Filologia Rosyjska UW [893]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Azjatka

a czy wiadomo już coś o stypendiach w tym roku? jakiej są wysokości dla poszczególnych średnich i kiedy będą wypłacane?
  • Golińska

stypendia sa juz policzone. wejdz na swoje konto w usos. tam mozesz sprawdzic ile dostalas.
  • Azjatka

no tam widzę, ale na koncie nic nie ma;/ wiadomo kiedy to wpłynie? bo niby napisane jest, ze wypłacone, a na koncie pusto.
  • Golińska

Asia,

wpłaty na konto są dokonywane 10 każdego miesiąca. Dostaniesz przelew 10 listopada z wyrównaniem za październik.
  • o.

A jak w tym roku kształtował się próg średniej upoważniającej do otrzymywania stypendium?
  • Golińska

4,5
  • Anonim

Mam pytanie w związku ze stypendium za ten rok. 10 listopada dostałam wpłatę na konto za listopad, ale nie ma wyrównania za pażdziernik. Czy to w ogóle będzie uregulowane, a jeśli tak, to kiedy?
    Pozdrawiam
    studentka I roku MUSZ
  • Anonim

Witam,
    Czy stypendia naukowe zostały zmniejszone? W USOS-ie pojawiła mi się informacja o wypłacie styp.za grudzień, ale kwota ta jest niższa niż kwota za październik i listopad. Czy ktoś wie, o co chodzi?
  • C a R o L i N e

ja dostałam za grudzień połowę tego co w listopadzie (bo tam było wyrównanie za październik), więc u mnie wszystko jest w porządku
  • Anonim

Tak, w listopadzie dostaliśmy za 2 miesiące. A teraz za grudzień powinnam dostać połowę tego, co w listopadzie, a dostałam mniej..
  • Agatka

ja tez tak mam, ale poprzednio jak dostawałam stypendium też tak było...raz dostałam mniej, raz więcej. może tak ma być; )
  • ula

Próg do otrzymania stypendium naukowego po roku akademickim 2009/10 wynosi 4,5 czy zaszły jakieś zmiany? :)
  • Panna Kalarepa

Hej!

Czy do ubiegania się o stypendium jest potrzebne złożenie wniosku? Widziałam takie wzory, ale na stronie naszego instytutu go nie ma, tj. tego za wyniki w nauce...

• Golińska

nie trzeba wniosku

chyba ze konczysz studia I stopnia i przechodzisz na II stopień
  • ~emi~

Czy stypendia naukowe zostały już przyznane? Ja miałam średnią powyżej 4,5, ale na USOS-ie żadnych informacji o przyznanych stypendiach nie mam...
  • Panna Kalarepa

Hej,

czy stypendia zostały już przyznane?
    Jeżeli tak, to czy ktoś wie ile wyniósł próg średniej?
| |

Zapraszam wszystkich mających lub chcących mieć coś wspólnego z Instytutem Rusycystyki Uniwersy...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)