-
Anonim
ja chodzę do plastyka- spoko szkoła wszystkich zachęcam i pozdrawiam przyszłych artystów -
Suvennira
a ktory rok? ja tez bylam pod wrazeniem w 1 klasie. teraz konczac 3 rok i wiedzac ze czeka jeszcze mnie 4 klasa i dyplom to porostu umieram:D przez 3 lata zmienilam podejscie. jszcze w dodatku mam niezgana klase... i zbyt wiele indywidualistow w niej... -
Anonim
drugi rok (półmetek) :) jeszcze dwa latka i koniec. to lipa jak niezgrana klasa :( ja mam tak średnio zgraną klase. Zapraszam do znajomych -
Anonim
ja tez chodze do szkoly plastycznej; )
I Prywatne Liceum Plastyczne w Płocku; )
jestem na 1 roku; )
pozdrawiam wszytskich Artystów!!!!!!
:*:*:*:*:*:*
-
-
Anonim
>Suvennira napisała:
>a ktory rok? ja tez bylam pod wrazeniem w 1 klasie. teraz
>konczac 3 rok i wiedzac ze czeka jeszcze mnie 4 klasa i
>dyplom to porostu umieram:D przez 3 lata zmienilam
>podejscie. jszcze w dodatku mam niezgana klase... i zbyt
>wiele indywidualistow w niej...
powiem Ci szczerze ze z tą klasą to mam tak samo.. ciągle klotnie.. i co do tych indywidualistow.. no ja po częsci jestem.. jedną z nich poniewaz lubie tworzyc w spokoju.. a na lekcjach jest calyt czas glosno... nie idzie sie skoncentrowac... tak samo z przedmiotami ogolnymi.. -
~mOz~
ja tez chodze do szkoly :) Pionki ULICA lesna prywatna galeria podgory4 :) jestem juz na 9 roku malowania garazy :D fajna sprawa :D i ekipe mam zgrana :D zachecam do malowania tego czego uczy zycie :D:D:D BOBM THE WORLD !!! :D -
Anonim
6-letnia szkoła plastyczna. na razie jestem w II gimnazjum więc jeszcze duuużo przede mną. a jeśli chodzi o niezgraną klase, to na prawde rzadko spotykane jest, żeby było inaczej. jest to wręcz dość rzadkie zjawisko:/ -
Anonim
>EmozeT napisał
>ja tez chodze do szkoly :) Pionki ULICA lesna prywatna
>galeria podgory4 :) jestem juz na 9 roku malowania garazy :D
>fajna sprawa :D i ekipe mam zgrana :D zachecam do malowania
>tego czego uczy zycie :D:D:D BOBM THE WORLD !!! :D
to super i jak ci idzie??? co robicie ciekawego???? ja chodzę do liceum plastycznego i jestem na 2 roku. pozdrawiam -
~mOz~
idzie mi sprawnie :) to co mam ustawione na fotce glownej bedzie robione w czerwcu w nocy na jakiejs sciance :) chcialbym szybciej ale nie mam narazie na puchy :/ jak chcesz popatrzec co maluje to wbijaj w galerie :) nie ma tam zdjec ale sa projekty :) -
Suvennira
>
> powiem Ci szczerze ze z tą klasą to mam tak samo.. ciągle klotnie.. i co do tych indywidualistow.. no ja po częsci jestem.. jedną z nich poniewaz lubie tworzyc w spokoju.. a na lekcjach jest calyt czas glosno... nie idzie sie skoncentrowac... tak samo z przedmiotami ogolnymi..
jesli chodzi o indywidualistow to raczej chodzilo mi troche od innej strony. o to ze nikt nikomu nie pomaga... tylkokazdy po trupach idziedo swojego celu, tudno sie z nimi dogadac, i akceptuja ludzi tylko ze swojego srodowiska... jak sie juz nie ubiera jak oni, dba sie o wyglad i nie slucha ich muzyki to uwazja ze niebadzo pasujesz do artystow... tacy dziwni ludzie... -
Anonim
-
Merry154
Witam was wszystkich... ja jestem w 3 gim. i wybieram się do Liceum plastycznego do Nałęczowa bądz do Kielc? czy jest ktoś z Was w którejś z tych szkół? -
Anonim
szkoła plastyczna?
3x tak
ale trzeba mieć na uwadze potworny natłok zajęć (ogólne, zawodowe, dodatkowe)
ja klasę też mam mało zgraną, ciągle sie gryziemy i obmawiamy za plecami, ale jeśli o jajca chodzi to zdajemy sprawdzian na 6; )
ja na 3 roku
szczerze polecam Liceum Plastyczne w Nowym Wiśniczu (tkanina artystyczna, ceramika, i renowacja elementów architektury- na której jestem) -
Anonim
gdybym ponownie miala podjac decyzje o wyborze szkoly tym razem zastanowilabym sie czy bylo by to Licum Plastyczne...Nauka w tej szkole wiaze sie z pewnymi wyrzeczeniami, jezeli oczewiscie chce sie czegos osiagnac a nie tylko przewegetowac okres liceum, bo niestety sa ludzi ktorzy wlasnie z tego powodu wybieraja szkoly artystyczne;] Zaledwie kilka tygodni temu zakonczylam edukacje w tarnowskim Liceum Plastycznym z celujacym wynikiem obrony pracy dyplomowej:D ufff ciezko bylo; P i chyba nie chcialabym przez to drugi raz przechodzic; P -
Anonim
-
Zireael
>Mojra napisała:
>szczerze polecam Liceum Plastyczne w Nowym Wiśniczu
>(tkanina artystyczna, ceramika, i renowacja elementów
>architektury- na której jestem)
aaaaa chciałam tam właśnie pójśc!
ale się rozmyślilam..glupia jestem;/ -
Anonim
-
Anonim
zarowno z przedmiotow artystycznych jaki i ogolnoksztalcacych poziom jest wysoki; ] swiadcza chociazby o tym osiagniecia i wyroznienia w ogolnopolskich konkursach; ] -
~mOz~
na bocznicach kolejowych tez poziom za niski to nie jest :) prace sa wykonywane na szybkiego pod napieciem najczesciej w godzinach poznego wieczoru :) a jak ladnie wyglada pociag odjezdzajacy w polske z tymi pracami <lol> kozak bez kitu :) -
Anonim
Tez jestem w 6-letniej szkole..teraz 5 klasa wiec za rok dyplom i matura..acha Plastyk w Kielcach; P pozdro:)