-
Ja!
jak to jest u Was? ładnie rysujecie i zarazem ładnie piszecie, czy wychodzi wam rysowanie, a piszecie jak kura pazurem.
w moim przypadku można to zaobserwować na tej pracy:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek...
-
Róża bo nie Tulipan
u mnie to zależy bo i czasem rysowanie mi nie wychodzi...:P
ale ogólnie jak się postaram to mam bardzo schludne i staranne pismo ale zazwyczaj jest ono luźne...
ale najważniejsze że ja się rozczytuje...;) -
X/Apis
I mnie jest tak:
rysuję ładnie, a piszę hmmmmmmm...
...jak sie postaram to ptrafię ładnie napisać, lecz w dużym tempie(notatki) raczej jak kura, ale i tak da się odczytać. -
Marta
widocznie cos w tym jest :D Ja pisze jak kura pazurem niezaleznie od tempa.. :D -
-
RomeK
u mnie z pisaniem jest tak samo.. o od kropki nie odróżni.. hehe i każda bukwa w inną stronę.. :D -
Anonim
-
Windykatorka
>Raktor napisał
>I mnie jest tak:
>rysuję ładnie, a piszę hmmmmmmm...
>...jak sie postaram to ptrafię ładnie napisać, lecz w
>dużym tempie(notatki) raczej jak kura, ale i tak da się
>odczytać.
To samo;) Chociaż jeszcze mogłabym negować czy to moje rysowanie takie ładne^^ -
Morrigan
ja jak sie postaram to i ładnie pisze.. no i rysuje:D A co do pisma to jak szybko pisze to się zawsze doczytam,ale chyba nikt inny;) -
kami
gratuluje tematu
pisze brzydko i zawsze zastanawialam sie dlaczego, jesli umiem niezle rysowac -
Ja!
no pocieszylo mnie to troche,ze to nie tylko moj "problem" :-P
ja pisze wręcz "lekarsko".. makabra... ale samam siebie rozczytam, jak sie postaram i pisze wolniej najleppiej cienkim dlugopisem (zelowy pentelaa czy bic zwykly taki pomaranczowy) to cos z tego wychodzi w miare... -
maria
oj ja piszę raczej jak kura pazurem:)
każde słowo w inną stronę pochylone, i w ogóle fuuj:)
chyba, że się jakieś wypracowanie, list lub pocztówkę pisze - to się staram, a jak:) i nawet nie najgorzej mi wychodzi:) -
Sha
Też się wyłamię, nie piszę pięknie i elegancko, ale całkiem normalnie. Znaczy, nie bazgrzę; ) Chyba, że się postaram; ] -
Anonim
Ja jak się postaram to piszę ładnie; ) A jak się nie staram, to piszę podobno zajebiście xD Moi znajomi mówią, że mam super charakter pisma i do tego łatwy do rozczytania; ] -
Użytkownik bez nazwy
Hmm ... ja nie powiem że łądnie rysuję , zwyczajnie to lubię
ALe przyznać musze że pismo mam całkiem niezłe , każdy tak mówi ; )
http://grono.net/gallery/3158782/2/ - rysunek a pismo dam dopiero jutro, brak dostępu do sprzętu :/
-
moquerie.
Straaasznie brzydko piszę. i na każdej stronie potrafię zupełnie innym pismem pisać. i w ogóle lepiej nie oglądac moich zeszytów.; p -
Ja!
widze,ze Ev preferuje malowanie w terenie :-)
nie przypuszczałąm,ze takie baźgranie jest tak powszechne u osob przejawiających zdolnosci artystyczne
może własnie to jest to łamanie schematów, pewien wewnętrzny "niepokój"
ps: odemnie w szkole nikt nie pozyczy zeszytu z przyczyn wiadomych, i wszyscy prosza bym nie szła do tablicy np rozwiązywać zadanie na fizyce/matematyce -
Zosiek ^^
Ja też dobrze rysuję a piszę paskudnie. No chyba że bardzo się postaram co rzadko mi się zdarza. zresztą po co ładnie pisać?? Wystarczy umieć się rozczytać; ] -
Olga.
-
Irranea Bláthín
Zazwyczaj piszę szybko i ważne dla mnie jest abym się sama rozczytała (choć czasem mi nie idzie). Mimo wszystko jak się postaram to wychodzi piękne pismo. Mogę zmieniać czcionkę, wielkość, pochyłość itd. Nie mam własnego pisma, jak niektórzy. Sama dla siebie piszę okropnie, ale jeśli mam coś dla kogoś napisać (jak niedawno zaproszenie dla dyrektorki szkoły na bal) to podobno dobrze mi idzie. :) -
Anonim
A u mnie jaki rysunek, takie pismo - zamaszyste, niektórzy twierdzą że wręcz artystyczne... i nieczytelne :((( Niestety. Zarówno do odszyfrowania moich notatek, jak i szkiców, potrzeba wyobraźni; )