SALSA [6836]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Maja

Jakie sa kursy i jakie sa ceny kursow? Ja chodze do salsa factory na poziom dla srednio zaawansowanych (etap 3) do Oli i Marysi, zajecia sa w Medyku i kosztuja 70 zl miesiecznie (1 zajecia kosztuja 20zl) jest super:)
  • weronika

tez chodze do Oli i Marysi :) odpowiedz na ten post znajdziesz w innych...
  • A do Riviery ktoś chodził?
  • weronika

nie, ale chcialabym tam sie zapisac na towarzyski... i potrzebuje jakichs opini, moze mozesz mi pomoc ?:)
  • i.b.

Ja chodze na salse do Egurrola Dance Studio:) jest bardzo fajnie. polecam. Tylko, ze Ja chodze na salse solo, bo nie znalazłam partnera:( Chlip, chlip....
  • Bladooka

ja chodziłam do Riviery na taniecirlandzki, ale Riviera coś nie fair sobie pogrywala z moją szkołą tańca (nie płacili im, czy coś w tym stylu) i przenieślimy się gdzie indziej. Generalnie sale w rivierze są super - duża przestrzeń, duże lustra, dobra podłoga, szafki w przebieralni zamykane na kluczyk. Gdzyby nie ta sparawa z pieniędzmi polecałbym bardzo.. ale w sumie, co nas kursantów obchodzą jakieś 'kłótnie na szczycie"; P
  • Wero -> ja zapisuję się dopiero w tym semestrze na salsę :] (total beginner)

A semestr w Salsa Factory już chyba ruszył w styczniu?
  • Basso Cantante

Ja chodzę do Salsa Libre (jak już pewnie wszystkim wiadomo; ) ). Jest bardzo superancko, trafiłem na świetną i ambitną grupę, pod kierunkiem wybitnego instruktora, który umiejętnie przekazuje całą swoją wiedzę :D (pzdr. Słoniu!!)
    Zajęcia kosztują 20 zł, są raz albo 2 razy w tygodniu. Nowe zajęcia zaczynają się w miarę regularnie co miesiąc, więc nie martwcie się, że gdzie indziej semestr już się zaczął... :D
    pzdr.
  • cineq ®

salsalibre rulez..:) co prawda nie trafiłem do tak wybitnej grupy jak Tomdomir (pzdr.) ale na poziom nie można narzekać, zwłaszcza instruktorski. do tego są zawsze imprezy. teraz w czwartek amnesia! kto sie wybiera? może warto pokazać sie ni tylko od strony komentarzy na forum ?
    pozdr.
  • Maja

chodzilam w czwartki na 19, ale zmienili mi plan fuck fuck fuck i dzisiaj ide do Gosi i Slawka po raz pierwszy :) mam nadzieje, ze nie bedzie za duzo dziewczyn! :)
  • Maja

chyba niedawno ruszyl nowy kurs w salsa factory
  • weronika

Maja? teraz przez te dwa tygodnie ferii zajecia w SF sa normalnie ??bo sie zastanawiam czy jutro mam ...
  • Maja

ja juz mialam dwa tygodnie ferii i byly:) oni chyba na to nie zwracaja uwagi, na pewno sa, jak cos to http://www.salsafactory.pl
    pozdrawiam:)
  • weronika

ooo to dobrze:) dzieki:*
  • Anonim

SalsaLibre :)
    nie ma fajnieszych uczących i uczących się; )
  • Maja

a na jaki kurs chodzisz? z instruktorow to chyba tylko Piotrka znam
  • Maja

a na jaki kurs chodzisz? z instruktorow to chyba tylko Piotrka znam
  • spacja

Zgadzam się!Oczywiście najlepsi instruktorzy to Marek i Klaudia Oleksak.:)
  • Anonim

Chodze na niedzielne S2 o 19:30 na Nowowiejskiej :)
    poza tym jak mi sie gdzies uda byc statysta to tez jestem :)
    glownie w poniedzialki na Cieszynskiej i w niedziele na Wiolinowej :)
  • Maja

ja już związana jestem z Medykiem:) i w sumie nie wyobrażam sobie, że mogłabym chodzić gdzie indziej:)
| |

Zapraszam wszystkich, którzy czują gorące rytmy Salsy!!!! Tych, którzy nie czują a chcieliby te...

Fotki

Miejsca grona (11)