- 1
- 2
-
Anonim
Zwracam sie z goraca prośbą do wszystkich o wpisywanie pytan,jakie dostaliscie na egzaminie u prof. Lucewcz, Chodzi o zestawy pytan jakie mieliscie:)
-
Anonim
Pytania z moich najgorszych snów: czyli krytyka czerniszewskiego i woskresenie tołstoja :\ ale jakoś się wybroniłam :D -
Anonim
-
MagdaM
Sama krytyka Czernyszewskiego czy całe to pytanie z waprosnika, które go dotyczyło? Jak to w ogóle wygląda:) -
-
Anonim
takie jak z waprosnika tylko nie było utopii i antyutopii, a egzamin był dziwny, ogólnie była czymś chyba wkurzona i nie chciało jej się z nami gadać chyba nikogo z wierszy nie pytała, były prawie same tróje, może jutro już będzie miała lepszy humor... -
myślę nad złotą sentencją.. :)
wiem ze Oleg miał charakterystyke cnegyroc'ki i lesa Ostrowskiego, oraz pycckij poman , a jakas dziewczyna miala Otcy i dieti, i biografie saltykowa szczerdina. -
Marta Małgorzata Joanna Z
Ja miałam te:
Сатирические сказки Салтыкова-Щедрина ("Повесть о том, как один мужик двух генералов прокормил", "Медведь на воеводстве","Карась идеалист", "Коняга"
Достоевский. Идеологический роман "Преступление и наказание". Проблематика."Теория" Родиона Раскольникова. "Вечная" Сонечка в романе. -
myślę nad złotą sentencją.. :)
-
Anonim
-
Anonim
A co jej takiego zrobiliśmy? Czy sobie wybrała, że rocznika 88 to nie będzie lubić? -
Olek, rany Julek!
a ja slyszalam ze byla mila i sympatyczna. stawiala czwórki...i w ogole Beata byla zadowolona.
Przestancie straszyc :) -
Docent
była taka sobie. Mnie sie trafil bilecik 17
pyt.1 М.Е. Салтыков-Щедрин. Сатирический роман История одного города. Проблематика. Композиция. Жанр. Образы. Средства художественной выразительности в романе.
pyt.2 Жизнь и смерть в повестях Л.Н. Толстого (Три смерти, Смерть Ивана Ильича).
no to taki zestawik:) bywały gorsze, ale co można zauważyc zestaw sklada sie z pytania łatwiejszego i trudniejszego. A i pamietała jaki bład zrobiłem w tescie odnoszący sie do tych pytań co mnie zdziwiło. Nie wiem czy t czysty przypadek. W każdym bądź razie na ocene to nie wpłyneło. -
Paula
WAŻNE!
Ilona kazała przekazać, że jest zmiana terminów egzaminu dla grupy IV i V. Jako że ta grupa III, ta czteroosobowa, przychodzi jutro na egzamin, to grupa czwarta przychodzi na egzamin w czwartek, a grupa piąta w piątek. -
Gan(J)a
moje pytania:
1.Натуральная школа, ее основные черты. Белинский о натуральной школе. Понятие о натурализме в литературе.
2.Ф.М. Достоевский. Роман Бесы. История создания романа. Тема бесовства. Система образов. Ставрогин как «лицо трагическое».
Z tego co wiem,wczoraj też ktoś miał taki zestaw pytań.
Ogólnie Pani Prof. jest bardzo miła, uśmiechała się. Można z nią pogadać i pożartować;)
Poza tym jak komuś zabraknie słówka po rosyjsku, pozwala mówić po polsku:)
Ważne, żeby odpowiedzieć przynajmniej na jedno pytanie.
Będzie dobrze;)
Powodzenia!! -
Anonim
-
Olek, rany Julek!
Ja mialam
1.chernyshevskogo, utopia - antyutopia itd
2.dramaturgija tolstogo. vlast' t'my i zhivoj trup- po vyboru.
nie jest zle, ona jest mila.. nie krzyczy, nie bije. nie ma sie czego bac. powodzenia. -
Sylwia
moj zestaw to 5 i 17
bardzo dobrze jak sie zna wierszyk na pamiec wtedy patrzy przychylniej jest bardzo mila powodzenia :) -
Anonim
ja miałam Kamu na rusi żyt' haraszo tema naroda, gieroi i coś tam i Moroz- krasnyj nos + karenina, siemiejnaja mysl'
Powodzenia -
Anonim
-
Anonim
moje pytania:
1. roman kak żanr literatury+ ruskij roman
2. Życie i tworzosc Ostrowskiego+wszystkie piesy:Swoi ludzi soćtiomsia, Les i Cniegóroćka
powodzenia!
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne