-
Anonim
-
яazo я
właśnie wróciłem z kampinosu.
byliśmy w 7 osób w roztoce (czerwonym szlakiem), 83km zrobione spokojnym tempem. -
Jan Abraham
Ja zapraszam na Sandomierszczyzne albo Roztocze, jak bedzie sprawniejsza ekipa to mozna oplanowac jakis fajny rajdzik:) Moge sluzyc za przewodnika :D
Pozdrawiam -
Anonim
>AnnGe™ napisała:
>Kiedy - Gdzie i o Której = Czyli: Wspólne Wypady
>Rowerowe...
zalew zegrzynski
sobota
godzina 11.00
-
-
яazo я
czwartek, prawdopodobnie ok 21 godziny,
kierunek: kampinos, ok 20km lasem (do palmir)
http://w8.grono.net/forum/topic/887...
-
Jason
-
яazo я
no i trip po kampinosie się odbył, 56km zrobione :)
od ok. 2130 do ok 0030 -
μatteo
Witam jade jutro na rower... centrum W-wy most w Gorze Kalwarii i powrot Praska strona Wisly... chcialem wyjechac przed poludnie przedtem (pewnie kolo 9:00) pojawie sie na gg. Gdzyby ktos chcial jechac, zapraszam! -
magazynierroo patrollini
a ja zapraszam na grono rower...juz od roku odbywaja sie wycieczki http://w8.grono.net/comm/pc/3053/ -
Marcin
o 12 wyjazd do kampinosu. Start budynek Kolmet na ul. Jana Olbrachta 94. Zapraszam -
zyggi
a może ktos ma ochotę pojeżdzić po Biebrzańskim Parku Narodowym, przy okazji ptaki poobserwować? Pisać nawet jak niedostępny 4687004 -
μatteo
Witam... jest ktos chetny na pojezdzenie w sobote (jutro) po okolicach Warszawy... moze MPK i Swider? Chetnych zapraszam na gg 3831337
Pozdarwiam -
wojtas_23
jest ktoś tu w manchesterze???? spoko trasy obczaiłem - błotko, doły itp... jak cos to piszcie pozdro -
Piwkosia
szukam chetnych na wypad do krakowa ....pociagiem zwiedzanie na rowerku powrot pociagiem, z nastawieniem na dobra zabawe mocno turystycznie -
Monik.
no słuchaj ja bardzo chetnie ale po ostatniej trasce 160 km jakoś jeszcze nie moge:pp pozdro;) -
Piwkosia
-
Monik.
wybieramy się w najbliższym czasie na całodniową traske- powtórka: Radom-Janowiec-Kazimierz Dolny. :D
chce się ktoś dołączyć?; ) -
DOMIN
napewno ciekawa traska jak narazie jezdzę sam jutro wybieram się w traskę do Rynji i oby pogoda była dobra -
wieśniak
a ja chcialbym dodac, ze w Kolejach Mazowieckich nie placi sie za rower, a na trasie W-wa Zach.- Otwock bilet kosztuje 2,50
Nie jestem pracownikiem tych kolei jakby co, po prostu odkrylem to wczoraj, a dobra nowina lubie sie podzielic :) -
Anonim
hej planuje wypad cało dniowy do ogrodzienca oczywiscie szlakiem z niegowonic termin nie jest jeszcze ustalony tak wiec jezeli jest ktos chetny to zapraszam gg2804022 lub koniu_22@tlen.pl