-
Anonim
poprawka na 99% w czwartek (05.03.). ostateczne inf co do terminu i godz. będą w ten czwartek. -
Sandra Enchanted
tylko Wasz rok czy trzeci też? Bo mnie prof. Łucewicz powiedziała, że my też mamy w czwartek.a przynajmniej tak zrozumiałam -
Anonim
-
Anonim
-
-
myślę nad złotą sentencją.. :)
-
Anonim
otóż, było bardzo miło:) większość osób zaliczyła, trzeba było naprawdę nic nie powiedzieć żeby nie zaliczyć. wchodzi się po 3 osoby, prof. Łucewicz zaczyna pytać jedną osobę, a potem jeśli ona nie wie to pyta pozostałe osoby i w ten sposób przebiega całe ZALICZENIE, wygląda to bardzo podobnie do egzaminu u prof. Skrundy. pytania są ze wszystkiego i opłaca się znać wiersze na pamięć:) -
D.
Obecny II rok; )) od jutra do czwartku czeka nas moc atrakcji i wrażeń związanych z egzaminem z literatury! Zachęcam Was do podzielenia się swoimi refleksjami po; )) -
Gan(J)a
Ja mile wspominam egzamin u Pani Prof. Łucewicz. Równa z niej babka:) Jeżeli ma się problem z odpowiedzią - naprowadza, w pokoju panuje fajna atmosfera ( przynajmniej u mnie tak było).
Życzę powodzenia! Będzie dobrze;) -
myślę nad złotą sentencją.. :)
-
Madzia*
Ludzie mam mega prośbę do osob na drugim roku. Moglby ktos zeskanowac z HLRu spis lektur i zagadnien, ktore musieliscie opracowywac na cwiczenia? albo moze juz gdzies to macie wrzucone, to baaardzo prosze o link
Licze na odzew! jest to dla mnie mega mega wazne, a jako ze nie znam nikogo z UW z 2giego roku, wiec pisze tutaj -
Madzia*
-
Ewa
determinizm, istorizm, tipizacja, biesy;/
To złota kobieta! trzeba się poddać i nic nie powiedzieć żeby odesłała na marzec:)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne