• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tamara .

No wlasnie,jescze nikt raczej nie zalozyl tego tematu wiec ja zaloze...a czemu akurat? Bo przegladaj przezprzypadek pewne forum,doznalam szoku,jak wiele osob niepotrafi docenic czyjejs wielkiej i dlugotrwalej pracy nad czyms co teraz zaczyna owocowac...
    Wyczytalam ilu to osobom nie przypadlo do gustu specjalnie to nie wiem czy wokal czy gra czy sama osoba Krystiana,i jak wiele osob potrafi krytykowac...
    Sama prawde mowiac nie widzialam Krystiana w roli Romea,ale sam fakt iz pracowal nad swoim warsztatem woklano-aktorskim,w trakce klasy maturalnej,a trwalo to 1,5roku czyli tyle ile minelo od premieryn RiJ,swiadczy o tym ze jendak drzwi do sukcesu stanely przed nim otworem...nie bede nikomu narzucala swojego zdania ale,sadze ze po dluzszym urtrzymaniu go na pozycji poierwszoplanowej roli,dadza piorunujace efekty.
    I jest mi szczegolnie wstyd za osoby ktore,nie potrafia docenic czyjejs ciezkiej pracy,potrafia porownywac zupelnie dwie odmienne osoby,bo zarowno i Krzys i Krystian wnosza zupelnie co innego do spektaklu bo kazdy z nich jest zupelnie inny.I na tym tez to polega,nie moazna zrobic wszystkiego idealnie,i ciagnac czegos w ten sam sposob.
    Mysle ze czas pokaze,jakim utalentowanym chlopakiem jest Krystian i na ile on bedzie potrafil podbic wasze serca tak samo jak zrobil toi Krzys...mam nadzieje ze nie jestem w bledzie...
  • paulina

Krystian jest swietnym ROMEEM!!!!!!!!
  • Edyś

ooo tak bardzo mi sie podobała jego gra śpiew i wogole wszystko było superrrr:D:D:D
  • ....

może i nie doceniam czyjejś pracy, ale jak mi się coś nie podoba (np. całokształt "twórczości" Nataszy albo Synek Tatusia w wersji Krystiana) to nie będe pisać jacy to oni są wspaniali....
  • Ula Łęczycka

Nareszcie Romeo sie nie zapluwa:/ ("PRZrzebacz mi!"), jest subtelny, chudy strasznie , to fakt, no ale w po tym jak zobaczylam go w Romeo I Julii , mozna mu wybaczyc;)!Jest bardzo dobry!!!!
  • E.

Krystian, Krystian.. fenomenalny jako Romeo :D jako Synek mniej mi się podoba, ale ogólnie bardzo utalentowany z niego chłopak.. :)
  • Tamara .

loww jesus...coz to za roznica cy jest gruby czy chudy...on raczej ma sie reprezentowac tym co ma do przekazania aktorsko-wokalnie niz tym jak wyglada:/ niestety ale Krzys tez nie byl idealny jesli juz owice jak kto wygladal,a to chyba zabardzo nie jest interesujace i nie wplywa biektywnie na ocene kogokolwiek...wyglada jak wyglada,no coz...
    =]
  • Ula Łęczycka

ktoś na forum story Buffo napisal, ze cudy jakby tygodniami nie jadl...nie chcialo mi sie 5 razy pisac, to skopoiwalam moja wypowiedz z forum rowniez tutaj i tak wyszlo bez ladu i skladu...fakt...wyglad malo sie tu liczy i coz...poza "chudoscia" przeciez nic mu nie brakuje, jest naprawde ok:)

P.s. a tak naprawde to mu zazdroszczę, bo sama czasem na diecie jestem, fajnie takim , co nie muszą:D!
  • Tamara .

heheh noi sobie nawet pozartowac mozna..nie no,moze poporstu lubi trzymac dobra linie;)(lol)
  • كبد

Spisał się świetnie! Mi się podobał w roli Romcia =]
  • upojny porządek

Krystiana nie widziałam jako Romea
    Jsko Synek Tatusia tez mi sie średnio podoba
    chociaż....
    "Mów jak tauś rób jak tatuś......." fajnie mówił
    ale to : "Muszę coś zmienic w tym pieprzonym życie...Obetne włosy..." to beznadzieja
  • Milena

Jako Synek Krystian fajnie śpiewał"Szereg cyferek", ale teksty, które powinny wywoływać rozbawienie, takowego nie wywoływały albo wywoływały je tylko ledwo ledwo. Może się jeszcze wyrobi, przecież to dopiero początki w tej roli. Nie mam absolutnie nic przeciwko Krystianowi, to na pewno fajny człowiek, ale nie poradze nic na to, że dużo bardziej przemawia do mnie Krzysiek - zarówno jako Romeo, jak i Synek. Po prostu. Ma w sobie taką jakąś radość, która do mnie dociera. Jest dobry i mam nadzieję, ze go ejszcze w Buffo zobaczę.
  • Asiulek:***

Krystian jakoś specjalnie mnie nie przekonuje... Wolałam Krzyśka Rymszewicza... Ale wieżę, że to kwestia przyzwyczajenia:)
  • Anonim

Hm... mi się bardziej podobał Krzysiek... no ale każdy ma inne zdanie :)
  • Milena

No widzę, że wiecie, o czym mówię:) Pozdr.!:)
  • Olga

Moze byc bardzo sie poprawil w śpiewi i grze na romku moglo byc

• ZYTA; P

Krystian jest beznadziejny!!!
    Chudy obrzydliwie(a teatr to nie radio-trzeba też grać i wyglądać),beczy jak koza(ktoś gdzieś jego śpiewanie słusznie porównał do Ivana Komarenki),gra dla dzieci,coś udaje,pokazuje,że gra.A on podobno po szkole artystycznej....No to rzeczywiście mały talencik,oj mały!Na jego tle Krzyś(amator,naturszczyk) to super gwiazda musicalu i nie ma żadnego porównania.Koniec.Kropka.
  • Ula Łęczycka

:/
  • Tamara .

taaaaa....wiadomo....
  • E.

ta JOASIA to zupełnie jak anna zagórska pisze; ] może wszystko-najlepiej-wiedząca zagórska zmieniła konto? hmmm... [;
  • 1
  • 2
| |

Ktoś był... i kogoś już nie ma... Każdy z nas takie chwile zna Była Julia i był Romeo Kto..

Miejsca grona (0)