-
Pe
jakie najlepsze dla kobitki?? bo mnie od mojego tyłeczek boli bardzo:/ -
Agata
-
ArmaQ
Szerokie macie szersze biodra więc potrzebujecie szerszych siodełek :) -
Pe
-
-
Łukasz Sołtysiak
zakonnice pojechały z księdzem na wycieczkę rowerową. ksiądz jechał jako pierwszy a do jego uszu co jakiś czas dochodziły dziwne jęki zakonnic. gdy jego cierpliwość się skończyła zatrzymał wycieczkę i mówi do sióstr: "albo przestaniecie w tej chwili jęczeć, albo każę wam siodełka pozakładać"...; ]
może warto spróbować i wziąć przykład z siostrzyczek?; ]
-
Pe
-
M@gic
Polecam siodelko Vuelta Bassano,znak charakterystyczny dla niego to naszyty na nosku nietoperz. Gruba wasrstwa gabki,bardzo miekkie i wygodne.Cena w granicach 50zl.Mam w swoim rowerze takie i jest rewelacyjne. -
Łukasz Sołtysiak
-
Pe
-
Agata
-
Grono.Net
nie kupujecie siodełek Vuelta, ktore maja kolorowe nadruki - one brudza tyłek. -
Łukasz Sołtysiak
tyłek? a nie spodenki?; ]
zozzi, widzę jednak, że ci się to świntuszenie podoba; ] -
Pe
-
Grono.Net
-
Łukasz Sołtysiak
ja bym powiedział, że zależy w czym, albo bez czego; ]
propozycja jest taka, żebyś spróbowała tak jak zakonnice i powiedziała, jak było; ] -
Pe
nie powiem, żeby to była zbyt rozkoszna rzecz mając na uwadze to, że taka zakonnica opiera sie tylko na pedałach, którymi musi kręcić, a jak wiadomo ciężar ciała przechodzi wtedy z jednej nogi na drugą i nie możliwoscią jest skupic się wtedy na samej rozkoszy jako takiej, gdyż droga nie zawsze jest prosta, trzeba sie nakrecić kierownica, w szczególnosci gdy jedzie sie z księdzem < a zapewne taki wywiedzie zakonnice w najwieksze chaszcze, zakamarki naszego kraju, drogami bardzo krętymi,by tam wykorzystać resztki sił nieszczęsnej> gdyby jednak owa kobieta napotkała kawałek drogi prostej i z górki do tego, mogła by oddac sie rozkoszy, lecz musiałaby mieć tez na uwadze to że wtedy nogi moga odmówić posłuszeństwa, moga spaść z pedałów prosto na ziemie, buty zakonnicy <które dostała na swoje 18 urodziny od siostry przełożonej, mające jej służyć przez całe życie> moga sie zniszczyć, a ona sama w ferworze walki próbując przywrócić równowage swojemu bezsiodełkowemu dwukołowcowi mogła by ulec słuczce/wypadkowi/kraksie, a w najgorszym przypadku mógłby jej sie otwórzyć już na ta drodze biały tunel w kierunku którego musiałaby podąrzać z racji swojego zawodu, a wtedy Najwyższy miałby z nią nieźle do pogadania...
a najgorsze w tej całej historii jest to ze ksiądz który niekiedy całe życie taka wycieczke planuje, zbiera mapy, szuka polnych dzikich dróg, nie miał by żadnego pożytku... -
Anonim
Dupa nie zawsze boli z powodu samego siodełka... często chodzi o nieprawidłową pozycję siodłeka lub nieodpowiednie dobranie rodzaju siodła do geometrii roweru... tak wiec radzę sie zastanowić... -
Anonim
dla kobiet są specjalne..
ale ja polecam gelowe, sell blast gel...
jest troszke ciężkie ale super wygodne, z wietrzeniem po środku... -
Przemek
Ja polecam takie!!
Jak sie ma take siodło to nie trzeba go ani ustawiać ani nie musi być wygodne;) -
Przemek
Ja polecam takie!!
Jak sie ma take siodło to nie trzeba go ani ustawiać ani nie musi być wygodne;)
http://www.cyklotur.pl/go/_info/?id...