Szkic, rysunek. [7058]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ja chodzę do plastyka- spoko szkoła wszystkich zachęcam i pozdrawiam przyszłych artystów
  • Suvennira

a ktory rok? ja tez bylam pod wrazeniem w 1 klasie. teraz konczac 3 rok i wiedzac ze czeka jeszcze mnie 4 klasa i dyplom to porostu umieram:D przez 3 lata zmienilam podejscie. jszcze w dodatku mam niezgana klase... i zbyt wiele indywidualistow w niej...
  • Anonim

drugi rok (półmetek) :) jeszcze dwa latka i koniec. to lipa jak niezgrana klasa :( ja mam tak średnio zgraną klase. Zapraszam do znajomych
  • Anonim

ja tez chodze do szkoly plastycznej; )

I Prywatne Liceum Plastyczne w Płocku; )
    jestem na 1 roku; )

pozdrawiam wszytskich Artystów!!!!!!

:*:*:*:*:*:*

• Anonim

>Suvennira napisała:
    >a ktory rok? ja tez bylam pod wrazeniem w 1 klasie. teraz
    >konczac 3 rok i wiedzac ze czeka jeszcze mnie 4 klasa i
    >dyplom to porostu umieram:D przez 3 lata zmienilam
    >podejscie. jszcze w dodatku mam niezgana klase... i zbyt
    >wiele indywidualistow w niej...

powiem Ci szczerze ze z tą klasą to mam tak samo.. ciągle klotnie.. i co do tych indywidualistow.. no ja po częsci jestem.. jedną z nich poniewaz lubie tworzyc w spokoju.. a na lekcjach jest calyt czas glosno... nie idzie sie skoncentrowac... tak samo z przedmiotami ogolnymi..
  • ~mOz~

ja tez chodze do szkoly :) Pionki ULICA lesna prywatna galeria podgory4 :) jestem juz na 9 roku malowania garazy :D fajna sprawa :D i ekipe mam zgrana :D zachecam do malowania tego czego uczy zycie :D:D:D BOBM THE WORLD !!! :D
  • Anonim

6-letnia szkoła plastyczna. na razie jestem w II gimnazjum więc jeszcze duuużo przede mną. a jeśli chodzi o niezgraną klase, to na prawde rzadko spotykane jest, żeby było inaczej. jest to wręcz dość rzadkie zjawisko:/
  • Anonim

>EmozeT napisał
    >ja tez chodze do szkoly :) Pionki ULICA lesna prywatna
    >galeria podgory4 :) jestem juz na 9 roku malowania garazy :D
    >fajna sprawa :D i ekipe mam zgrana :D zachecam do malowania
    >tego czego uczy zycie :D:D:D BOBM THE WORLD !!! :D

to super i jak ci idzie??? co robicie ciekawego???? ja chodzę do liceum plastycznego i jestem na 2 roku. pozdrawiam
  • ~mOz~

idzie mi sprawnie :) to co mam ustawione na fotce glownej bedzie robione w czerwcu w nocy na jakiejs sciance :) chcialbym szybciej ale nie mam narazie na puchy :/ jak chcesz popatrzec co maluje to wbijaj w galerie :) nie ma tam zdjec ale sa projekty :)
  • Suvennira

>
    > powiem Ci szczerze ze z tą klasą to mam tak samo.. ciągle klotnie.. i co do tych indywidualistow.. no ja po częsci jestem.. jedną z nich poniewaz lubie tworzyc w spokoju.. a na lekcjach jest calyt czas glosno... nie idzie sie skoncentrowac... tak samo z przedmiotami ogolnymi..

jesli chodzi o indywidualistow to raczej chodzilo mi troche od innej strony. o to ze nikt nikomu nie pomaga... tylkokazdy po trupach idziedo swojego celu, tudno sie z nimi dogadac, i akceptuja ludzi tylko ze swojego srodowiska... jak sie juz nie ubiera jak oni, dba sie o wyglad i nie slucha ich muzyki to uwazja ze niebadzo pasujesz do artystow... tacy dziwni ludzie...
  • Anonim

yhy.. indywidualisci sa roznie odbierani...
  • Merry154

Witam was wszystkich... ja jestem w 3 gim. i wybieram się do Liceum plastycznego do Nałęczowa bądz do Kielc? czy jest ktoś z Was w którejś z tych szkół?
  • Anonim

szkoła plastyczna?
    3x tak
    ale trzeba mieć na uwadze potworny natłok zajęć (ogólne, zawodowe, dodatkowe)
    ja klasę też mam mało zgraną, ciągle sie gryziemy i obmawiamy za plecami, ale jeśli o jajca chodzi to zdajemy sprawdzian na 6; )
    ja na 3 roku
    szczerze polecam Liceum Plastyczne w Nowym Wiśniczu (tkanina artystyczna, ceramika, i renowacja elementów architektury- na której jestem)
  • Anonim

gdybym ponownie miala podjac decyzje o wyborze szkoly tym razem zastanowilabym sie czy bylo by to Licum Plastyczne...Nauka w tej szkole wiaze sie z pewnymi wyrzeczeniami, jezeli oczewiscie chce sie czegos osiagnac a nie tylko przewegetowac okres liceum, bo niestety sa ludzi ktorzy wlasnie z tego powodu wybieraja szkoly artystyczne;] Zaledwie kilka tygodni temu zakonczylam edukacje w tarnowskim Liceum Plastycznym z celujacym wynikiem obrony pracy dyplomowej:D ufff ciezko bylo; P i chyba nie chcialabym przez to drugi raz przechodzic; P
  • Anonim

a jaki byl poziom tej szkoly?; ] heh..
  • Zireael

>Mojra napisała:

>szczerze polecam Liceum Plastyczne w Nowym Wiśniczu
    >(tkanina artystyczna, ceramika, i renowacja elementów
    >architektury- na której jestem)

aaaaa chciałam tam właśnie pójśc!
    ale się rozmyślilam..glupia jestem;/
  • Anonim

no ciekawie prawicie :P hehehe
  • Anonim

zarowno z przedmiotow artystycznych jaki i ogolnoksztalcacych poziom jest wysoki; ] swiadcza chociazby o tym osiagniecia i wyroznienia w ogolnopolskich konkursach; ]
  • ~mOz~

na bocznicach kolejowych tez poziom za niski to nie jest :) prace sa wykonywane na szybkiego pod napieciem najczesciej w godzinach poznego wieczoru :) a jak ladnie wyglada pociag odjezdzajacy w polske z tymi pracami <lol> kozak bez kitu :)
  • Anonim

Tez jestem w 6-letniej szkole..teraz 5 klasa wiec za rok dyplom i matura..acha Plastyk w Kielcach; P pozdro:)
| |

Szkic, rysunek - cóż więcej można powiedzieć? Jeżeli rysowanie to Twoja pasja - wejdź i poz...

Fotki

Miejsca grona (0)