rosyjski czyli русский язык :) [4627]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • आरती

Witam,

Generalnie okazało się, że w nie za długim czasie będę realizował projekt w Rosji/Kazachstanie, u klienta który ponoć nie za bardzo mówi po angielsku.

Wprawdzie mój rosyjski jest nie najgorszy (jest ok, w stopniu komunikatywnym), więc nie boję się tego, że się z nimi w ogóle nie dogadam ... jednak brakuje mi bardzo słownictwa typowo branżowego (branża IT, projekt realizowany w sektorze finansowym).

W związku z tym mam pytanie: czy ktoś mógłby mi polecić jakieś kursy języka rosyjskiego branżowego (informatycznego)? A już najlepiej jak by to był język informatyczno-biznesowy.

Czy są jakieś gotowe kursy tego typu w Warszawie? A może jakiś lektor godny polecenia (orientujący się w branży informatycznej)?

Z góry dzięki!
    Pozdrawiam,
    Artur
  • RosyjskiTS Rosyjski

ПРИВЕТ! ХОЧЕШЬ ГОВОРИТЬ ПО-РУССКИ? НАЧНИ ЗАНЯТИЯ ПРЯМО СЕГОДНЯ!
    Zapraszamy wszystkich chętnych na korepetycje lub konwersacje z języka rosyjskiego z native speakerami. Doświadczenie w nauczaniu języka rosyjskiego. Pomoc w przygotowaniu do egzaminów, certyfikatów, tłumaczeniach. Również oferujemy lekcje dla osób potrzebujących rosyjskiego w sferze biznesu. Posiadamy dużo materiałów do nauki zarówno od podstaw jak i na poziomie zaawansowanym.
    Dojazd do ucznia za atrakcyjną stawkę. Nie zwlekaj, zadzwoń a rozpoczniesz naukę z pasją!
    Prosimy o kontakt telefoniczny: 788 505 451