Szkic, rysunek. [7058]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • dj scarecrow

Klaka napisała:
    >W każdym razie, mam pytanie:
    >Czego dotyczą i z jakiego zakresu są pytania odnośnie
    >historii sztuki na egzaminie do plastyka? Sama historia
    >sztuki mnie interesuje, ale trzeba wiedzieć co powtórzyć
    >itd., a nie wiem co może zawierać pojęcie "podstawowe
    >fakty z historii sztuki".

Najprawdopodobniej będą pytania z zakresu książek do plastyki dla gimnazjum. Ja co prawda daaaaawno temu mialem egzaminy do plastyka( teraz ide na 3 rok studiów) ale pamiętam godziny spędzone przed "PLASTYKAMI" z podstawowki jeszcze wtedy :P Dostalem sie, skonczylem( plastyk w koszalinie ) i... duzo dalej mnie nie wywialo..studiuje Wzornictwo na polibudzie Koszalinskiej, ktora jest na tej samej ulicy co plastyk :P ale co tam...nie jest zle...Robie to co lubie i to sie liczy :)) pozdro dla Plastusiów :Pn
  • Emilia Śledzińska

Hejka...w calkiem juz niedalekiej przyszlosci otwiera sie nowa mini-galeria , na razie jest tworzona baza artystów ( uczniow liceum plastycznego, studentow, osob uzdolnionych), chcących zasilać ja swoimi dziełami, będzie mozna wstawic swoje prace w komis tak jak to jest w galeriach sztuki za pokwitowaniem, beda rowniez poszukiwani konkretni wykonawcy zamowien ale to juz w troszke dalszej przyszlosci gdy galeria sie rozkręci. Osoby zainteresowane pisać na: Karichan@poczta.fm....... w załacznikach proszone sa zdjecia prac.
  • Emilia Śledzińska

Ps.....galeria bedzie miała głównie charakter upominkowy tzn preferowane beda prace z naciskiem na np. prezent na slub, urodziny itd, tak wiec przedmioty uzytkowe beda chetniej przyjmowane (ceramika, rzezby, decoupage,scrapbooking, collage,bizuteria i co tam macie....:-)
  • paulina ryryre

ja chodzę do 6 letniej szkoły sztuk plastycznych we wrocławiu teraz jestem dopiero w 1 gimnazjum :P
    http://www.zsp.wroclaw.pl/ossp/gimn...
  • Piotr Gądek

Witam , jestem producentem sztalug , zapraszam do zapoznania się z moją ofertą zamieszczoną na allegro
    http://allegro.pl/my_page.php?uid=2...

Jestem dostępny pod nr tel. 663 725 590 , oraz e-mailem : pracownia_sekwoja@interia.pl
    prowadzę sprzedaż na terenie całego kraju, współpracuję z firmą kurierską DPD.
    pozdrawiam
    Piotr
  • Kathleen

hej właśnie muszę przygotować się to testów wstępnych i sama nie wiem ...bo został podany ogol tematyczny z historii sztuki...mogłyby mi ktoś opisać jak te testy wyglądają???;) pozdrowionka.
| |

Szkic, rysunek - cóż więcej można powiedzieć? Jeżeli rysowanie to Twoja pasja - wejdź i poz...

Fotki

Miejsca grona (0)