-
Kiediska
ciekawe na kogo ja wyrosne, caly czas zadaje sobie to pytanie, czy są juz jakies rybki pracujące ? lub kształcące sie w zawodzie ?? -
Anonim
jeszcze nie pracuje, ale sie ksztalce na architekta, co z tego wyjdzie zobaczymy, ale nie chce przerzucac cegiel na budowie, co za kilka miesiecy bede musiala, BEDE ROBOCIARZEM :):) -
zerwana nić
zawodu jeszcze nie mam,narazie sie ucze,ale pracuje i wiem kim chce byc:].pracuje w garderobie w filmie oraz bede obserwowac tez prace scenarzystow,pomagac im itp. itd...a w przyszlosci chce byc kerownikiem produkcji hm..a moze rezyserem:P -
dydo
-
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
myk
-
zerwana nić
podobno odpowiednie zawody dla Ryb to artysta, lekarz, psycholog, aptekarz...
Co o tym myslicie??czy zawod ma cos wspolnego ze znakiem zodiaku??ja np.boje sie krwi,wiec nie moglabym byc lekarzem....moim zdaniem lekarzem powienien zostac ktos kto czuje do tego typu pracy powolanie,tak jak ksiadz...czy ksiadz tez powinien byc okreslonym zodiakiem?? -
zerwana nić
kzdy czlowiek bez wzgledu na znak zodiaku moze byc kims ale nie kazdy moze byc lekarzem bo jest ryba...
ludzie sa rozni ale zawod pownni dobierac wg. preferencji jakie posiadaje a nie wg. horoskopow.... -
myk
wybór zawodu jest uzależniony od cech charakteru to jasne.Według mnie cechy charakteru w jakimś stopniu są powiązane ze znakiem zodiaku...znam kilka baranów i wszystkie są tak podobne do siebie,tak samo jest z wagami...a ryby-myśle,że psychologami są dobrymi-potrafimy słuchac ludzi,wczuć się w ich problemy,wyobrazić sobie to co czują... -
Szaro wszedzie...
Psycholog - bo jestesmy bardzo empatyczni.
Fotograf - bo widzimy piekno.
Barman to nie bo bysmy chlali non stop :P
Pozdrawiam :D -
ania
-
Hayato
ja mysle ze zawod dla ryby to wedkarz :P
a tak powaznie to moj tata jest geodeta a ja studiuje elektronike i telekomunikacje i chce sie w przyszlosci zajac projektowaniem sieci GSM ?UMTS.... bo to mnie baardzo inetesuje.. :] pozdrawiam -
-=Katka =-
a ja bede albo rzadzic (badz zarzadzac jak ktos woli;)) albo pracowac w marketingu, reklamie, itd...
samodzielna, tworcza i kreatywna praca bardziej mi odpowiada- wszak rybki maja wyobraznie i glowe pelna pomyslow..:)) -
magda n.
no wlasnie co dla rybki.. ja zawod mam- psycholozka;)
teraz geologie studiuje zobaczymy co bede robila na starosc..
ale jedno wiem, paskudny ten nasz znak zodiaku:)))) -
Hayato
nie prawda.....rybki sa najciekawszym i najbradziej intrygujacym znakiem zodiaku jaki jest -
Magda
-
Anonim
Nie ma sie co smiac..ja chlam i imprezuje caly czas... ach te nalogi...