-
cinnamon
Czy ktoś z was, studentów romanistyki, studiuje jeszcze jakiś inny kierunek równolegle ? Jak to wygląda z technicznego punktu widzenia? Ciężko jest ułożyć sobie plan i czasowo wszystko pogodzić? -
Krzyhol
Ja studiuję równelgle na dziennych na sghu. Z technicznego punktu widzenia można to pogodzić ale od razu trzeba założyć że się nieobowiązkowe wykłady opuszcza. Poza tym trzeba kombinowac: zmieniać grupy, wypraszać możliwość spóźniania się, itp Ciężko może być w sesji, zwłaszcza jeśli na obu uczelniach przypadaja w tym samym terminie ale wszystko jest do zrobienia w drugich terminach. pozdrowionka -
cinnamon
-
Dan(s) mon monde
Ja studiuje na psychologii i wiekszych problemow nie mam - no moze tylko taki, ze zapisy na psych zaczynaja sie w polowie maja, a plan na rom pojawia sie pod koniec wrzesnia, ale i tak mam bardzo duza swobode w ustawianiu sobie zajec, bo plan na psych jest bardzo ruchomy i liberalny. Klopotow w sesji tez wiekszych nie mam - troche bardziej moze jestem zmeczona, ale spoko, da sie przezyc :):) Polecam drugi kierunek. Nie warto poprzesatwac na samej romie. -
-
Anetuś :)
studiuje na integracji europejskiej (mam nadzieje znalezc sie za chwile na drugim roku;)) i jesli chodzi o plan, to bez problemu, bo to wieczorowe studia, wiec pogodzic mozna latwo:)
zajec jest bardzo duzo, roboty jeszcze wiecej, wiec ta sesja mnie wykonczyla;) ale polecam goraco!!! integracja jest swietna i zyciowa, czego nie moge powiedziec o mym macierzystym kierunku;) -
Aguszka
ja tez studiuje rownolegle psychologie i mam mniej wiecej takie same odczucia jak Dani :) <co prawda problemy mam... z pnjfem - ale na pewno nie wynikaja z dwukierunkowosci> swoja droga - pozdrawiam Dani - milo wiedziec, ze oprocz mnie ktos na romie jest tez na psycho :)))