Rysio Loobitch [2701]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ania12

ja obstawiam oczywiscie reklame firmy taksowkowej. moglby tez wziac udzial w kampanii reklamowej pieluchomajtek, widzielibysmy go na billboardach z wytknietym w widza paluchem, a pod spodem bylby napis "bo nigdy nie wiesz, co moze przydazyc ci sie w nocy..."
  • Gutol

Mydło,ale koniecznie szare!
  • ania12

nazywam sie ryszard, od 15 lat jestem dermatologiem. czesto przyczyna pekania i wysuszania skory na rekach jest twarde mydlo... itd.
  • Anonim

Moim zdaniem w rekalmie tamponów lub podpasek ewentualnie mydła rumiankowego.
  • Anonim

zdecydowanie reklame lewatywy
    pokaz z Maćkiem; ]
  • Anonim

macka ja widze w rekalmie nike albo adidasa.
  • - Marta -

Rysiu może reklamować Raid na owady...
  • Anonim

zgadzam sie:)
    mydło!
  • Anonim

rysiu w sexy bokserkach reklamujący mydełko....
  • Gutol

Rysiu w męskich stringach reklamujący mydełko! :D
  • ania12

uch, te dwa naprezone i namydlone posladki przedzielone cienkim skrawkiem materialu...
  • mama mery...

jako demon seksu mogl by reklamowac prezerwatywy ale ze jest z wyjatkowo katolickiej rodziny.. to jest to sprzeczne z jego wrecz dogmatami... tak wiec reklama popierajaca rozxmnazanie w jego wykonaniu byla by bardzo zachecajaca mysle; ]
  • Anonim

rysiek a reklamie słowników anglika
  • Anonim

mysle ze rysiu bylby calkiem niezly jesli chodzi o reklamowki tak-taka nie trzebaby angazowac wojewodzkiego :))
  • ann

mydlo 'Jeleń' :)
  • Anonim

rysiek.....i erotyczna bielizna która zdjemuje z grazynki....taka rodinna reklama....
  • Gutol

Powinni tego buca Klaudiusza wykopać i Ryśka zatrudnić w telezakupach Mango!
  • Anonim

albo rysiek w nocnych igraszkach ...powinien prowadzic albo pogode na tvnie ...tylko ze to nie reklamy ale moze te by sie nadał!!!!!!!!
  • Minesweeper

rychu powinien skakać na łące, w tle powinien spiewac z. wodecki, a final reklamy - rysio pakuje sie we wnyki
  • Anonim

a wlasnie tvn moze by zrelacjonowal cos na zywo? albo po prostu prezenter...
| |

wszystko o naszym ulubieńcu i jego potomku :) -Grażynko, to jest łajdak! -Drań, Rysiu, dra..

Fotki

Miejsca grona (0)