-
maciej.jakub!
i co teraz bedzie z Agnieszka?!?!?! biedna, dostala pogrozki za artykul w Brukowej!!!! czy zginie??
:P -
Anka
-
Kunegunda GoRyl
Wpierdol dostanie bo chciała rozbic ekipe wykorzystujacą naiwne dziweczki aktoreczki; )
Jakby wiedziała że Rysiek jej moze dać sławę o jakiej tylko marzy to by sie nie pchała w jakieś nedzne gryzipiórstwo :p
Wqrwiajaca jest ta Agniesia :p
No i myslałem ze nic gorszego od Oli nie zobaczę w Klanie a dziś zobaczyłem !! Zapłakana i załamaną Olę !! Jezus maria prawie bełta rzuciłem :/ -
Anka
-
-
Kunegunda GoRyl
-
Grono.Net
-
Anka
-
Grono.Net
-
Anka
-
Anonim
A dlaczego Olka była zapłakana???Nie widziałam tego bo jak zwykle zdążyłam tylko na końcówkę. -
pikaczu
Biedaczka oblala egzaminy:P Mysle ze to zemsta Chinki cziku cziku linki:D Moze pan wykladowca ma jakas rodine w chinach:P -
maciej.jakub!
bo Olka sie sluchala Mareczka, a on posluchal czikulinki i teraz oblala examy.....
jestem ciekawy watku z Agniesia... oj, bedzie sie dzialo :P moze tym razem Agnieszka ucieknie temu facetowi z agencji autobusem, tak jak Wladzio Stanislawie? :D -
julek
agniesia da rede bo to twarda sztuka! za to ten rudej bicz zycze zeby ją doktor lubicz za kare dał do klasztoru bo na wiecej nie zasługuje! pis! -
Anna
-
Anonim
-
Uzytkownik usuniety
-
Pan Piotr
A Olka może w ciążę zajdzie:) Wykorzysta igraszki jako chęć odreagowania po egzaminacyjnym smuktku.