Rysunek, Malarstwo, Rzeźba [1926]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • maryelle

w dniach 10-17 lipca 2009 roku odbędzie się artystyczny, bogato programowy, plener w Hadlach Szklarskich (niedaleko RZESZOWA).Wykładowcy wyższych uczelni artystycznych, wykłady, ''intensywne'' zajęcia rysunku i malarstwa w pięknych okolicznościach przyrody : )
    Szczegóły na stronie http://www.pasya.pl (zdjęcia) : ) Polecam !
  • Moll

Proponuję wszystkie propozycje wyjazdów i plenerów artystycznych umieszczać w tym wątku. :)
  • Anonim

hej, chcę zdawać w tym roku na malarstwo na asp, więc to ostatnie chwile na wykończenie teczki. chciałabym namalować kilka pejzaży bo jakoś do tej pory unikałam tego tematu, jestem jednak dosyć towarzyska i wolałabym spędzić te kilka dni z ciekawymi ludźmi a nie w samotności. może ktoś z was ma ochotę na wspólne plenerowe malowanie w okolicach warszawy? zrobiłam też takie ogłoszenie na naspolke.pl może zbierze się nas więcej, fajnie by było
  • Gutekfiutek

No szkoda ze mnie w okolicach Warszawy teraz nie ma:)
    Tak w ogóle to w końcu znalazłem - jest plener robiony prze bodajże fundację atelier - w Łucznicy.
    Ale to w sierpniu dopiero.
  • X/Apis

Samemu można sobie zrobić plener, np. wybrać się do parku czy jakoś tak.
    :D
  • Anonim

plenery?? xD ahhh pamiętam :D mam czasem ju zich dosć :P
| |

Rysunek, malarstwo, rzeźba - od strony technicznej jak i artystycznej. Mniej i bardziej doświadcze...

Fotki

Miejsca grona (0)