-
Anonim
Znacie jakies fajne miejsca w Warszawie gdzie mozna nauczyc sie salsy, gdzie mozna isc i poprostu potanczyc w rytm latyno?
Wiem, ze w Tygmoncie byly organizowane takie imprezki ale nie wiem czy nadal cos tam sie dzieje. Pozdrawiam -
NOrbi
:) dobre pytanie :) hehe
wiesz... w paru tematach to już jest... :)
galeria uff - poniedzialek
club70 - wtorek
venue - sroda
kamala - sroda
enklawa - czwartek
amnesia - czwartek
maska - czwartek
palacio - piątek
tygmont - sobota
opera - sobota
jasna bar - sobota -
-
Anonim
no prosze! Pruszkow moje miasto :)
dzieki bardzo, widze ze opcji do wyboru do koloru. A czy tam tez mozna nauczyc sie kilku krokow (bo czasem w klubach przed impreza jest np godzinka teorii a dopiero pozniej szalenstwo do bialego rana)? -
-
Anonim
-
NOrbi
nauka przed imprezą jest w:
club70
venue
amnesia
opera
tygmont
jasna bar
palacio
w reszcie nie wiem :)
moze ktos sie inny wypowie.. :D -
AGA
-
Alicja w krainie muchomora; )
-
NOrbi
-
dirtydiana
-
NOrbi
-
Anonim
-
Dreamgirl
-
dirtydiana
-
Anonim
-
dirtydiana
Szakulus sam wiesz ze narazie nasza firma stoi w miejscu:) ale to do czasu jak zdam pisemne.. tymczasem wymyslaj jakies hasła reklamowe czy cus..
:* -
Michał
co Wy tak z tą maturą..... wątpie, że non stop sie uczycie, a odmawianie sobie przyjemności z zasady sie nie opłaca :P taka imprezka dobrze odświeża umysł, a świeży umysł jest bardziej chłonny :P -
Anonim
Jestem w tym tygodniu po 4 imprezach, 40 godzinach pracy i 10 nauki..i zapewniam ...moj umysl nie jest zbyt świeży :P -
dirtydiana
ja np do ustnej to sie uczyłam tydzien wczesniej..bo jak sie opieprza cały rok czlowiek to pozniej musi w te kilka dni leciec z materiałem :p a poza tym ten rocznik czarnobyla..musismy stwarzac pozory ze reforma jest dobra :p
milego dnia !
(ale fajna pogoda) -
Maja
DO: ma ktoś dla mnie czekoladke? znaczy do Michała
no właśnie coś Cię dawno na tych imprezach nie widzialam:)) i na kursie zreszta tez!