Romeo i Julia lub Metro [352]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Natalka

"Metro" czy "romeo i julia"
    ja to drugie
  • __Aga__

METRO!!!!!!!!!! najlepsze, co może być :D
    Romeo i Julia... może lepiej nie będę komentować :/
  • Martuśka:)

zgadzam sie z aga metro gora ale oczywiscie w starej wersji:) a r&j hym.........
    i tak to pozostawie ezby sie nikt nie obrazał;)
  • Anonim

Metro jest świetne, w ogóle genialne i nie rozumiem tego, że na Broadwayu nie najlepiej się przyjęłą (kotlety rządzą; )), a RiJ to przerost formy nad treścia, ale też jest niczego sobie. Wolę Metro, ale RiJ daje plusa :D
  • regrette presque tout

oba przedstawienia sa bardzo fajne :) ale jednak ciut lepsze jest metro <lol>
  • Anonim

jak dla mnie o 100 razy lepsze jest METRO
    chociaż Romeo i Julia też jest wspaniałe ale ja sie poprostu zakochałam w METRZE i zawsze jak oglądam a nawet słucham piosenek z metra to mam na ciele gęsią skórkę z wrażenia...
    pozdrawiam wszystkich którzy tak samo kochają ten musical!!!
  • Anonim

jak dla mnie o 100 razy lepsze jest METRO
    chociaż Romeo i Julia też jest wspaniałe ale ja sie poprostu zakochałam w METRZE i zawsze jak oglądam a nawet słucham piosenek z metra to mam na ciele gęsią skórkę z wrażenia...
    pozdrawiam wszystkich którzy tak samo kochają ten musical!!!
  • .Tutu:.

No proste ze wole METROOO ach........ te piosenki z musicalu nuce codziennie :P Pozdrawiam Gacek:)
  • -

ja już byłąm na R&J... podobało mi się bardzo.. a skoro lepsze Metro to hoh..:D w listopadzie sie właśnie na metro wybieram.. wrażeniami się oczywiście podzielę;)
  • Anonim

ja R&J widziałam, Metra jeszcze nie... ale musze się wybrać! Ale ze zwiastunu zapowada się fajnie! =]->-<
  • mistrzyni makao

METRO rządzi!! Kocham te piosenki...:>
  • <hub∂ bub∂>

wstyd mi.... nie bylam na Metrze! Ale obiecuje zmienie to :)) Romeo i Julia to bylo wilkie zajefajne widowisko :))))
  • jolanta

Widziałam i METRO i ROMEO I JULIĘ i jak dla mnie oba są na pierwszym miejscu po prostu są super !!!
  • jolanta

i jeszcze jedno wszystkie piosenki i z METRA i z ROMEA I JULII są piękne!!! Mogę słuchać je godzinami
  • Milena

hej!

Pozdr. dla Pauliny i w ogóle dla wszystkich - ja też kocham "Metro"!!!:):):) "RiJ" jest świetne, ma w ogóle fantastyczną obsadę (jak wszystko u Józefowicza i Stokłosy:)), ale "Metro" to po prostu arcydzieło!!! Człowiek płacze na spektaklu ze wzruszenia, z poczucia piękna, sensu... Jeśli chodzi o muzykę... Tu i tu jest fantastyczna, w ogóle muzyka, ich głosy, te talenty na scenie - to jest też coś, za co można pokochać Buffo:) I wiecie? Kiedy sobie to wszystko przypominam, zaraz się uśmiecham:)
    Pozdr.!:)
  • __Aga__

tylko szkoda, że w Metrze zostało może 10 osób, które rzeczywiście już się zasłużyły dla Metra swoim talentem i stażem...

Asia Sikorska odeszła z Metra, no to zostały tylko 4 bardzo dobre tancerki, z tancerzy też niewielu... może 5 zostało, ale rzadko się pojawiają... Darka to już od zeszłego sezonu nie widziałam... może ostatnio ok. kwietnia :/

a wokaliści... coraz mniej... :/

nie wiem, co w obsadzie Metra robi np. Krystian czy Daniel... stać razem z grupą też bym mogła...
  • __Aga__

na szczęście jest może te 10-15 osób, które sprawiają, że Metro jeszcze jest Metrem :)
  • Anonim

ja nie widzialam metro ale romeo i julia mi sie strasznie podobalo !!!; )
  • Malutka :)

Powiedzcie mi o czym jest METRO bo widziałam tylko R&J :)
  • Paulinka

Polecam Metro!!! Naprawdę warto zobaczyć!!! Wprawdzie Romeo i Julia było tak wspaniałe, że się zakochałam, więc nie porównuje;))
| |

Wsapaniale musicale z teatru Buffo... Jesli ktos jest zainteresowany zapraszam...:D

Fotki

Miejsca grona (0)