-
jl
ja też mogę w czwartek, ale proponuję spotkać się przed Indeksem,bo w środku możemy się nie znaleźć albo pod pomnikiem Kopernika, bo może nie wszyscy wiedzą gdzie jest indeks, a co do znak o może niech po prostu każdy ma jakiś atrybut kojarzący się z Rosją i tyle -
*: SyLwIa :*
to super, ze Wam pasuje to jutro 16 Indeks. A jesli chodzi o znak rozpoznawczy to nie mam pojecia; D pomysl dobry tylko co wziac;D -
'~Angelika~'
spotkajmy się przed tym indeksem. A jak będziemy sterczały przed wejściem to i znak rozpoznawczy niepotrzebny;p dobra, to jeśli chodzi o mnie, o 16 jestem:) -
-
-
Anonim
-
-
Mrówczan.; )
Dla niewiedzących o naszym indeksie:
- podanie kierujemy do swojej jednostki, czyli w naszym wypadku - Instytutu Rusycystyki
- podanie składać niestety trzeba, do 25 września.
- należność ze indeks (4 złocisze) zostanie naliczona na koncie usos (dla studentów ->płatności) Tam mamy swój indywidualny numer konta, na który trzeba wpłacać kaskę.
- nie rozumiem jednego: niby indeks nie jest podstawą do dokumentowania studiów (czyli wychodzi na to, że indeks mogą mieć ci, co chcą), ale bez okazania dowodu wpłaty na niego nie dostaniemy ELS! -
nie, nie
ci którzy złożą wniosek o indeks musza wtedy pokazać to że zapłacli za indeks.
ci ktorzy nie zlozą podań nic takiego nie muszą składać. -
Mrówczan.; )
>Golińska napisała:
>nie, nie
>
>ci którzy złożą wniosek o indeks musza wtedy pokazać to
>że zapłacli za indeks.
>
>ci ktorzy nie zlozą podań nic takiego nie muszą
>składać.
Hm, czyżby informacje na stronie instytutu rusycystyki były błędne? XD -
a
witam. właśnie zorientowałem się, że jutro ruszają rejestracje na lektoraty. czy muszę się na nie zapisywać od razu, na pierwszym roku? wiem, że na różnych wydziałach bywa różnie, czasem jest tak, że po prostu zaliczenie tych lektoratów i wuefu jest wymagane w ciągu trzech lat trwania studiów i tyle.
nie wiecie jak tu jest? nie ma kogoś w podobnej sytuacji?
pozdrawiam. -
'~Angelika~'
Zgodnie z tym, co jest napisane na stronie Instytutu Rusycystyki http://www.ir.uw.edu.pl/pl/tresci/p... lektorat językowy jest wymagany na pierwszym roku, tzn. jest wliczony w punktacje ECTS. -
a
-
jl
Mam coś a propos indeksu. Znalazłam uchwałę z 2/03/2010, w której jest napisane, że :"Student na swój wniosek otrzymuje indeks, który pozostaje jego
własnością. Indeks nie jest podstawą dokumentowania przebiegu studiów." Nie mamy obowiązku mieć indeksów, ma je kto chce, załączam linka jakby ktoś chciał sam zobaczyć
http://www.uw.edu.pl/strony/o_uw/do... , strona 11
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne