-
Lisena
Od czasu do czasu wyciągam papier, długipis/ pióro/ techniczny ołówek i przerysowuję. Zwykła kopia z pisma, katalogu, magazynu motocyklowego. Ale coraz lepiej wychodzi. Ma ktoś podobną pasję? kocham motocykle, i kiedy nie mogę jeździć (patrz: zima, pusty bak z paliwem), wyciągam papier.
Bo pisanie wierszy o tej tematyce nie brzmi jakoś zachęcająco; )
pozdr. -
Lisena
-
rafał szczepaniak
Tematyka jest dobra jak kazda inna, tylko warto dac cos od siebie, a nie kopiowac zdjecia z katalogow - tak mi sie wydaje.
Patrz: K R A K S A Davida Cronenberga. Bardzo polecam. To nie motocykle, ale samochody, jednak jakby nie bylo przedmioty podobne. -
Anonim
no zeczywiscie podobne, tak dzis jechalem do warszawy i byl straszny korek tych motocykli czy samochodow, nie wiem nie przyglądalem sie blizej, no mowie wam korek ze hej ojej i...
echh... -
-
Lisena
korek motocykli!? To nie ta bajka :) Motocykle właśnie po co są, aby przeciskać się pomiędzy samochodami i z łatwością stawać na linii zatrzymania, aby później ruszyć z impetem na przednim kole; ) -
Anonim
-
+fuzz+one+
COś jest na rzeczy bo nie wiem kto ani kiedy ale hiperrealizm - niezbyt poważany na tym gronie - kojarzy mi się właśnie ze studium przedniej części motocykla
wniosek
do przerysowywania ze zdjęć to temat bardzo wdzięćzny -
Lisena
-
Użytkownik usunięty
-
aNt_Z
moj ostatni rysunek (dzisiejszy :P ) to jakies suzuki (musialam sie na czyms wzorowac, bo anatomie motorow nie bardzo znam :P ) skrzyzowane z ptakiem :P -
aNt_Z
-
Anonim
witam panstwa
od kilku lat rysuje MOTÓRY może niezbyt profesjonalnie ale zawsze coś
pozdro
chętnie nawiąże kontakt z osobami o podobnych zainteresowaniach -
Piotr Bogusz
Kozacko Wymachujesz kolezanko piorem. W dodatku dziewczyna ktora jezdzi motocyklem!!! Mistrzostwo świata!!! Czym sie poruszasz,jezeli mozna zapytac? -
magik_ak
no no siwetnie swietnie Dziewczyna ktora smiga motorem jak juz ktos napisal wyzej i jeszcze rysuje no elegancko a mogla bys narysowac silnik hondy cx 500 euro sport tak jak bys patrzyla z boku na ten silnik :) heh potrzebuje takiego ruzynku i bym byl bardzo wdzieczny :) -
Mateusz
moim zdaniem to co rysujesz jest zaje**ste mojom pasjom sa motory ale nie umiem tak ladnie rysowac i mysle ze cos jeszcze na malujesz