-
Anonim
Witam Wszystkich bardzo serdecznie,
W związku z tym, że kilka osób pytało o możliwość zorganizowania zajęć z OldSchool HipHop w soboty, zasięgnąłem informacji z góry i... jest to do zrealizowania.
Powstaje tylko pytanie, ile osób byłoby chętnych?
Godzina zajęć do przedyskutowania.
Co Wy na to !?! -
Ezak
ja. ale nie wcześnie rano i wieczorem:D a to miało by być zamiast zajęć wtorkowych? czy było by wtorek i sobota? -
Anonim
-
good morning; )
dla mnie świetny pomysł! jestem za jak mnie tylko nie posadzą w pracy to ja się piszę! -
-
ana
-
Anonim
-
Anonim
-
>>Knopek<<
-
HappyFryer
-
ana
to kiedy mamy pokaz?
dużo osób było w czwartek, w ramach dodatkowych zajęć? -
karolina.
mi tam bardziej pasuje czwartek niż sobota...
a pokaz chyba 17 mamy.
w czwartek było nawet więcej osób niż w tym tyg we wtorek;]
-
witam wszystkich!!!
jesteście chętnie na dodatkowe próby? mam nadzieję, że się stawicie w poniedziałek 15:30-16:30 oraz wtorek 15:30-17:00
pozdrawiam -
ana
-
Ezak
-
Adam
-
UWAGA UWAGA!!!
grupa Pawła także będzie tylko na widowni; ) także możemy się popatrzeć na siebie nawzajem na widowni; )
pokaz nie odbędzie się 17 maja, zostaje przeniesionu na koniec czerwca ale dokładna data nie jest jeszcze znana... także mamy dodatkowe tygodnie na szlifowanie choreografii; )
pozdrawiam i do wtorku -
oczywiście w związku z tym dodatkowe grupy w następnym tygodniu nie odbędą się, ale liczę na Waszą obecność na zajęciach; )
-
Ezak
-
ana
wiadomo juz kiedy nasz pokaz bedzie?
dla mnie to istotna sprawa w tym momencie, bo sesja przyszła, a poki sie nie skonczy to i z tańcem bede musiała przystopować. -