodu:)
  • Anonim

A dziękuję i też Ci życzę powodzenia:)
    Jako przedstawicielka młodych i pięknych w zupełności się z Tobą zgadzam. Ale myślę że starość też nie jest taka zła, tylko trzeba z niej umieć korzystać.Póki co korzystam z młodości i wolnego czasu.
  • Anonim

Ja tez dziekuje:)
    Nio starosc tez nie jest taka zla,tylko ze juz si enie ma tyle sily na to wszystko,organizm wysiada.Tak wiec teraz swiat jest NASZ;)
  • Maciek

pozdro wszystkim.. wyjezdzam... integrowac sie oczywiscie :)
  • Lucysia

hmm....chetnych do integracji zapraszam na oboz zerowy: jeden bedzie we wrzesniu na slowacji drugi w Sulejowie na poczatku pazdziernika...dokladne info niedlugo
  • Anonim

modle sie ,zebym sie dostala.A jesli to nastapi to na pewno wyjade na oboz:)) .Wkoncu obozy to fajna rzecz hyhhyhyhy:)=> pelna integracja:)
  • Anonim

im bliżej tego egzaminu tym bardziej sie boje:( miejmy nadzieje ze bedzie dobrze..
  • Anonim

nio..ja tez zaczynam sie bac i uswiadamiac sobie ,ze nic ni eumiem:P Dodatkowo mnie martwi to ze jeszcze dokladnego terminu nie napisali!
  • Anonim

ja juz wiem gdzie pisze.. ufff... chociaz to wiem; )
    Dobra lece do kina; ) Papa i do.. 13!! :)
| |

hej ho, hej ho, na romę by się szło!; ))) a jak już się doszło, wyszło albo nawet dopiero idz...

Fotki

Miejsca grona (1)