-
Anonim
-
N.
w sumie to kazdy :) bo w kazdym jest to cos niezwyklego :)
lubie: king of sorrow, Jezebel, Your love is king, somebody already broke my heart (o tak..) love is stronger than pride, smooth operator,is it a crime... no ordinary love... by your side...
i wiele wiele innych; ) -
monk
:)) zgadzam sie w 100% - kazda z piosenek Sade jest super ... ciezko nawet wybrac jedna ulubiona - mozna byloby smialo wskazac wszystkie :D -
wilczyca
Wszystke, ale szczególnie no ordinary love - to jednak kwestia miłych wspomnień:-) -
-
Anonim
-
KAROLINA
-
Anonim
-
Grono.Net
ja też lubie wszystkie, ale no ordinary love np jest taki zmysłowy, paradise, flow, immigrant, smooth operator, the sweetest taboo, i oczywiście "never as good as the first time.. -
Anonim
-
Grono.Net
the colour of love......łza sie w oku kręci
ale wszystkie kocham, ubóstwiam, są cudowne -
pbbb
Kiedy słysze King of sorrow , dreszcze na całym ciele i generalnie łzy w oczach . Ta piosenka i jej słowa powalają mnie , ale kiedy chce sobie poprawic nastroj nic tak nie działa jak your love is king!!!!!!!!! -
Kaczi
-
Marta Antonina
qrcze no tylko powtórze:
somebody already broke my heart(live)
no ordinary love
king of sorrow
by your side
feel no pain
never good as the first time -
Misael
By your Side ==> bez watpienia najpiękniejszy :-)
Smooth Operator
Jezebel
Ale ogólnie wszystkie kawalki Sade wymiatają. :-) -
ACTION!
a ja ostatnio Flow z Lovers Rock
piekne jest to,ze takie proste słowa mają takie brzmienie w jej ustach :) -
chanczo
-
♫♪♪♫ Kari :P
Macie racje, wszystkie są wspaniałe...
kocham kiss of life, zwłaszcza początek, aż ciarki przechodzą
There must have been an angel by my side
Something heavenly led me to you
Look at the sky
It's the colour of love...
Jazebel
ukochany fragment...
Reach for the top
And the sun is gonna shine -
Anonim
stanowczo somebody already broke my heart; ) a poza tym wszystkie inne -
Anonim
Ja równiez kocham BY YOUR SIDE chyba nigdy w życiu nie słyszałam cudowniejszej piosenki i chyba nie usłysze.moge jej słuchac bez końca nogdy mi sie nie znudzi..To jest cos wspaniałego poemat dla mojej duszy:*Podrwiam wszystkich miłośników SADE :*:* -
Agusia Gorzka
Najpiękniejszy kawałek Sade to "By Your Side",a poza tym to "Kiss of Life" i "Jezebel" są całkiem przyjemne dla ucha:)