-
weronika
w polowie lutego odbeda sie warsztaty powadzone przez greckiego tancerza, Nikosa Hadjidopavlakisa. jest on slynny glownie ze stylu nowojorskiego, wiec bedzie pewnie przekonywal do salsy na 2 :)
zajecia przewidziane sa dla kazdego stopnia zaawansowania. polecam,bo brzmi ciekawie :)
szczegolowy plan warsztatow--> http://www.salsafactory.pl w dziale 'wydarzenia' -
Anonim
Może kogoś zaiteresują warsztaty w Pradze w kwietniu - 1, 2, 3. 04. 2005.
Instruktorzy:
Pedro Goméz (Rome)
Super Mario (London)
Manuela Mascarell (Valencia)
Angel Ortiz (New York)
Neeraj Maskara (Geneva)
Jazzy & Benedicte (Oslo)
Rafael & Betty (Regensburg)
Pambos & Maria (Sofia)
Michal & Daniela (Prague)
El Ivanko (Prague)
Ania & Marek (Warsawa)
Eugene Leito (Amsterdam)
więcej na stronie organizatorów:
http://www.salsafestival.cz -
Basso Cantante
-
weronika
tez chce tez chce!! ale slyszlama, ze to jeszcze nic pewnego, ze jest taka opcja ze to w ogole sie nie odbedzie... ale zawsze fajna perspektywa :) -
-
Bladooka
a powiedz mi Tomdomir jak to finansowo wyglada? tzn łącznie przejaz+noclegi+żarcie+warszta ty+imprezy nocne;)
też myslę żeby się tam wybrać, ale ciekawa jestem ile funduszy na to potrzeba.. -
weronika
-
Bladooka
ale ja mam jeszcze sesje.. mi się już kalkulować nie chce; )
dlatego chętnie bym poszła na łatwiznę jeśli ktoś już się podliczył :D -
weronika
90 euro- wstep na wszystkie warsztaty i imprezy
ok 100 euro- 3 noclegi
plus jedzenie i jakies dodatkowe atrakcje; )
-
Bladooka
-
Basso Cantante
a propos tych weekendowych warsztatów: co to jest za miejsce, gdzie się będzie odbywała imprezka sobotnia? Brzmi całkiem ciekawie :) -
weronika
niestety, termin zapisow juz minał, a imprezy towazyszace sa dwie: jedna standardowa w palacio w piatek, a druga w akademii tanca sulewskich, ale to hcyba tylko warsztatowa... -
Basso Cantante
no i jak Wam się podoba Salsa Seduccion i ich warsztaty? Ja bym powiedział, że średniawo, ale ok. Każdy może się czegoś nauczyć, chociaż wspaniałej błyskotliwości to w tym nie ma. Co prawda to nie koniec warsztatów, jutro może będzie coś ciekawego :)
do zobaczenia dziś na Chłodnej!; ) -
cineq ®
PRAGA SALSA FESTIVAL !!! ja jade, kto jeszcze się wybiera ?
zapowiada się nieźle..w takim mieście nie może być inaczej..;) -
cineq ®
a propos ceny...salsalibre ze znajomym z bielska -białej wytargowali dla naszej grupy znizke. za full pass zapłaciłem dzis 272 zł...wiec całkiem nieźle. tak generlanie to pod 90 eur ale jak płacisz do 15 lutego..
poza tym jakies 250 zł na spanie przejazd i pomoce naukowe..;)..będzie sie działo! -
Basso Cantante
Neeraj Robert&Pamela
Jak się podoba?
Ja jestem usatysfakcjonowany, nie wiem czy będę miał siłę tańczyć dziś w Jasna Barze; )
zobaczymy co tam będzie fajnego jutro. -
Anonim
Body movement baaardzo satysfakcjonujący.
Kombinacje średnio i zaawansowane... fajne :) Tylko ja za nic nie będę w stanie pokazać żadnemu kumplowi jak to zrobić... ale na tym chyba polega bajer bycia na warsztatach, kto był ten umie, reszta może popodziwiać; )
A footwork na 2... już zapomniałam jak szedł ten układ... :D
A zaraz lecę się stylingować z Pamelą... -
Anonim
-
Natana
-
Florence + The Machine
Natana, to nie na temat:P
a na temat: cos kubanskiego dzieje sie w SL w ten weekend
i oczywiscie super extra hiper warsztaty w marcu http://www.SalsaSpringBreak.pl czyli Matos i nie tylko; )