-
Natalka
-
__Aga__
METRO!!!!!!!!!! najlepsze, co może być :D
Romeo i Julia... może lepiej nie będę komentować :/ -
zgadzam sie z aga metro gora ale oczywiscie w starej wersji:) a r&j hym.........
i tak to pozostawie ezby sie nikt nie obrazał;) -
Anonim
Metro jest świetne, w ogóle genialne i nie rozumiem tego, że na Broadwayu nie najlepiej się przyjęłą (kotlety rządzą; )), a RiJ to przerost formy nad treścia, ale też jest niczego sobie. Wolę Metro, ale RiJ daje plusa :D -
-
regrette presque tout
oba przedstawienia sa bardzo fajne :) ale jednak ciut lepsze jest metro <lol>
-
Anonim
jak dla mnie o 100 razy lepsze jest METRO
chociaż Romeo i Julia też jest wspaniałe ale ja sie poprostu zakochałam w METRZE i zawsze jak oglądam a nawet słucham piosenek z metra to mam na ciele gęsią skórkę z wrażenia...
pozdrawiam wszystkich którzy tak samo kochają ten musical!!! -
Anonim
jak dla mnie o 100 razy lepsze jest METRO
chociaż Romeo i Julia też jest wspaniałe ale ja sie poprostu zakochałam w METRZE i zawsze jak oglądam a nawet słucham piosenek z metra to mam na ciele gęsią skórkę z wrażenia...
pozdrawiam wszystkich którzy tak samo kochają ten musical!!! -
.Tutu:.
No proste ze wole METROOO ach........ te piosenki z musicalu nuce codziennie :P Pozdrawiam Gacek:) -
-
ja już byłąm na R&J... podobało mi się bardzo.. a skoro lepsze Metro to hoh..:D w listopadzie sie właśnie na metro wybieram.. wrażeniami się oczywiście podzielę;) -
Anonim
ja R&J widziałam, Metra jeszcze nie... ale musze się wybrać! Ale ze zwiastunu zapowada się fajnie! =]->-< -
mistrzyni makao
-
<hub∂ bub∂>
wstyd mi.... nie bylam na Metrze! Ale obiecuje zmienie to :)) Romeo i Julia to bylo wilkie zajefajne widowisko :)))) -
jolanta
Widziałam i METRO i ROMEO I JULIĘ i jak dla mnie oba są na pierwszym miejscu po prostu są super !!! -
jolanta
i jeszcze jedno wszystkie piosenki i z METRA i z ROMEA I JULII są piękne!!! Mogę słuchać je godzinami -
Milena
hej!
Pozdr. dla Pauliny i w ogóle dla wszystkich - ja też kocham "Metro"!!!:):):) "RiJ" jest świetne, ma w ogóle fantastyczną obsadę (jak wszystko u Józefowicza i Stokłosy:)), ale "Metro" to po prostu arcydzieło!!! Człowiek płacze na spektaklu ze wzruszenia, z poczucia piękna, sensu... Jeśli chodzi o muzykę... Tu i tu jest fantastyczna, w ogóle muzyka, ich głosy, te talenty na scenie - to jest też coś, za co można pokochać Buffo:) I wiecie? Kiedy sobie to wszystko przypominam, zaraz się uśmiecham:)
Pozdr.!:) -
__Aga__
tylko szkoda, że w Metrze zostało może 10 osób, które rzeczywiście już się zasłużyły dla Metra swoim talentem i stażem...
Asia Sikorska odeszła z Metra, no to zostały tylko 4 bardzo dobre tancerki, z tancerzy też niewielu... może 5 zostało, ale rzadko się pojawiają... Darka to już od zeszłego sezonu nie widziałam... może ostatnio ok. kwietnia :/
a wokaliści... coraz mniej... :/
nie wiem, co w obsadzie Metra robi np. Krystian czy Daniel... stać razem z grupą też bym mogła... -
__Aga__
na szczęście jest może te 10-15 osób, które sprawiają, że Metro jeszcze jest Metrem :)
-
Anonim
ja nie widzialam metro ale romeo i julia mi sie strasznie podobalo !!!; ) -
Malutka :)
-
Paulinka
Polecam Metro!!! Naprawdę warto zobaczyć!!! Wprawdzie Romeo i Julia było tak wspaniałe, że się zakochałam, więc nie porównuje;))