Salsa Libre [1631]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • anette

Już 26 sierpnia rozpoczynamy solcowe balangi sobotnie! :)

W najbliższą sobotę:
    Na dobry start o godz. 20:00 - lekcja salsy dla początkujących
    Około 23:00 - pokaz formacji Salsa Libre
    Po północy - losowanie nagród - profesjonalnych kosmetyków do stylizacji włosów firmy Schwarzkopf Professional

W karaibski klimat wprowadzi Was niezastąpieni DJ Ka i DJ Oso Blanco
    cena biletu - 10zl (w cenie biletu Schockująca niespodzianka; )
    Piwo 7zł
    Promocje karaibskich drinków!
  • brokulina

Cholera, znowu mnie nie bedzie :(
  • Anonim

ale za to stawimy sie my: czyli skromna reprezentacja niesfornej, rozwydrzonej i nieposkoromionej grupy pod wodza Miny i Karoli - poniewaz punk to nie laskotki! Yeah :-D
  • Adam

szfie! pojedziemy grubo? ];->
  • MarekDo

No Ty poszedles :D Ja wrocilem ledwo zywy z fuchy w szczyrku i po dwu drinach mialem falowanie. Ale bawilem sie dobrze. I o dziwo dobrze mi sie tanczylo pokaz, chociaz mialem zjazd. To dzieki ekipie ogladajacej - dzieki za fajne przyjecie!
  • Anonim

niech mi ktos powie, ile obrotow (pod rzad) machnela Ania Ch. podczas pokazu z mMarkiem, bo do dzisiaj jestem w szoku; -D
  • Adam

nie wiem ile ale stacja meteorologiczna zanotowala o tej porze male tornado; )
    no ja poszedlem :) jesli tak bedzie co tydzien tooooooo

bailando! :P
  • Anonim

spokojnie Adasiu - Mamuska bedzie nad Toba czuwac :-P
  • Adam

akurat zatroszczyc sie o siebie to potrafie,ale wszelkie cenne konsultacje sa mile widziane; )
  • Anonim

moje matczyne oko swych katem widzialo wczorajsze Twoje poczynaniia - i musze rzec, iz jestem z Ciebie dumna. Adas zywemu nie przepusci! :-D
  • Anonim

bo tak ogólnie to dobre z ciebie dziecko i powinienes pojechac na wakacje :-D
  • Anonim

a ja mam łapy pocięte od rozpakowywania setek opakowań z super-extra żelem do wlosow!tak tak, pracowita noc była ale byłyśmy z Anetką dzielne;)
  • Salsiero trejdmark

>Kaś | NGCML4U napisała:
    >ale byłyśmy z Anetką dzielne;)

tia.... :) Na parkiecie też byłaś dzielna :D:D

• anette

ja tak samo, pokaleczona przez te żele :] ale chyba wobec tego byłyśmy dobrymi hostessami z manią rozpakowywania ; )
    imprezka była bardzo fajna :)
  • Anonim

Oj tak, imprezka była baaardzo fajna i dobrze, że nie ostatnia!!! trochę potańczyłam, ale im więcej treningu tym lepiej:) także do następnego...
  • MarekDo

He he - Adas byl mistrzem! Do zoba w sobote.
  • MarekDo

Elou!

Salsa Libre zaprasza na imprezowo-kursową inaugurację sezonu :)
    Podczas dwu najbliższych sobotnich imprez Bomba Latina odbywających się w każdą sobotę w naszym studiu tańca na ul. Solec 38 odbędą się prezentacje taneczne instruktorów prowadzących zajęcia w naszej szkole!

7.X zaprezentują się:
    - formacja Salsa Libre - salsa & mambo
    - Ricardo Marques & Capoeira Liberdade - capoeira
    - Ola Kobus - afro dance
    - Azilyz Katel Caro - tańce afrokolumbijskie
    - BreakoHoliX - break dance

Ponadto gościem specjalnym imprezy będzie Mitchell Provance (Curacao/Niemcy) - zjawiskowy tancerz salsy zaproszony przez naszych przyjaciół z Salsa Factory.

Impreza rozpoczyna się kursem salsy dla zupełnie początkujących w cenie wstępu (10zł)

Gra DJ Oso Blanco i DJ Ka - salsa, mambo, merengue, reggaeton, latin hip hop, bachata etc.

Już niedługo damy znać o programie kolejnej imprezy!

Pozdro!

Ekipa Salsa Libre

Wiecej info:
    http://www.SalsaLibre.pl
    Studio Tańca SALSA LIBRE ul. Solec 38
    telefon: 022 458 24 44
    gg: 4571819
    zapisy@salsalibre.pl
    grono:
    http://w8.grono.net/comm/pc/45070/
  • SalsaLibre

New:

Gościem specjalnym imprezy bedzie DJ Edwin 'El Diablo' Aviles (Puerto Rico)
    Najlepsza salsa, mambo, reggaeton, nowe remixy!

Zapraszamy!
  • SalsaLibre

New:

Gościem specjalnym imprezy bedzie DJ Edwin 'El Diablo' Aviles (Puerto Rico)
    Najlepsza salsa, mambo, reggaeton, nowe remixy!

Zapraszamy!
  • mama Sary i Tereski:D

http://salsa.chmielna.waw.pl/ --------> zapraszamy:D
  • 1
  • 2
| |

Salsa Libre w szerokim tego słowa znaczeniu: przyjaciele, kursanci, imprezowanie, to co robimy raze...

Salsa Libre

• Solec 38
  • 00-394, Warszawa
  • 22 458 24 44 , info@salsalibre.pl

Salsa Libre Powstała w 2003 roku z inicjatywy Ani Chagowskiej i Marka Domańskiego. Jesteśmy grupą która skupia pasjonatów tańca, w szczególności salsy. Taniec nie jest dla nas wyłącznie techniką – odbieramy go w szerszym kontekście kulturowym. Z jednej strony jest on współczesną formą ekspresji i spędzania wolnego czasu w klubach i na imprezach; z drugiej strony każdy z tańców ma swoją historię, która jest w nim stale obecna.

Fotki

Miejsca grona (1)