- 1
- 2
-
anette
Już 26 sierpnia rozpoczynamy solcowe balangi sobotnie! :)
W najbliższą sobotę:
Na dobry start o godz. 20:00 - lekcja salsy dla początkujących
Około 23:00 - pokaz formacji Salsa Libre
Po północy - losowanie nagród - profesjonalnych kosmetyków do stylizacji włosów firmy Schwarzkopf Professional
W karaibski klimat wprowadzi Was niezastąpieni DJ Ka i DJ Oso Blanco
cena biletu - 10zl (w cenie biletu Schockująca niespodzianka; )
Piwo 7zł
Promocje karaibskich drinków!
-
brokulina
-
Anonim
ale za to stawimy sie my: czyli skromna reprezentacja niesfornej, rozwydrzonej i nieposkoromionej grupy pod wodza Miny i Karoli - poniewaz punk to nie laskotki! Yeah :-D -
Adam
-
-
No Ty poszedles :D Ja wrocilem ledwo zywy z fuchy w szczyrku i po dwu drinach mialem falowanie. Ale bawilem sie dobrze. I o dziwo dobrze mi sie tanczylo pokaz, chociaz mialem zjazd. To dzieki ekipie ogladajacej - dzieki za fajne przyjecie!
-
Anonim
niech mi ktos powie, ile obrotow (pod rzad) machnela Ania Ch. podczas pokazu z mMarkiem, bo do dzisiaj jestem w szoku; -D -
Adam
nie wiem ile ale stacja meteorologiczna zanotowala o tej porze male tornado; )
no ja poszedlem :) jesli tak bedzie co tydzien tooooooo
bailando! :P -
Anonim
-
Adam
akurat zatroszczyc sie o siebie to potrafie,ale wszelkie cenne konsultacje sa mile widziane; ) -
Anonim
moje matczyne oko swych katem widzialo wczorajsze Twoje poczynaniia - i musze rzec, iz jestem z Ciebie dumna. Adas zywemu nie przepusci! :-D -
Anonim
bo tak ogólnie to dobre z ciebie dziecko i powinienes pojechac na wakacje :-D -
Anonim
a ja mam łapy pocięte od rozpakowywania setek opakowań z super-extra żelem do wlosow!tak tak, pracowita noc była ale byłyśmy z Anetką dzielne;) -
Salsiero trejdmark
>Kaś | NGCML4U napisała:
>ale byłyśmy z Anetką dzielne;)
tia.... :) Na parkiecie też byłaś dzielna :D:D
-
anette
ja tak samo, pokaleczona przez te żele :] ale chyba wobec tego byłyśmy dobrymi hostessami z manią rozpakowywania ; )
imprezka była bardzo fajna :) -
Anonim
Oj tak, imprezka była baaardzo fajna i dobrze, że nie ostatnia!!! trochę potańczyłam, ale im więcej treningu tym lepiej:) także do następnego...
-
-
Elou!
Salsa Libre zaprasza na imprezowo-kursową inaugurację sezonu :)
Podczas dwu najbliższych sobotnich imprez Bomba Latina odbywających się w każdą sobotę w naszym studiu tańca na ul. Solec 38 odbędą się prezentacje taneczne instruktorów prowadzących zajęcia w naszej szkole!
7.X zaprezentują się:
- formacja Salsa Libre - salsa & mambo
- Ricardo Marques & Capoeira Liberdade - capoeira
- Ola Kobus - afro dance
- Azilyz Katel Caro - tańce afrokolumbijskie
- BreakoHoliX - break dance
Ponadto gościem specjalnym imprezy będzie Mitchell Provance (Curacao/Niemcy) - zjawiskowy tancerz salsy zaproszony przez naszych przyjaciół z Salsa Factory.
Impreza rozpoczyna się kursem salsy dla zupełnie początkujących w cenie wstępu (10zł)
Gra DJ Oso Blanco i DJ Ka - salsa, mambo, merengue, reggaeton, latin hip hop, bachata etc.
Już niedługo damy znać o programie kolejnej imprezy!
Pozdro!
Ekipa Salsa Libre
Wiecej info:
http://www.SalsaLibre.pl
Studio Tańca SALSA LIBRE ul. Solec 38
telefon: 022 458 24 44
gg: 4571819
zapisy@salsalibre.pl
grono:
http://w8.grono.net/comm/pc/45070/ -
New:
Gościem specjalnym imprezy bedzie DJ Edwin 'El Diablo' Aviles (Puerto Rico)
Najlepsza salsa, mambo, reggaeton, nowe remixy!
Zapraszamy! -
New:
Gościem specjalnym imprezy bedzie DJ Edwin 'El Diablo' Aviles (Puerto Rico)
Najlepsza salsa, mambo, reggaeton, nowe remixy!
Zapraszamy! -
mama Sary i Tereski:D
http://salsa.chmielna.waw.pl/ --------> zapraszamy:D
- 1
- 2