Filologia Rosyjska UW [893]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Asia P

Kochani mam zapytanie... teoretycznie zakończyłam edukację na UW FR, tj zrobiłam 5 lat studiów, zaliczylam wszystkie etapy itp. ale nie zlozylam pracy mgr w terminie - dalej nie skonczylam. jak to dalej wygląda? czy jak napisze prace w ciągu 2 lat to pisze podanie o wznowienie studiów? tydzień temu dostalam pismo o skreśleniu z listy studentów.... czy to oznacza, ze musze pisać juz odwołanie o przywrócenie na liste?
  • Anonim

nie wie ktos, czy w tym roku bedzie organizowany wyjazd do petersburga?
  • ,

mam pytanie dotyczące ogunów, może ktoś się orientuje jak to jest
    chciałabym chodzić na oguna, który jest wykładem specjalizacyjnym, jest to przedmiot ogólnouniwersytecki wPia. Napisane jest w usosie, że jest za 4 punkty ects, ja nie jestem studentką wpia, czy w związku z tym nie otrzymam tych 4 punktów? i czy w ogóle mogę na taki wykłąd uczęszczać?
  • Mrówczan.; )

Czy każdy wydział UW ma swój oddzielny terminarz rejestracji na przedmioty? W jaki sposób są wpisywani studenci do systemu? Bo ja nie mogę się niestety zalogować na usos (mam nazwisko na 'B' i będę studiować Filologię Rosyjską) a moja koleżanka już się zalogowała (ma nazwisko na 'O' i jest na innym wydziale niż ja)

I jaki jest terminarz rejestracji na przedmioty w tym roku?
  • Katya

proponuję poszukać na http://www.ir.uw.edu.pl
  • ▄▀▄▀▄▀▄▀▄

>Mrówczan.; ) napisała:
    >Czy każdy wydział UW ma swój oddzielny terminarz
    >rejestracji na przedmioty? W jaki sposób są wpisywani
    >studenci do systemu? Bo ja nie mogę się niestety
    >zalogować na usos (mam nazwisko na 'B' i będę studiować
    >Filologię Rosyjską) a moja koleżanka już się
    >zalogowała (ma nazwisko na 'O' i jest na innym wydziale
    >niż ja)
    >
    >I jaki jest terminarz rejestracji na przedmioty w tym roku?

O to Ci chodzi?
    http://www.ir.uw.edu.pl/pl/tresci/h...
  • Mrówczan.; )

Dobra, nieważne :P Już mogę się zalogować (dostałam nowe hasło, bo jakiś tam błąd w systemie był i nie mogłam się zalogować...). Tylko mam pytanie: od kiedy jest rejestracja na przedmioty wydziałowe? Bo mnie niestety usosweb nie rozpoznaje :/
  • Anna.

mam pytanie.. jest tak opcja żeby zmienić grupe ??
  • jl

o ja właśnie też chcę zmienić grupę, ale tylko na jedne zajęcia, a z tego co wiem jak jest u mnie na wydziale na drugim kierunku, to po prostu pisze się podanie i zostawia w sekretariacie albo idzie osobiście do prowadzącego zajęcia, ale może na IR jest inaczej
  • ˙·٠•●Луна●•٠·˙

Czy ktoś może orientuje się, o której w czwartek dr Dąbrowska ma dyżur?
  • andźka

>˙·٠•●Луна●•٠·˙ napisała:
    >Czy ktoś może orientuje się, o której w czwartek dr
    >Dąbrowska ma dyżur?

wg USOS-a:
    Dyżury w czasie letniej sesji egzaminacyjnej: wtorek 11.30-13.30 (22.06. 9.00-10.00) oraz 24.06. 9.00-10.30, 31.08. 10.00-11.30, 23.09. 9.00-10.30, 29.09. 9.00-10.30
  • a

witam. właśnie zorientowałem się, że jutro ruszają rejestracje na lektoraty. czy muszę się na nie zapisywać od razu, na pierwszym roku? wiem, że na różnych wydziałach bywa różnie, czasem jest tak, że po prostu zaliczenie tych lektoratów i wuefu jest wymagane w ciągu trzech lat trwania studiów i tyle.

nie wiecie jak tu jest? nie ma kogoś w podobnej sytuacji?

pozdrawiam.
| |

Zapraszam wszystkich mających lub chcących mieć coś wspólnego z Instytutem Rusycystyki Uniwersy...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)