- 1
- 2
-
Anonim
przepraszam jeśli już był taki temat...
jakie buty są najwygodniejsze na początek?możecie coś polecić? męczą mnie moje koffane halóweczki...
pozdr :) -
if
podnoszę tamacik bo również mnie on interesuje...jakie, gdzie i za ile?
dzięki!
:) -
shysh
Sklep "Pas de Chat" , Plac Inwalidów , Warszawa
Jazzówki 110 zl :p
cuś jeszcze ? : ) -
shysh
już wiem co jeszcze: http://www.pasdechat.pl/ -
-
if
-
if
-
shysh
wejdz w buty do jezzu. mnostwo osob tanczy w jezzowkach i ja tez. jestem zadowolny :) -
if
hm:) a ja takie na łobcasiku chciałam nuuuuu
jutro zwiedzę ten fajniutki sklepik -
Anonim
>tup tup tuputup napisała:
>hm:) a ja takie na łobcasiku chciałam nuuuuu
>jutro zwiedzę ten fajniutki sklepik
Sklepik owszem fajniutki ale dostawa będzie dopiero w przyszłym roku więc jeżeli ktoś potrzebuje na teraz jazzówki rozmiar 16 to niech nie traci czasu :)
Można też tu zajrzeć:
http://www.skleptaneczny.pl
Taniec towarzyski, tango, flamenco, inne:
Cezarex ABC
ul. Obrońców Tobruku 18D
-
Anonim
zdecydownie polecam w następującej kolejności :
http://www.skleptaneczny.pl
http://www.pasdechat.pl/ (dużo jazz'ówek ale co do butów na obcasie mały wybór)
http://www.supadance.pl/indexHigh.h... (tu głównie buty na obcasie i dość drogie)
pozdrawiam
Agnieszka -
Anonim
Małe pytanko odnośnie sklepu tanecznego. Jeszcze nie miałam czasu się tam wybrać. Otóż podobno mają oni buty z Akcesa (chodzi mi o te na obcasie). Jaki jest mniej więcej przedział cenowy? Zbliżony do cen w internecie (cena produktu bez kosztu przesyłki , czyli 150 - 170 zl)? No i jak z wyborem? Kupując w necie podaje się po prostu wymiary stopy, więc dopasowują wszystko indywidualnie. W sklepie natomiast są gotowe modele - czy jest ich duży wybór?Jeśli się nic dla siebie nie znajdzie, można u nich cos zamówić "na miarę"? -
ana
W sklepach tanecznych nie ma aż takiego dużego wyboru modeli, rozmiarów... zazwyczaj są rozmiary uniwersalne - nie na miare. zreszta sa problemy z rozmiarami. ja zamawilam z Krakowa i jestem bardzo zadowolona :) -
Katarzyna.
Gorąco polecam sklep taneczny "Dance,Dance,Dance"na Bemowie,przy Carrefourze (ul.Obrońców Tobruku 18D wjazd od ulicy Osmańczyka) [www.skleptaneczny.pl]
Kupowałam tam buty(firma Kozdra),był duży wybór( kolorystyczny,rozmiarowy i modelowy)i jestem bardzo zadowolona:) A zapłaciłam 185 zł razem z nakładkami na obcasy :) -
Anonim
No, to muszę się tam wybrać kiedyś... jak mój portfel zregeneruje się po świątecznych zakupach; ) Jeszcze jedno pytanie - jak trwałe i dobre jakościowo sa owe buciki?Zauważyłam, że wiele dziewczyn nie poprzestaje na jednej parze, i zastanawiam się, czy wynika to z chęci odmiany i zamiłowania do różnorodności (w myśl złotej zasady "butów nigdy za wiele" ), czy też buty te są tak kiepskie, że trzeba ciągle zaopatrywać sie w nowe? Aha, w jakiej mniej więcej cenie sa buty od Kozdry?Słyszałam,że ponoć nieco tańsze niż z Akcesa... -
Katarzyna.
Hmm...jakościowo są dobre,przynajmniej zaspokajają moje oczekiwania; ) Oczywiście,podeszwa dość szybko się ściera,ale myślę,że nie to nie tylko i wyłącznie ze wzdględu na jakość ale na ilość godzin przebytych na parkiecie; ) A co do ceny, faktycznie chyba są nieco tańsze od Akcesa-bez nakładek zapłaciłabym 175 zł.Model jest dokładnie zrobiony,satyna porządna,obcasy również:)
Pozdrawiam :) Jeżeli będziesz mieć jakieś pytania czy wątpliwości to czekam:) -
Katarzyna.
Aa co do sklepu Pas de Chat-chciałam tam kupić buty do łaciny(czyli na obcasie,w ramach wyjaśnień :P)-nie dość,że nie było wyboru w modelach i wysokości obcasów(był tylko standard 6,35cm)to jeszcze cena przyprawiła mnie o zawrót głowy-380 zł.Bądź co bądź obsługa bardzo miła :) -
Karo Lajn...
Dance, Dance, Dance jest super! Ja miałam trudności z trafieniem, ale wiem, że po kolejne buty napewno pojadę tam (na Obrońców Tobruku). Duży wybór i profesjonalna i przesympatyczna obsługa. Polecam! -
ana
W Pas-de-chat nawet jazzówek nie mogłam dostać :/ same numery od 39... a ja mam nr buta 37 :/ za duże były i to sporo. a kolejna dostawa miała byc za 3tyg :/ -
Katarzyna.
No właśnie,w ogóle nie było rozmiarów,same duże.A ja mam stópkę 36,więc...Dance,dance,dance najlepsze :) -
ana
A ja wciąż obstaję przy zamawianiu z akcesu z krakowa. dzis zamowilam kolejne butki - tym razem wlasnie jazzowki; p
- 1
- 2
Salsa Libre w szerokim tego słowa znaczeniu: przyjaciele, kursanci, imprezowanie, to co robimy raze...
Salsa Libre
- Solec 38
- 00-394, Warszawa
- 22 458 24 44 , info@salsalibre.pl
Salsa Libre Powstała w 2003 roku z inicjatywy Ani Chagowskiej i Marka Domańskiego. Jesteśmy grupą która skupia pasjonatów tańca, w szczególności salsy. Taniec nie jest dla nas wyłącznie techniką – odbieramy go w szerszym kontekście kulturowym. Z jednej strony jest on współczesną formą ekspresji i spędzania wolnego czasu w klubach i na imprezach; z drugiej strony każdy z tańców ma swoją historię, która jest w nim stale obecna.
Miejsca grona (1)
-
Salsa Libre Solec, Warszawa
www.salsalibre.pl info@salsalibre.pl 22 458 24 44
- Dodaj miejsce