Salsa Libre [1631]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • dirtydiana

.... i niniejszym wyrazam zainteresowanie zapisaniem sie na owy taniec :)

jest ktos kto moglby mi powiedziec do ktorej instruktorki lepiej sie zapisac??

Marta czy Andriana??

i ogolnie czy jestescie zadowolone z zajec??
  • ...eres color...eres calor...

mi się bardziej podobało u Adriany, ale to subiektywna opinia, wiele osób ceni sobie bardzo zajęcia z Martą... rzecz gustu, i tu i tu jest fajnie; )
  • Salsiero trejdmark

no proszę kto tu zajrzał :P Ty się lepiej Anka na Salse znowy zapisz bo wszystko już pewnie zapomniałaś :)))
  • dirtydiana

zapewne zapomnialam
    ale moze mi przypomnisz? <lol2>

chce sie zapisac na sambe bo jest stosunkowo wczesnie (17) a wiesz jakie mam ciezki zycie z tymi dojazdami!
  • Oveja Negra

a kiedy zaczynaja sie zajecia samby ??
  • dirtydiana

o widze juz chetna kolezanke na jezdzenie ze mna :D

no wiec zajecia poziom od zera :) startuja od pazdziernika
    ja sie chyba zapisze na te srodowe o 17 bo pazdziernik to jesien juz i ciemno wszedzie wiec lepiej wczesnie :)
  • Oveja Negra

hehe :) ja wlasnie czekam na plan zajec z uczelni i oczywiscie, ze sie zapisuje :). zobaczymy czy sroda czy czwartek ale napewno SAMBA :)
  • dirtydiana

a o ktorej jest w czwartki?

bo ja to teraz w rozterce jestem - samba w SL czy tez Ladies Latin u Sulewskich hmmm..
  • Olo

hello:)
    ja polecam zajecia u marty :)

nie wiem jak adriana ale marta wprowadza jeszcze inne elementy np Reggaetón i merenge :)

poza tym SL gora; )
    pozdrawiam
  • Oveja Negra

oj ja nie wiem czy sa zajecia w czwartki tak napisalam. jesli sa elementy reggaeton to pedze sie zapisac :)
  • dirtydiana

zapewne u Adriany tez sa
    to teraz czekamy tylko na plan zajec
    i na saaaaambe!!
  • Oveja Negra

a kogo polecacie ?? mam nadzieje, ze jest to samba "bez partnera" taka typowa nazwijmy to karnawalowa samba czy sie myle??
  • ...eres color...eres calor...

nie mylisz się; )
    ciekawe czy ktoś kiedyś będzie uczył w Polsce gafiery... (czy jak to się pisze;) - został mi sentyment po festiwalowych warsztatach z Lecio; >
  • Anonim

hej!
    Mam wrażenie, że wszyscy tutaj w jakiś sposób siedzą w tematyce samby; ] Ja jakoś specjalnie nie miałam z tym jeszcze do czynienia, ale zamierzam mieć; ] Tylko, że we wtorki :>
  • Katarzyna.

MARTA,MARTA i jeszcze raz MARTA! :)
  • Gocha

jeszcze ja bede taka poczatkujaca w temacie ...
    ale mam nadzieje, ze nie musze sie od razu w piora i cekiny ubierac?

;-)))
  • Olo

;-)) no jak chcesz to mozesz :D nikt nie bedzie mial mic przeciwko he ale najpierw zeby piora ze stroju nie wypadly; );) to przychodz w stroju raczej sportowym; P i zeby bioderka bylo widac; ) aaha i zeby to bylo cos takie zebys sie nie wstydzila w tym ruszac hehe jak sie jakis chlopak trafi; ) bo ja przezylem szok na 2 zajeciach hehe jak zobaczylem 20 kobitek tanczacych sambe hihi ale one chyba byly bardziej zdziwione jak mnie zobacyzly; P;) ale suie juz chyba przyzwyczaily; )

pozdrawiam
  • Marta

a pewnie, że sie przyzwyczaiły i juz nawet pytają czy będziesz towarzyszył w tym semestrze... :)))

Chodze do Marty i Adriany i uważam, ze obie dziewczyny prowadzą fajnie choc każda ma swój sposób na zajęcia, nawet tego samego kroku ucza trochę inaczej :)
    Kazda wprowadza inne elementy Marta reggaetón, Adriana robi duzo axe. Z Marta tańczymy układy , u Adriany uczymy sie jednego krótszego i same próbujemy tańczyć. Jestem zadowolona z obu i dalej będe to kontynuować ponieważ z jednych i drugich zajęć czerpie uzupełniającą się wiedze i różne umiejętności :). Nie ma co się ograniczac...

pozdro
  • kasia

zapisal sie ktos na sambe ta ktora sie zaczela od 24.10 ? sa jeszcze jakies miejsca:-)
  • Marta

ooooo ja się zapisałam ale coś mi się pomyliło, ze zajęcia zaczynaja się dopiero w ten wtorek... :) gapa
  • 1
  • 2
| |

Salsa Libre w szerokim tego słowa znaczeniu: przyjaciele, kursanci, imprezowanie, to co robimy raze...

Salsa Libre

• Solec 38
  • 00-394, Warszawa
  • 22 458 24 44 , info@salsalibre.pl

Salsa Libre Powstała w 2003 roku z inicjatywy Ani Chagowskiej i Marka Domańskiego. Jesteśmy grupą która skupia pasjonatów tańca, w szczególności salsy. Taniec nie jest dla nas wyłącznie techniką – odbieramy go w szerszym kontekście kulturowym. Z jednej strony jest on współczesną formą ekspresji i spędzania wolnego czasu w klubach i na imprezach; z drugiej strony każdy z tańców ma swoją historię, która jest w nim stale obecna.

Fotki

Miejsca grona (1)