Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • dirtydiana

tak poprostu :)
  • Anonim

no ba; >
  • A

ja też ja też ja też ja też ja też ja też ja też ja też :)
  • kaaty

i ja.od pierwszego kroku.......
  • marcepan

no ba...

ja też! : D
  • i ja!
  • Michał

takie ładne panie... to ja moze zaproponuję jakąś imprezke salsową np.: w Tygmoncie :P
  • A

ojoj dawno to nie byłam na imprezce salsowej...
  • MaQ

7 kwietnia wszyscy wpadajcie do Enklawy, nasza instruktora od salsy (Dj Margerita:)bedzie DJ-em, no i wogole tam jest wypas:) Tanie wejscie, duzo miejsca, duzo salsy!!! Same zalety
  • Mala Suerte

Tanie jak tanie, 10 zlotych za wejscie. Amnesia jest za darmo. Ale jesli chodzi o miejsce to sie zgodze Enklawa jest w tej chwili nie do pobicia pod tym wzgledem. Zwlaszcza, ze ludzie przestali do niej przychodzic. A kiedys byla to najwieksza impreza salsowa w miescie. A ktoz to taki DJ Margarita?
  • MaQ

Dj-ka ktora gra muzyke salsowa:) Jest wporzo:)
  • Mala Suerte

No tego to sie sam domyslilem :) Ale moze jakis blizszy opis? Na pewno ja znam tylko nie za bardzo kojarze ten przydomek. Margaritka lubi sie nazywac Gosia Fangrat z SalsaFactory ale nie wiem czy to o nia chodzi - bo nigdy nie widzialem jej DJujacej :)
  • mike

dj margerita to pewnie kasia b.
    " imstruktorka " z EGO
  • Przebiegła lisiczka

i ja uwielbiam salsę, to poprostu taniec pełen seksu; )
  • Dreamgirl

> i ja uwielbiam salsę, to poprostu taniec pełen seksu; )

Tak tak.. aż mi się przypomina tekst koleżanki:

- WOW!!! po zatańczeniu z Mambo Mikem, ciąża u każdej laski gwarantowana, ba nawet pozamaciczna

Może i pełen seksu, ale jak patrzy się na tańczące pary w naszych klubach to partner sobie, partnerka sobie i nikt nawet sobie w oczy nie spojrzy...
  • Przebiegła lisiczka

hmmm myślę, że to kwestia odpowiedniego dobrania się....tańczyć salsę to tak jakby wodzić na pokuszenie, a jeśli dwie osoby coś do siebie czują to taki zmysłowy taniec jest wspaniałym dopełnieniem ich uczuć, a pokusie nie da się oprzeć; )
  • mike

a kto to mambo mike?
  • elefante

z tym wodzeniem na pokuszenie i zmyslowym tancem to chyba za duzo sie naogladalas Dirty Dancing 2

w kazdy taniec mozna zatanczyc zmyslowo - salsae oczywiscie tez - ale na prawde stereotyp tanczacych nazelowanych latino loverow i lasek w kwiecistych sukniach z kwiatami we wlosach jest daleko przesadzony

zapraszam na jakas sasoteke z prawdziwego zdarzenia przed kolejnym komentarzem
  • Przebiegła lisiczka

o patrzcie jaki znawca się znalazł wrrrr...

a dla mnie to właśnie wodzenie na pokuszenie i basta, a Ty się chyba za mało naoglądałeś jak się naprawdę tańczy mądralo!!!
    nie widziałeś jak tańczyłam ze swoim partnerem, więc nie komentuj....znam też inne tańce jak sambę, rumbę, tango, swig, czczę itd. ale to jest grono salsy, a ja salsę baaardzo lubię i mam prawo pisać co mi się podoba!!! wrrrr, bo pogryzę...
  • Mala Suerte

Ha ha ha. No widzisz Sloniu, po prostu nie widziales do tej pory jak sie naprawde tanczy. Chyba bedziesz musial specjalnie gdzies pojsc popatrzyc na tanczaca Hele no bo w koncu jak cie moze takie doswiadzenie ominac?
| |

Zapraszam wszystkich, którzy czują gorące rytmy Salsy!!!! Tych, którzy nie czują a chcieliby te...

Fotki

Miejsca grona (11)