Rysio Loobitch [2701]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • maciej.jakub!

i co teraz bedzie z Agnieszka?!?!?! biedna, dostala pogrozki za artykul w Brukowej!!!! czy zginie??

:P
  • Anka

co sie stalo z Aga!!!!!!???????
  • Kunegunda GoRyl

Wpierdol dostanie bo chciała rozbic ekipe wykorzystujacą naiwne dziweczki aktoreczki; )

Jakby wiedziała że Rysiek jej moze dać sławę o jakiej tylko marzy to by sie nie pchała w jakieś nedzne gryzipiórstwo :p

Wqrwiajaca jest ta Agniesia :p

No i myslałem ze nic gorszego od Oli nie zobaczę w Klanie a dziś zobaczyłem !! Zapłakana i załamaną Olę !! Jezus maria prawie bełta rzuciłem :/
  • Anka

ehhehe musze powtrorke zobaczyc KONIECZNIE!!!!!!!!!!
  • Kunegunda GoRyl

Ano; )))
  • Grono.Net

Będzie pląba w ryj ... Nie ma co !
  • Anka

heehehehehe
  • Grono.Net

:*
  • Anka

:*
  • Anonim

A dlaczego Olka była zapłakana???Nie widziałam tego bo jak zwykle zdążyłam tylko na końcówkę.
  • pikaczu

Biedaczka oblala egzaminy:P Mysle ze to zemsta Chinki cziku cziku linki:D Moze pan wykladowca ma jakas rodine w chinach:P
  • maciej.jakub!

bo Olka sie sluchala Mareczka, a on posluchal czikulinki i teraz oblala examy.....

jestem ciekawy watku z Agniesia... oj, bedzie sie dzialo :P moze tym razem Agnieszka ucieknie temu facetowi z agencji autobusem, tak jak Wladzio Stanislawie? :D
  • julek

agniesia da rede bo to twarda sztuka! za to ten rudej bicz zycze zeby ją doktor lubicz za kare dał do klasztoru bo na wiecej nie zasługuje! pis!
  • Anna

taa, najlepiej gdzieś w Wietnamie :>
  • Anonim

wpierdol obydwie dostaną od pani Steni i tego jej boksera, no.
  • Uzytkownik usuniety

ja się z przyjemnością zabawie... hehehe
  • Pan Piotr

A Olka może w ciążę zajdzie:) Wykorzysta igraszki jako chęć odreagowania po egzaminacyjnym smuktku.
| |

wszystko o naszym ulubieńcu i jego potomku :) -Grażynko, to jest łajdak! -Drań, Rysiu, dra..

Fotki

Miejsca grona (0)