Rysunek, Malarstwo, Rzeźba [1926]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

HEJ, mam pytanie czy może ktoś z Was mógłby polecić jakiś stosunkowo tani sklep dla plastyków lub hurtownie w Warszawie?Pewnie macie jakieś sprawdzone miejsca.
    Baaardzo prosze o pomoc!:)
  • Anonim

na mazowieckiej są bodajże 2 sklepy, nie wiem czy tani bo zwykle w tym jednym sie zaopatrywałem
  • Mózg

z cenami jest z reguly podobnie, zaopatrzenie moze byc lepsze lub gorsze. Ja polecam sklep "Tinta" na szkolnej.
  • laura~

>! napisał
    >na mazowieckiej są bodajże 2 sklepy, nie wiem czy tani bo
    >zwykle w tym jednym sie zaopatrywałem

tak, na Mazowieckiej jest spory wybór, bo sklepy nawet 3. A najtańszy to art. Barbara, najbliższy Świętokrzyskiej. Trochę klaustrofobiczny, ale dobrze zaopatrzony.
  • Anonim

hmm ja w sklepach juz nie kupuje. zdzierają świnie że szkoda gadac. polecam sklep internetowy http://www.szal-art.pl
    tanio szybko, z krakowa do słupska szło mi niecałą dobe. chociaz z tą szybkością bywa różnie
  • barbara

szczerze to tam na mazowieckiej w tych sklepach jest drogo jak dla zwykłego studenta i bardzo ciężko znaleźć tani sklep plastyczny w warszawie , obok ronda ONZ na twardej jest kolejny sklep plastyczny dosyć duży ale ceny są podobne do tych na mazowieckiej...
  • Anonim

skoro ceny są podobne to znaczy, że to jest jakiś standard tych cen
  • barbara

jasne; / to jest standard który oni sobie narzucają żeby więcej zarobić...
  • Anonim

W necie bywa taniej, ale co z tego, jesli za przesyłke trzeba średnio doliczyć +20zł za przesyłkę, jak dla mnie odpada. Co do twardej to maja stosunkowo tanie niektóre podobrazia i można się targować...

Z drugiej strony, spojzcie na to tak - wysokie ceny zmuszają do kreatywności i alternatywnego podejscia. Wycieczka do liroja w poszukiwaniu przydatnych i tanich poodzespołów może być owocna.

Przykład?

Litr farby akrylowej kosztuje 8.99 a nie jak u tych żydków w plastyku - słoik 150mm za 17złx7 = 119 zł

Jeszcze tylko tak dla efektu zestawię tu te liczby:

8.99 - 119.00

Podobnie jest z innymi rzeczami. Kto przy zdrowych zmysłach da się okraść tym złodziejom na mozowieckiej za szeroki szczeciniak kosztujący 24zł? W liroju wiszą takie na kołku i to nawet większe za 6.99... Przykłady można mnozyć - szpachelki, gessa, płótna, takery i nie mówię tu o dziale 'plastycznym' w budowlańcu.
  • kαsiα

zaciekawiły mnie wymienione wyżej płótna. masz jakieś miejsce godne polecenia gdzie nie zdzierają za nie ostatnich groszy? :)
  • Anonim

W którym miejscu na Twardej jest ten sklep? Gdzieś w okolicach szkoły?
    Wie ktoś może od której otwarte są sklepy na Mazowieckiej albo ten na Twardej?
  • norberto guappo

kupowalem w hurtowni helk
    ra na ul
    racjonalizacji.7 mozna tam t
    ez zamowic wiele duza i wiele nowosci pozatym bazarek na sadybie
| |

Rysunek, malarstwo, rzeźba - od strony technicznej jak i artystycznej. Mniej i bardziej doświadcze...

Fotki

Miejsca grona (0)