-
.:.kociak.:.
Prosze wszystkich zorientowanych o jakies info co jak i gdzie na praktykach sie robi...czyli ABC praktyk;->a konkretnie jak się wypełnia dzienniczek,kiedy zanosi skierowanie itp itd.
pozdrowka -
Ella
skierowanie zanosisz pierwszego dnia praktyk, najlepiej isc do nauczyciela ktory bedzie Twoim opiekunem i on/ona juz sie nim zajma. Co do dzienniczka, najlepiej jest go uzupelniac codzienne zeby nie narobic sobie potem zalegosci. Wpisujesz do niego codziennie przebieg calych praktyk danego dnia. Wpisujesz date, godziny lekcji np. od 8:00-8:45 dalej temat lekcji i jej przebieg w skrocie. Potem nastepna leckja 8:55-9:40 i znow temat i przebieg lekcji. Tak robisz jesli to sie tyczy zajec ktore "ogladalas". A jesli chcesz wpisac do dzienniczka lekcje ktora Ty przeprowadzilas, to wpisujesz tylko godzine lekcyjna, temat lekcji i dopisujesz ze dolaczasz do dzienniczka konspekt. I tak niestety w kolko przez caly miesiac. Pozdrowienia i powodzenia na praktykach; ) -
.:.kociak.:.
Ojojoj!Dziekuje Ci bardzo!Pewnie jeszcze sporo pytań sie pojawi...mam nadzieje,ze tam zbytnio nie mecza na tych praktykach... mam sceptyczne podejscie;-> pozdrowka!!! -
Pr(z)ez eS pisane
a co to znaczy przebieg lekcji?Mam dokladnie przenosic na papier to co babka robila,bezsens -
-
olia
wszystko jak najdokladniej.potem p.kuptel czyta wszystkie dzienniczki bardzo dokladnie.a tak na serio nie wyjazujcie sie od razu zbytnia nadgorliwoscia, bo czesto nauczycielki zlewaja sobie te praktyki.czesto,ale nie zawsze:) -
Seniorka
praktyki praktykami, ale najgorsze jest to, ze 75h to troche duzo...chyba nie da rady tyle odbebnic w jednej szkole... ja bede miec polowe z tego...wlasciwie to nawet nie wiem ile h rosyjskiego przypada na tydzien w tej szkole, w ktorej bede odbywac praktyki...mam nadzieje, ze to nie problem i opiekun praktyk podpisze odpowiedni papier:) czy ktos mial podobna sytuacje? -
Pr(z)ez eS pisane
-
olia
jak to niemozliwe? ja w zeszlym roku odbebnilam te cholerne 75 h.no nie wiem czy nauczyciel na cos takiego pojdzie:P
a w jakich szkolach macie praktyki? -
moralezzz!
niestety trzeba odsiedzieć te godziny. jak w szkole nie ma wystarczającej liczby godzin rosyjskiego w tygodniu, to trzeba biegać na inne przedmioty np. polski -
Pr(z)ez eS pisane
-
Seniorka
mysle, ze jakos da sie zalatwic te fikcyjne godziny:] troche sie nadrobi na zastepstwach, jakis wypad do kina z dzieciakami itp, a reszte sie zalatwi ladnym usmiechem i uprzejmoscia:) cza se w zyciu radzic:P -
Seniorka
Brachu, a ile macie h tygodniowo? i co powiedzieliscie babce, ze zgodzila sie podpisac?:] -
Pr(z)ez eS pisane
sluchaj, lepiej zebysmy nie rozmawiali na forum na takie tematy bo niektorzy tylko na to czekaja zeby to wykorzystac przeciwko nam,wiec ja mam tygodniowo 20 godzin i wszystko zalatwie w terminie:)->masz moje gg:) -
KOREPETYCJE ANGIELSKIiROSYJSKI
sluchajcie jak sie skontaktowac z kuptel? macie moze jakoes namiary na nia!??!!? mam zajebisty problem! otrzymalam telefon ze szkoly w ktorej mialam odbyc praktyki ze nauczyciel rosyjskiego zlozyl wymowienie i zaliczenie u nich praktyk jest niemozliwe a nowy nauczyciel mnie nie przyjmie bo on nie zna ani ksiazek ani klas!!!! -
frygia
mam to samo. tylko w mojej szkole nie ma rusycysty teraz. chodzilam dzis po szkolach, bylam w 6 i albo nie ma miejsc, albo rosyski w ilosciach szczatkowych (2 godz. w tyg). kuptel bedzie w poniedzialek. -
Всё что вокруг нас - это ветер..
hej!
Kuptel albo wam przydzieli inna szkole albo kaze to zrobic w czasie roku :( wspolczuje dla mnie to i tak koszmar.... -
Ola
o ja widze ze nie jestem sama. Dzisiaj bylam z 2 dziewczynami w szkole w ktorej mialam robic praktyki i pani od rosyjskiego nam powiedziala ze niestety sie mozemy robic u niej praktyk!!! Jednak nie byla nawet na tyle uprzejma zeby nas o tym poimformowac:/
A pani Kuptel bedzie w pon o 10-tej -
KOREPETYCJE ANGIELSKIiROSYJSKI
dzieki! i tak dzis dralowalam do nas do szkoly...werrrrrrrrrrrrrr! ; /
kpiny sobie z nas urzadzaja....
to co? do zobaczenia w pon o 10!
-
Ola
tia, do jutra zatem, ciekawe co pani KUptel nam ciekawego zaproponuje?hehe
-
frygia
i jak tam wrazenia po pierwszym dniu?
kuptel jest zakrecona jak swinski ogon. szkole koniec koncow znalazlam sama. zaczynam w srode.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne