-
a no jasne:) tylko z powodu upierdliwości kolorowania przerzuciłam się na kompa.. -
Anonim
Dżizas, ja wychowałem się na komisksach - można powiedzieć, że to był mój nauczyciel rysunku :D Pamiętam, jak będąc takim małym srylem dostawałem od mamy "Świat Komiksu" - po lekturze nachodziła mnie mania stworzenia jakiejś histori, siadałem i wymyślałem postacie (SpiderMan, Lobo, X-Man i ta cała reszta się przy nich chowa) xD Oczywiście, nic nie dokończyłem...
Może - jak czas pozwoli - wróce jeszcze do mej pierwszej miłości w długi weekend...? :P
PS. Negatywne skutki - nie nawidzę książek, nudzą mnie po 5 minutach (noo, może poza kilkoma wyjątkami)... xD -
Ἀnία
Ja to kiedys zrobiłam cała serie komiksów (z 5 numerów po jakied 11-12 stron). Znacie moze taka gazetkę dla dzieci WITCH? To na nich się wzorowałam i całkiem fajnie to wychodziło ale jakos mi sie znudziło...:) -
monstrum w paski
w komiksach siedzę niemal na okrągło, teraz czekam na polskie wydanie mangi ''Bleach'' (wersja polska oglądania - ćpanie Wybielacza. a któżby inny, jak nie Truskawek, jest na moim avku?) poza tym dość dużo rysuję sama - zaczęłam fanowski komiks do Naruto na podstawie opowiadania koleżanki, ale przez brak scenariusza - skasowała, buuu - zostałam zmuszona do przerwania tego. natomiast w tej chwili poczynamy z nią powolne przygotowania do wydania własnego tomiku, zbioru jednorozdziałowych opowiastek na różne tematy - rysowanie komiksów po prostu uzależnia ^^ -
-
monstrum w paski
ha, nie jesteś jedyna.
znam kilka osób, które siedzą w podobnych tematach, co ja (manga i anime)... praktycznie wszyscy mamy przynajmniej parę postaci dodatkowych XD -
20dolla$$
Ja pod koniec podstawówki i przez krótki czas w gimnazjum rysowałam komiksy...takie jakby parodie filmów itp. Bohaterami były postacie z pewnej gry (odpowiednio przeze mnie przerobione
i uproszczone :>). Kolegom się podobały moje "dzieła"(tak myślę :P). Aktualnie nie mam weny, więc zaprzestałam tworzenia. xD -
c
Pracuje nad komiskem mojej parodyjnej historii którą pisze tutaj (znaczy sie mam całą a tu umiesczana jest we fragmentach)...
http://kubasadventure.blogspot.com/
Potrzebuje tylko rastry i bede mógł zacząć (ktoś wie gdzie takowe kupić) -
Anonim
Wejdzcie w ten link historyka zaje a moze y tak ktos tu pisal? bo cos tu z lekka zgnilizna traci! X> -
Ajgor
Ja rysuje dużo komiksów, tylko z wymyślonymi postaciami. Czasami muszę wymyślać na poczekaniu.
-
Anonim
ja zacząłem własnie prace nad komiksem......bedzie to zkomiksowane kilka scen z filmu tenacious d the pick of destiny, dokładniej ten kawałek beelzeboss oto szkice bohaterów -
Krzysztof
Jeśli chodzi o komiksy to właśnie zamierzam takowy narysować. Mógłby mi ktoś dać jakieś rady dot. kolorowania? Chodzi mi o to co najlepiej wybrać: kredki, flamastry etc? Aktualnie robię "testy" jak będą dane rysunki wyglądały w różnych wydaniach. Jak na razie wygrywają flamastry i marker. Próbowałem coś rzeźbić kredkami akwarelowymi ale nie byłem zachwycony. I od razu mówię, że chciałbym uniknąć kolorowania komputerem. Z góry dzięki -
bronson79
Zawsze odkąd pamiętam coś rysowałem. Jako mały chłopak zafascynowany byłem superbohaterami, dlatego moje postacie troche je przypominały.
Do dzisiaj trzymię moje prace, heh najstarszy komiks "Nocny Ninja" jest z 92r.
Sentyment do tej sztuki został.
Obecnie mam jeden projekt niedokończony, więc można sie na nim wzorować.
Kiedyś rysowałem na białej kartce z zeszytu długopisem:)
Czym najlepiej stworzyć komiks? Ja sie zastanawiam nad blokiem A3 i cieńkopisem i flamastrami.
Pozdrawiam
aha pozwoliłem sobie przerysować poniżej Psylocke Jima lee:)
-
C a n a !!
>bronson79 napisał
>Zawsze odkąd pamiętam coś rysowałem. Jako mały chłopak
>zafascynowany byłem superbohaterami, dlatego moje postacie
>troche je przypominały.
>Do dzisiaj trzymię moje prace, heh najstarszy komiks "Nocny
>Ninja" jest z 92r.
>Sentyment do tej sztuki został.
>Obecnie mam jeden projekt niedokończony, więc można sie
>na nim wzorować.
>Kiedyś rysowałem na białej kartce z zeszytu
>długopisem:)
>Czym najlepiej stworzyć komiks? Ja sie zastanawiam nad
>blokiem A3 i cieńkopisem i flamastrami.
>Pozdrawiam
>
>aha pozwoliłem sobie przerysować poniżej Psylocke Jima
>lee:)
>
świetny rysunek , a sama kocham superbohaterów , ale moje pracę są bardziej z mangi i anime zawszę się za tym wzorowałam