- 1
- 2
-
Emi
W składzie:
Karolina Lupa (przewodnicząca)
Mariola Błazik
Kamila Grabowska
Emilia Nurzyńska
Wita :)
i z chęcią odpowie na wszelkiego rodzaju pytania...
-
C a R o L i N e
-
Justyna
-
Anonim
kiedy będzie kolejne posiedzenie i czy dokumenty, które doniosę 12 będą brane pod uwagę jeszcze w tym miesiącu? -
-
Emi
Nie wiem co rozumiesz pod stwierdzeniem dokumenty...
-Jeśli złożyłaś już wniosek to został on z pewnością rozpatrzony (wnioski rozpatrujemy po 10 każdego miesiąca)
Ps. W tym m-c, wyjątkowo, zostaną one odebrane w środę po godzinie 12:00 zważywszy na wolne dni)
-Jeśli chodzi natomiast o uzupełnienie dokumentów to radzę zrobić to jak najszybciej-wtedy będziemy mogli wydać decyzję...
-
Emi
-
karolcia
Uwaga!!!
Wszystkich studentów IR, którzy otrzymali stypendium naukowe, proszę o odbiór decyzji przyznania stypendium w pokoju Samorządu we wtorek i środę w godzinach od 12.00 do 13.30
Zapraszamy -
Anonim
mam pytanie: gdzie można znaleźć najświeższą listę z posiedzenia komisji (z tego miesiąca) i czy w ogóle takowa istnieje? -
karolcia
Jeśli chodzi Ci o rozpatrzenie wniosków z tego miesiąca to wszelkie info można uzyskać w sekretariacie u p. Małgosi
-
***RM***
ja też mam pytanie, jak to możliwe, że doatałam stypendium mieszkaniowe za październik i listopad a za grudzien mi nie wpłynęło?czy wpłynie z jakimś opóźnieniem? -
karolcia
Być może twój bank jeszcze nie zaksięgował wpłaty. Rada: sprawdź w usus-ie czy dostałaś, a jeśli nie to najlepiej skontaktuj się z p. Małgorzatą Cielebąk z sekretariatu, ona jest on wyplaty stypendium, ja niestety nie posiadam takich informacji. Wyplacanie należy do instytutu.
Jak by co, to służe pomocą.. -
karolcia
Uwaga !!!
We wtorek 20.01.2009 studenci IR,
którzy nie odebrali jeszcze decyzji o przyznaniu stypendium naukowego, mogą je odbierać w pokoju Samorządu IR w
godz. od 11.45 do 12.30. W przeciwnym wypadku zostanie im wstrzymana
wypłata stypendium.
-
Каролина
potwierdzenie opłaty za akademik pokazałam w sekretariacie w grudniu 2 czy 3 dni później, w styczniu nie dostałam stypendium mieszkaniowego, więc myślałam, że wyrównanie dostanę w lutym (zwykle tak było), ale niestety nie dostałam, czy mam iść z ta sprawą do sekretariatu, czy gdzieś indziej to załatwić? w USOSie mam wpisane: Wycofane
z góry dzięki -
karolcia
Idź do sekretariatu, to on zajmuje się wypłatami i pytaj pani Małgosi Cielebąk - ona wie wszystko w tej sprawie.
Powodzenia
papap -
Paulina $-$
Mam pytanko. Czy stypendium naukowe jest przyznawane automatycznie jesli ktos ma odpowiednia srednia czy trzeba skladac jakies podanie?
-
C a R o L i N e
-
Paulina $-$
-
C a R o L i N e
mógłby sie ktoś z komisji wypowiedzieć, ale z tego co słyszałam to stypendium naukowe dostaje 20% z roku i średnia może sięgnąć nawet 4,7. 4,5 nie jest gwarancją dostania stypedium...
karolino lupo
emilio... i reszto...? :)
-
uria
>Paulina $-$ napisała:
>Mam pytanko. Czy stypendium naukowe jest przyznawane
>automatycznie jesli ktos ma odpowiednia srednia czy trzeba
>skladac jakies podanie?
>
Ponawiam pytanie- stypendium naukowe przyznawane jest automatycznie, czy trzeba złożyć podanie? -
.:.Juaryn.:.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Zapraszam wszystkich mających lub chcących mieć coś wspólnego z Instytutem Rusycystyki Uniwersy...
Miejsca grona (3)
-
pokój Bełdan, Warszawa
-
The Shot Polna, Warsaw
-
Uniwersytet Warszawski Krakowskie Przedmieście, Warsaw
- Dodaj miejsce