-
kami
jesli jest ktos chetny, zapraszam, piszcie.
najchetniej osoby poczatkujace z gimnazjum i liceum, ewent. osoby starsze przypomnajace sobie jezyk.
-
kami
-
шоколад
-
Либертынка
-
-
Acirus
tak z ciekawosci, ile mniej wiecej bierzecie za korki? jestem ciekaw bo sie ostatnio zastanawiam czy aby nie jest lepsze niz to czym zarabiam w tej chwili na zycie:)
aha no i moze podpowiecie ile moglbym brac jako native. dzieki z gory:) -
kami
>Kami napisała:
>jesli jest ktos chetny, zapraszam, piszcie.
>najchetniej osoby poczatkujace z gimnazjum i liceum, ewent.
>osoby starsze przypomnajace sobie jezyk.
>
WARSZAWA !!! ZAPRASZAM :D -
okate
ja również zapraszam warszawę!
native, w dodatku po filologii rosyjskiej,
konwersacje, gramatyka, język biznesu, przygotowanie do egzaminów wszelakich... :)
jak się reklamować, to się reklamować!
(a moderator na to tu pozwala?; ) -
> się reklamować, to się reklamować!
(a moderator na to tu pozwala?; )
Generalnie nie widzę nic strasznego w postaniu wątku, w którym jedni się ogłaszają, a drudzy szukają kontaktu do korepetytorów (wszak to forum ma chyba przede wszystkim służyć nauce?).
Moim skromnym zdaniem podstawą działania każdego forum jest to, by dyskusja na nim prowadzona była merytoryczna oraz, żeby nie wkradał się bałagan. Dlatego właśnie ostatnimi czasy byłem zmuszony kilka wątków zamknąć, a kilka wpisów zwyczajnie usunąć. Ale mam nadzieję, że każdy z Was w pewien sposób rozumie, że przy liczbie niemal 2.5 tysiąca użytkowników, dyskretna interwencja jest od czasu do czasu nieunikniona ;)
Pozdrawiam,
Krzysiek. -
Anonim
SKORO TAK:)
tanio,
profesjonalnie, z doświadczeniem
na kazdym poziomie- m.in. poczatkujący (w tym dzieci), do matury, konwersacje.
naucze rosyjskiego nawet stol:) -
шоколад
-
-
..::а*л*и*с*а:::...
zapraszam również na korki! wszystkie poziomy od początkującego włącznie z przygotowaniem do certyfikatów. -
Wladi
No to i ja się dołączę do zaprosin, tym razem do Gdańska i okolic. Rosyjski jest moim pierwszym językiem.
pozdr. -
Anonim
-
ania
Witam,
Jestem absolwentką Rusycystyki UW. Od 7 lat pomagam w nauce języka rosyjskiego. Prowadzę zajęcia indywidualnie i w szkołach językowych.
Pomagam poprawić ocenę, zaliczyć semestr, solidnie przygotować się do matury i egzaminów wstępnych. Okolice Grójca k/W-wy
Zapraszam.
Tel. 505 83 43 10, gg 9859754 -
Anonim
Witam!
Potrzebowałbym dobrego korepetytora z ruska w Warszawie na Bielanach, lub w okolicach Bemowa i Żoliborza. Znacie kogoś takiego?? Prosze o kontakt na priv -
Marta
ja również zapraszam na korepetycje z j.rosyjskiego. Jestem studentką filologii rosyjskiej na uw.
tanio, skutecznie i w miłej atmosferze, miejsce Warszawa. -
Paulee
No to i ja się zareklamuję. Równiez zapraszam na korepetycje (studiuję na III roku Jezykow Specjalistycznych na UW). Od zera, przygotowanie do matury, konwersacje (Warszawa) -
kami
a na deser najlepsza oferta :D
zapraszam na priv
WAWA
od podstaw,
problemy w szkole itd. -
Anonim
po raz 2:
tanio,
profesjonalnie, z doświadczeniem
na kazdym poziomie- m.in. poczatkujący (w tym dzieci), do matury, konwersacje.
naucze rosyjskiego nawet stol:)