ROWER |®wery| ROWERY [8114]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Kiedy - Gdzie i o Której = Czyli: Wspólne Wypady Rowerowe...
  • яazo я

właśnie wróciłem z kampinosu.
    byliśmy w 7 osób w roztoce (czerwonym szlakiem), 83km zrobione spokojnym tempem.
  • Jan Abraham

Ja zapraszam na Sandomierszczyzne albo Roztocze, jak bedzie sprawniejsza ekipa to mozna oplanowac jakis fajny rajdzik:) Moge sluzyc za przewodnika :D
    Pozdrawiam
  • Anonim

>AnnGe™ napisała:
    >Kiedy - Gdzie i o Której = Czyli: Wspólne Wypady
    >Rowerowe...

zalew zegrzynski
    sobota
    godzina 11.00
  • яazo я

czwartek, prawdopodobnie ok 21 godziny,
    kierunek: kampinos, ok 20km lasem (do palmir)

http://w8.grono.net/forum/topic/887...
  • Jason

może Wawa - Modlin :>
  • яazo я

no i trip po kampinosie się odbył, 56km zrobione :)
    od ok. 2130 do ok 0030
  • μatteo

Witam jade jutro na rower... centrum W-wy most w Gorze Kalwarii i powrot Praska strona Wisly... chcialem wyjechac przed poludnie przedtem (pewnie kolo 9:00) pojawie sie na gg. Gdzyby ktos chcial jechac, zapraszam!
  • magazynierroo patrollini

a ja zapraszam na grono rower...juz od roku odbywaja sie wycieczki http://w8.grono.net/comm/pc/3053/
  • Marcin

o 12 wyjazd do kampinosu. Start budynek Kolmet na ul. Jana Olbrachta 94. Zapraszam
  • zyggi

a może ktos ma ochotę pojeżdzić po Biebrzańskim Parku Narodowym, przy okazji ptaki poobserwować? Pisać nawet jak niedostępny 4687004
  • μatteo

Witam... jest ktos chetny na pojezdzenie w sobote (jutro) po okolicach Warszawy... moze MPK i Swider? Chetnych zapraszam na gg 3831337
    Pozdarwiam
  • wojtas_23

jest ktoś tu w manchesterze???? spoko trasy obczaiłem - błotko, doły itp... jak cos to piszcie pozdro
  • Piwkosia

szukam chetnych na wypad do krakowa ....pociagiem zwiedzanie na rowerku powrot pociagiem, z nastawieniem na dobra zabawe mocno turystycznie
  • Monik.

no słuchaj ja bardzo chetnie ale po ostatniej trasce 160 km jakoś jeszcze nie moge:pp pozdro;)
  • Piwkosia

:) zaczekam...;)
  • Monik.

wybieramy się w najbliższym czasie na całodniową traske- powtórka: Radom-Janowiec-Kazimierz Dolny. :D
    chce się ktoś dołączyć?; )
  • DOMIN

napewno ciekawa traska jak narazie jezdzę sam jutro wybieram się w traskę do Rynji i oby pogoda była dobra
  • wieśniak

a ja chcialbym dodac, ze w Kolejach Mazowieckich nie placi sie za rower, a na trasie W-wa Zach.- Otwock bilet kosztuje 2,50
    Nie jestem pracownikiem tych kolei jakby co, po prostu odkrylem to wczoraj, a dobra nowina lubie sie podzielic :)
  • Anonim

hej planuje wypad cało dniowy do ogrodzienca oczywiscie szlakiem z niegowonic termin nie jest jeszcze ustalony tak wiec jezeli jest ktos chetny to zapraszam gg2804022 lub koniu_22@tlen.pl
| |

"ROWERY" Czyli forum Gronowe o DwÓch kÓłkach i o wszystkim co z nimi związane. Witamy i zaprasza...

Fotki

Miejsca grona (6)