-
Ewa
Cześć dziewczyny!
Kto z Was się wybiera na te zajęcia 4tego ('casting';)) ?
Ciekawa jestem, jak bardzo zaawansowana będzie forma tych zajęć, wiadomo coś, hmm??
Generalnie traktuję to jako okazję do potańczenia, troszkę sprawdzenia siebie, nie liczę na to, że się dostanę, bo doświadczenie w salsie mam niewielkie.. ale salsa sprawia mi dużą radość, więc czemu nie spróbować?; )
Pozdrawiam fanów tańca :) -
ana
-
To parę słów o eliminacjach ode mnie:
Eliminacje odbędą się w Studio Salsa Libre (ul. Solec 38) w środę 4 października o godz. 17:00 i będą miały wybitnie niestresującą formę - Ania Chagowska poprowadzi zajęcia Ladies Styling i spośród tańczących Pań wybierze po lekcji grupę, która będzie później ćwiczyć z nią choreografię do wybranej muzyki.
Wstęp na pierwsze zajęcia/eliminacje do grupy jest bezpłatny!
Zachęcamy do spróbowania swoich sił także początkujące salserki - Ania w dużej mierze będzie zwracała uwagę na feeling i 'potencjał', a nie tylko na to, co już umiecie.
Mamy przy tym nadzieję, że potraktujecie to jako dobrą zabawę i okazję do poznania stylu Ani - pierwszorzędna taneczna inspiracja.
Więcej szczegółów na http://salsalibre.home.pl/sl1/index... -
Katarzyna.
Ja też będę :) I też mam niewielkie doświadczenie w salsie,ale zawsze warto spróbować :) -
-
Correfoc - Mallorca '08
mayer skoro tak zachecasz to powiedz co dalej, po takich eliminacjach. one do czegos zobowiazuja pozniej? w razie jak sie zostanie wybranych to trzeba koniecznie gdzies chodzic (jaki dzien i godzina?) a pozniej wystepowac?? tak ciekawa jestem. -
Correfoc - Mallorca '08
-
Katarzyna.
I już po naborze do Ladies Salsa Show :) I jak dziewczyny,myślicie,że sie dostaniecie?:) Ja tak połowicznie :) -
ana
-
Ewa
a kiedy wyniki? :P
ja myślę, że byłam za kiepska; )
pochwalcie się, jak się którejś udało :D -
Correfoc - Mallorca '08
powodzenia dziewczyny! ja nie mam czasu o tak wczesnej porze wiec nawet nie wiem ile wysilku was to kosztowalo; ) -
Dronka
-
Katarzyna.
Mi się udało i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa :) Szczerze mówiąc,wątpiłam w to,że Ania Chagowska mnie dostrzeże bo widziałam wiele dziewczyn które na prawdę miały potencjał:) Ale jeżeli Ania mnie dostrzega,to na prawdę jestem z siebie dumna :) -
ana
-
Salsiero trejdmark
-
ana
-
Salsiero trejdmark
-
Katarzyna.
-
Aga .
-
Katarzyna.
Dla mnie bomba,Chagus dał nam na zajęciach niezły wycisk,potem nie doszłam ale się doczołgałam do domu; D
To na prawdę utalentowana dziewczyna,nie dość że ma ładną buźkę,to jeszcze świetnie tańczy :) -
ana
oj... mogłaby nas bardziej pocisnąć. zmęczona nie byłam, a lubię byc po zajeciach... może bedzie inaczej jak zaczniemy choreografie.