-
Waniliowy
Wierze że niektórzy ludzie mają prawdziwy talent i mogą tworzyć coś pięknego. Mam dla Was taką propozycje żeby namalować (lub narysować) : spokój, harmonie i równowagę.
I wkleić zdjęcie żeby wszyscy mogli podziwiać, a jeśli jakiś rysunek lub obraz mi się bardzo spodoba jestem w stanie za niego zapłacić i myślę że nie tylko ja. :D -
Ana
-
>laura~ napisała:
>najpierw cena, potem pomyślimy
No proszę. Moderator tego grona jest już prawdziwym rzemieślnikiem. Szkoda. -
Na dobry początek jak to się mówi, choć stagnacją raczej trąci niźli spokojem.; )
-
-
Waniliowy
>Meg AndroID napisała:
>Na dobry początek jak to się mówi, choć stagnacją
>raczej trąci niźli spokojem.; )
Nie wiedziałem że to sie okaże taki trudny temat. Rysunek wyżej mi sie wyjątkowo nie podoba. Może za to umiecie doradzić kto potrafi to zrobić profesjonalnie. Moge wydać do 450 zł, jeżeli tylko rysunek lub obraz mi sie spodoba. A może znacie jakieś tapety na pulpit odpowiadające tematowi ? -
-
Waniliowy
>Moll napisała:
>Ja w swoich zasobach mam to:
>Raczej też "nieprofesjonalne";P
>
Raczej też nie na temat. Może umówimy się tak: jak ktoś nie rozumie tematu to niech nic nie pisze ani nie wstawia. -
To może wyjaśnij, Albercie, o co Ci w tym temacie chodzi. Bo nikt tutaj nie jest wróżką i w myślach nie czyta. "Rozumienie tematu" to dość ogólne pojęcie. Skoro przedstawiasz tak abstrakcyjny temat to trudno oczekiwać, żeby każda praca była zgodna z Twoją koncepcją. A owej nie przedstawiłeś. Więc jak Twoim zdaniem powinien wyglądać spokój, harmonia i równowaga?
A swoją drogą - jeśli chcesz nabyć obraz taki jaki Ci się podoba złóż zamówienie u kogoś indywidualnie. Zapewne jakichś rysujących znajomych posiadasz, a nawet jeśli nie, to poszukaj ogłoszeń choćby na gronie. -
Waniliowy
Mam znajomych którzy rysują i malują ale nie odpowiada mi charakter ich rysunków (myślałem że inni lepiej rysują) Chyba najlepiej będzie jak sam coś narysuje (czego nie robiłem od dziecka), a naprościej chyba będzie coś stworzyć w jakimś programie do rysowania 3D. Jak znacie jakieś proste w obsłudzie a bajeczne w efektach programy (tak żeby dało się utworzyć chmurki i trujwymiarowe figury geometryczne ) to dajcie linki. -
Pozostaje mi życzyć Ci sprostania swoim wymaganiom. Czekamy na efekt;)