Szkic, rysunek. [7058]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Lisena

Od czasu do czasu wyciągam papier, długipis/ pióro/ techniczny ołówek i przerysowuję. Zwykła kopia z pisma, katalogu, magazynu motocyklowego. Ale coraz lepiej wychodzi. Ma ktoś podobną pasję? kocham motocykle, i kiedy nie mogę jeździć (patrz: zima, pusty bak z paliwem), wyciągam papier.

Bo pisanie wierszy o tej tematyce nie brzmi jakoś zachęcająco; )

pozdr.
  • Lisena

acha, już znam odpowiedź; )
  • rafał szczepaniak

Tematyka jest dobra jak kazda inna, tylko warto dac cos od siebie, a nie kopiowac zdjecia z katalogow - tak mi sie wydaje.

Patrz: K R A K S A Davida Cronenberga. Bardzo polecam. To nie motocykle, ale samochody, jednak jakby nie bylo przedmioty podobne.
  • Anonim

no zeczywiscie podobne, tak dzis jechalem do warszawy i byl straszny korek tych motocykli czy samochodow, nie wiem nie przyglądalem sie blizej, no mowie wam korek ze hej ojej i...
    echh...
  • Lisena

korek motocykli!? To nie ta bajka :) Motocykle właśnie po co są, aby przeciskać się pomiędzy samochodami i z łatwością stawać na linii zatrzymania, aby później ruszyć z impetem na przednim kole; )
  • Anonim

motocykle? nie dla mnie
  • +fuzz+one+

COś jest na rzeczy bo nie wiem kto ani kiedy ale hiperrealizm - niezbyt poważany na tym gronie - kojarzy mi się właśnie ze studium przedniej części motocykla

wniosek

do przerysowywania ze zdjęć to temat bardzo wdzięćzny
  • Lisena

straszne z Was sztywniaki; )
  • Użytkownik usunięty

heheh... motorki motorki Honda Cbr600
  • aNt_Z

moj ostatni rysunek (dzisiejszy :P ) to jakies suzuki (musialam sie na czyms wzorowac, bo anatomie motorow nie bardzo znam :P ) skrzyzowane z ptakiem :P
  • aNt_Z

to jest o takie cos, o:

http://img229.imageshack.us/img229/...

:P
  • Anonim

witam panstwa
    od kilku lat rysuje MOTÓRY może niezbyt profesjonalnie ale zawsze coś
    pozdro
    chętnie nawiąże kontakt z osobami o podobnych zainteresowaniach
  • Piotr Bogusz

Kozacko Wymachujesz kolezanko piorem. W dodatku dziewczyna ktora jezdzi motocyklem!!! Mistrzostwo świata!!! Czym sie poruszasz,jezeli mozna zapytac?
  • magik_ak

no no siwetnie swietnie Dziewczyna ktora smiga motorem jak juz ktos napisal wyzej i jeszcze rysuje no elegancko a mogla bys narysowac silnik hondy cx 500 euro sport tak jak bys patrzyla z boku na ten silnik :) heh potrzebuje takiego ruzynku i bym byl bardzo wdzieczny :)
  • Mateusz

moim zdaniem to co rysujesz jest zaje**ste mojom pasjom sa motory ale nie umiem tak ladnie rysowac i mysle ze cos jeszcze na malujesz
| |

Szkic, rysunek - cóż więcej można powiedzieć? Jeżeli rysowanie to Twoja pasja - wejdź i poz...

Fotki

Miejsca grona (0)