Filologia Rosyjska UW [893]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pr(z)ez eS pisane

mowcie sobie co chcecie a le ludzie na fil ros sa najlepsi pod sloncem i to oni rzadza,nie wazne jest co innego,oni dodaja kolorytu
  • frygia

za przeproszeniem, gowno prawda. dretwo jest u nas nieziemsko. nic sie nie dzieje. wszyscy (lacznie ze mna) tylko narzekaja, nikt nic sam nie zrobi. czy nasze polowinki umarly smiercia naturalna? nic tylko nuda, nuda i pozpierducha. w liceum mialam wiecej zycia studenckiego
  • Pr(z)ez eS pisane

no no noja powiem tak, ze gdyby nie fajne kolezanki(ktore sa niezastapione patrz bubu,dżons,bonita,i inne,ktore zapewne sie teraz obraza ze ich nie wymienilem:)) a takze wyczesani kolesie(ich nie jest duzo to fakt ale zawsze sa sklonni do spontanicznego picia) to ja bym chyba sobie te studia darowal,a tak to przynajmniej chetnie i zusmiechem wedruje do naszego burdelu zielonego bo wiem ze zobacze ich smieszne mordki i ogolnie ze bedzie polewka he he:)
  • Pan Ataman

Polowinki nie umarly a jedynie na chwile zaniemogly - beda 8 maja - a co do zycia to sie nie zgadzzam, jak sobie ktos narzeka to widac tak lubi - a ludzie sa swietni i mimo ze na 5 roku nie mamy zajec prawie to i tak sie widujemy i popijamy w duchu wschodnim czesto. A zycie studenckie nie polega tylko na chodzeniu na zorganizowane imrezy i muzealne wystawy. Wiec jedynie troche checi i mozna sobie stworzyc samemu swietny klmat.
  • frygia

no wiec wlasnie ciezko mi ten klimat i stworzyc, i dostrzec nawet... tak jakby nie ma z kim... moze po prostu nie moj klimat. 4 lata na wydziale i 0 blizszych znajomosci. przeszlam przez dwie grupy i w obydwu mialam wrazenie, ze widzimy sie codziennie, zajecia sie koncza i kazdy idzie w swoja strone.
  • olia

Moze po prostu mialas pecha.Zawsze sie znajdzie jakas pokrewna dusza(do wypitki:)), jak nie w swojej to w innej grupie.Troche checi, troche organizacji i rusycysci sie integruja.
  • lukasch

fakt faktem, nie jest to raczej zbyt imprezowy wydział. ja coś o tym wiem;)
    ale szukajcie, a znajdziecie towarzysze
  • Panna Joanna

Prawda? Nam sie jakoś udało. Co prawda rzadko sie ostatnio widujemy (tacy wszyscy zabiegani, oj oj; P) ale myśle że narzekać na naszą dzielną ekipke nie możemy...; )
  • frygia

poddalam sie. to ze mna jest cos nie tak. jestem za wybredna i nawet nie mam ochoty juz szukac. za malo fajna jestem. dretwa. nie bawi mnie omawianie kto ostatnio jak sie spil. albo cos w tym stylu. owszem wyolbrzymiam. ale mimo wszystko
  • olia

No to rzeczywiscie nie pasujesz do naszego grona rusycystycznego.Jeszcze to ze jestes malo fajna i dretwa jakos by przeszlo,ale to ze "nie chcesz omawiac kto i jak ostatnio sie spil" to juz fatalnie.My skupiamy nasza dzialalnosc tylko na tej sferze.Upajamy sie takimi informacjami w nieskonczonosc;)
    pozdrawiam i lacze sie w bolu.
  • Same Dobre

taaaa....temat "tak sie wczoraj najebalem ze całą noc drogi do domu szukałem" jest sztandarowym tematem poruszanym w naszym gronie
    same chlory i pijaczyny;)
    pozdro;)))
  • frygia

no nie pasuje. i tyle. jacy ludzie taki wydzial sie tu sie zgodze.
  • Pr(z)ez eS pisane

zeby zyc trzeba pic!
    zeby pic trzeba zyc!:)
  • frygia

no
  • Pr(z)ez eS pisane

niestety nie jestem pewien co masz na mysli,czy no oznacza no czyli tak, czy no oznacza no czyli nie czyli antonim yes?
    prosze o sprecyzowanie swojej mysli:)
    masz 5 sekund 5 4 3 2.....
  • frygia

to no bylo wyrazem slow braku. juz nie wiedzialam co mam napisac. sie ide upic.
  • olia

tylko nie zapomnij sie potem upajac ta informacja.Chodza sluchy,ze rusycysci tak robia:P
  • frygia

dobra.
  • frygia

dobra. ostrze twojej ironii ugodzilo mnie w samo serce
  • lukasch

trochę luzu wszak wszyscy mamy wielki szacunek do rosyjskiej kultury;)
  • 1
  • 2
| |

Zapraszam wszystkich mających lub chcących mieć coś wspólnego z Instytutem Rusycystyki Uniwersy...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)