- 1
- 2
-
-
Anonim
Kto robił ogóny dorgą kursu internetowego niech się podzieli wrażeniami i opowie jak to wygląda bo dla mnie to kosmos a na coś się kiedyś trzeba będzie zapisać.... :) -
Anonim
JA chodziłam na poprawną polszczyznę za 6 pkt :) Egzamin w realu, 2 razy w tyg przysyłają materiały na platformę, czytasz je, robisz testy na pkt:) Fajna forma bo z domu nie wychodzisz, czasu nie tracisz :) Chodziłam na 3 w realu i 1 internetowy i to wg mnie fajny pomysł :) Inne wyglądają podobnie :)
-przesyłanie materiałów 1-2 razy w tyg.
-testy na bieżąco
-egzamin lub inna forma zaliczenia :) -
Anonim
Dzięki Moniko :* jeśli jeszcze ktoś odczuwa potrzebę podzielenia się swoimi doświadczeniami (szczególnie tymi negatywnymi) to chętnie wysłucham...; ) -
-
C a R o L i N e
raz w tygodniu materiały plus praca do napisania-minipodręcznik w grupach (też przez net), jak będzie wyglądało zaliczenie to się dowiem niedługo; ) też polecam taki kurs internetowy-podstawy psychosomatyki, ale to była pierwsza edycja i na razie tego w letniej nie będzie. -
Agatka =)
Ja moge polecic wstępo do psychologii, nietrudny material, w razie co dobry kontakt z prowadzaca:)
za to stanowczo odradzam wstep do mikroekonomii!!! sporo osob porezygnowalo w trakcie semestru i wcale im sie nie dziwie, bo dla przecietnego studenta zadania sa naprawde trudne momentami, do niektorych jest potrzebna wiedza matematyczna... no i dobra znajomosc exela, aby robic wszytskie wykresy ktore oni chca...
z prowadzacymi zero kontaktu(choc jest ich az trójka)... ogolnie lipa, nie polecam i wiem ze nie jestem jedna osoba ktora ma takie zdanie:) -
Anonim
ja moge Wam polecic geografie rosji. nie bylam ani razu a dostalam 5 (w sumie nie mam sie czym chwalic, ale zajecia mi sie pokrywaly). facet ponoc swietny, listy nie sprawdza, a na koniec test wyboru, ktory kazdy bez problemu zalicza. -
Justyna
z tego co zauważyłam w necie są narazie tylko kursy internetowe, więc nawet nie można sobie poszukać czegoś innego. Jak pojawią się też standardowe oguny dajcie znać
pozdr -
C a R o L i N e
-
~emi~
Ja zapisałam się na geografię Rosji (prowadzący: dr Tomasz Wites), ale okazało się, że zajęcia mi się pokrywają..nie wiem czy mam się wypisać czy lepiej się nie wypisywać skoro każdy bez problemu zalicza i do tego nie sprawdza listy (jeżeli mowa o tym samym prowadzącym)..?! -
m.
hej, zapisałam się na ogun "problemy współczesnej psychologii", w opisie jest napisane, że jest on przedmiotem obowiązkowym dla rusycystyki.
proszę o jakieś info na temat zaliczenia, prowadzącego etc.
będę bardzo wdzięczna :) -
a na ktorym jestes roku?
jezeli nie na 3cim, to jak najszybciej sie z niego wypisz, bo poszla "ofiacjalna informacja", że osoby z 3 roku, ktore sie na niego nie zapisaly, beda musialy placic warunek.
wiec albo sie wypisz albo chociaz zlicytuj swoje miejsce
pozdr -
m.
jestem na pierwszym roku.
nie rozumiem... przecież rejestracja była otwarta dla wszystkich?
możesz napisać mi coś na temat zaliczenia i samych zajęć? -
była otwarta, a nie powinna byc
wszelkie informacje na temat zaliczenia i samych zajęć powinny być w opisie przedmiotu - jezeli ich tam nie ma - to dowiesz sie na I zajeciach
-
~emi~
A może wie ktoś coś na temat ogunu: Myśl o ikonie XIX/XX wieku..? Brzmi nienajgorzej..ale kto go tam wie.. -
Anonim
POlecam z internetowych Antologia propagandy czy jakos tak. Materialy sa co tydzien po max 5 stron, przejrzyste i czytelne. Trzeba wyslac chbya 3 prace ( mozna znalezc w internecie ) a na koniec przychodzi sie po ocene do milego mlodego mezczyzny... nie ma zadnego testu na koniec, oceny sie ma za aktywnosc na forum i za te prace o ktorych wczesniej pisalam, sa tez w trakcie jakies testy wyboru chyba 2, ale to tez w dom sie robi wiec z materialami mozna siedziec. Na serio polecam. -
Anonim
Mi się podobała poprawna polszczyzna kurs internetowy :) Za 6 pkt. Materiały 2 razy w tygodniu od 1 str do 2 A4 do przeczytania i jakieś 6 minut ćwiczeń bo na zadania są po 3 minuty z 2 możliwościami podejść :) Zada jest od 1 do 3 w zależności czy robi się dodatkowe czy nie :) NA koniec jest egzamin :) Trzeba sprawdzić gdzie jest najmniej błędów gdzie najwięcej, trochę strzelanka i formalność; ) Ja jestem zadowolona, dostałam 4plus za całokształt ale było i 7 celujących więc warto :) Nawet jeśli robicie sporo błędów ten kurs ma Was nauczyć i nadrobić braki,żeby było owych byków w przyszłości mniej :) Ja polecam :) -
Anonim
polecam psychologie wpływu społecznego-kurs internetowy:) analizowanie reklam i serwisów inf...no i mediów generalnie, badanie,w jaki sposób nami manipuluja. ciekawe bardzo, nizbyt czasochłonne(materiały raz w tyg, do rozwiązania test,do ktorego jednak trzeba sie troche przygotowac,ale ma sie na jego rozwiazanie 2 tygodnie). na koniec test w realu-raczej trudniejszy od tych internetowych(złosliwe pyt o szczegóły i procenty)...
warto :)
-
.:.Juaryn.:.
HEJ
CZY KTOŚ CHODZIŁ NA ANTROPOLOGIĘ SYBERII???
jeśli tak to podzielcie się wrażeniami, bardzo proszę :)
pozdrawiam -
Madzia
Hej,ja chodziłam na socjologię rodziny do dr.Kwak.Jeśli ktoś miał nie więcej jak 2 nieobecności na wykładach to mógł bez pisania kolokwium dostać 3. Bardzo miła i nastawiona przyjaźnie do studentów kobieta.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Zapraszam wszystkich mających lub chcących mieć coś wspólnego z Instytutem Rusycystyki Uniwersy...
Miejsca grona (3)
-
pokój Bełdan, Warszawa
-
The Shot Polna, Warsaw
-
Uniwersytet Warszawski Krakowskie Przedmieście, Warsaw
- Dodaj miejsce