ROSJA | РОССИЯ [2633]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Marianna

ciekawa jestem ile jest osob tutaj, ktore uczyly sie w polskiej szkole w moskwie?:)
    kilka juz znalazlam...
    piszcie i dawajce znac:)
  • Anonim

no ja pan wojciech K. 96-99 rok od 6 do 1 lo
  • Marianna

masz jakies zdjecia (oprocz tej slodkiej malpki?:) bo nie moge sobie Ciebie przypomniec. a w 1996 zaczales klase 6 ? ( bo ja tak)

pamietam ze w 1990 poszlam do "O" :)
    a wyjechalam w 2001 :)
  • Anonim

mam łatwiej ja bys podala adres e-mali wysłac ci zaraz

• Marianna

sprawdz w nowych wiadomosciach na gronie:)

ale Ty mniekojarzysz? cyz nie?
    moi rodzice tez w szkole pracowali...
  • Anonim

masz jescze kogos kto jest na gronie i chdzil do tej szkoły
  • Magda

hello moto. ja również chodziłam do tej szkoły, 99-03. z kim mam przyjemność?
  • Anonim

ja niestety cie nie znam ale Mery Czery moze tak ubylem z tamtad w 99 ale jak powiesz z kim chdzilas do klasy koko bedzie mial szersze spojrzenie na tą sprawe
  • Marianna

Elfica:
    kojarze Cie kojarze:) Nie chodzilas z Kasia,Hanszke,Iwka i innymi do klasy?:)
  • Magda

a i owszem, chodzilam, chodzilam. a ty? bo widzialam fotki, ale nie kojarze cie zupelnie:( mowisz ze wyjechalas w 2001 roku?
  • Magda

Mery Czery powiedziala ze mnie kojarzy, ale ja jej nie do konca. wyjechales w tym roku kiedy ja przyjechalam:)
  • Magda

Wiesz co chyba zaczelam cie kojarzyc. mowisz ze rodzice oboje pracowali w szkole, ta? A zwa cie normalnie Marianna, czy mam racje?:)
  • Marianna

BINGO
    ostatni raz bylam tam jesienia.. coraz coraz mniej osob, coraz mniejsze klasy, ale Trofcia i Gala nadal pracuja;)
  • Magda

Gali juz nie ma z tego mi wiadomo. Powiedz, kogo jeszcze znalazłaś z naszej szkoły? bo ja mam kontakt np. z BasiA Bernacką, może ją tu ściągnę. PS. Pozdrów Rodziców
  • Anonim

Szkoła im. Feliksa Dzierżyńskiego:))))

To były czasy:))) I te walki na śnieżki ze Skandynawami:) "Poliaki, Poliaki, niemiedlienno pieriestańtie" - i łup śnieżką w megafon:D

Ależ to było dawno temu... Uczęszczałem do niej bodajże w latach 86-90.... rocznik '82:)
  • Marianna

Grzesiek!!!:):):) widzielismy sie jakies pare lat temu na olimpiadzie z rosyjskiego w Warszawie.
    czasy byly swietne:)duza stolowka ze sciana gdzie wszyscy cos bazgroilili, spadajace kawalki tynku w klasach pod sala gimnastyczna:) no i te autobusy...to byla frajda.
  • Anonim

No ba.... stolowke pamietam bardzo dobrze... gralismy w niej w jakas gre.. pilke nozna czy tez berka - efektem byla rozbita szyba i nasze zwieszone nosy, kiedy poinformowano nas, ze jeszcze jeden wybryk i znajdziemy sie na czarnej liscie:)

Co do historii z autobusami, to pamietam, ze ktos wpadl pod jeden, kiedy gralismy w pilke nieopodal parkingu... Pamietam tez, ze punktowalismy samochody, ktore udalo sie wyprzedzic naszemu kierowcy: lady, moskwicze, wolgi za 10 pkt. , ciezarowki i autokary za 5 a szybsze modele osobowych za 15:)

No i jeszcze Dzien Dziecka i zwiazane z nim rejsy po Moskwie:) a takze seanse filmowe i nasze wystapienia.. bodajze w ambasadzie:)
  • Anonim

kurcze mam dziury w dlowie moze by tak mi ktos cos wyjasinil
  • pearla

ale numer! no ja też byłam! bodajże 91 - 95.. żebym to ja dokładnie pamiętała!? znam tu kogoś? no oprócz Grześka, co mi nawet "cześć" na korytarzu raczyć nie mówi;P
  • Anonim

pach... jakiz pstryczek w moj wielki nos... ze az nie wiem co napisac... a bedac facetem czystej krwi w pierwszej linii od wielkich (no dabra, tych srednich) czarnych malp przychodza mi na mysl rozne wymyslne zlowrogie sentencje dzwiekonasladowcze...

Ale co mi tam, wykaze sie publicznie - patrz na co mnie stać:...pssz ... przzz... przzze tego, ech... przepr.... no przepraszam! Wybacz, przebóg, toć jam prosty człek jest, co gały w ziemie wbija na widok pieknej szlachcianki:D Ja zem nieobydy, smialosci nie posiadam, po prowincjonalnych korytarzach sie szlajam, co by tylko zauwaznonym nie zostac...
| |

Умом Россию не понять, Аршином общим не измерить: У ней ...

Fotki

Miejsca grona (0)