-
Chmura!
Witam
przejrzałem kilka stron wstecz i chyba nie było takiego tematu a mam zamiar zacząć się uczyć więc chciałbym zasięgnąć waszej opinii..
Gdzie najlepiej zapisać się na naukę w Warszawie? do jakich szkół chodzicie i jakie są wasze opinie??
z góry dziękuję za pomoc -
Caryca Indochin
Hej,
Oczywiście zapraszam do nas, do Katiuszy:
http://www.katiusza.edu.pl
Jesteśmy największą szkołą rosyjskiego w Warszawie, mamy doświadczoną i młodą kadrę lektorską (możesz obejrzeć nasze profile na www), działamy już 4 rok na warszawskim rynku.
Zajęcia od 7.30 do 21.15 od poniedziałku do piątku, i od 9.00 w soboty i niedziele.
świetny dojazd (metro Pole Mokotowskie), superatmosfera, zniżki dla studentów....
Zapraszam serdecznie:) -
Aguś
Hej!
chce się zapisać na kurs do tej szkoły na wakacje i mam parę pytań czy jest dobra kadra nauczycielska ? powiedz mi jak wyglądają tam lekcje ? jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna ? -
Anonim
wedlug mnie więcej znaczy nauczyciel niż szkola, ale pewnie jest jakieś przelozenie - dobra szkola, dobrzy lektorzy
życzę Ci, żebyś trafila do Krzysztofa Świrko, lepszego nauczyciela języka rosyjskiego nie mialam! Jak będziesz mieć wybór - idź do niego! tak się dzięki niemu wkręcilam w rosyjski, że jadę w wakacje do Petersburga; )
jak chcesz więcej info to na priv (ale nie uczę się w Katiuszy) -
-
--=Ania=--
W środę skończyłam tam kurs biznesowy, właśnie u Krzyśka i powiem że jestem bardzo zadowolona :) wcześniej miałam zajęcia (2 semestry) z Anią Szafernakier tez sobie bardzo chwaliłam... native-Halina Olszewska polecam! Jednym słowem kadra jest bardzo fajna, sporo wymagają i pod koniec każdych zajęć jest powtórka nowej leksyki-czyli wielkie pytanko ze słówek :)
Więcej informacji na priv..