Salsa Libre [1631]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Justyś

Czy ktos oprocz mnie zapisal sie na ten kurs? I jeszcze pytanie do osob, ktore moze juz chodzily na cos podobnego: jak wam sie podobalo? :) Pozdrawiam!
  • Kinga

hejka;)ja tez sie wybieram...i chodziłam jako gap na salsowe kursy i jest super...imprezy salsowe tez sa świetne...w takim razie do zobaczonka....
  • Anonim

Hej dziewczyny :) jak wrazenia z kursu? kontynuacja w planach?
  • Kinga

hejka;)z zajęcia na zajęcia jest duzo lepiej mi osobiście sie podoba...cóz musimy tylko grupowo chodzic na imprezki i ćwiczyć ćwiczyć i ćwiczyć i powinno być superancko:)...to kiedy gdzieś sie wybieramy????
    do zobaczenia...
  • Justyś

Kontynouacja w planach jak najbardziej; ) Zaczyna się w przyszły czwartek :)
  • Anonim

No to mam nadzieję,że się wszyscy dzisiaj zobaczymy; ) a co do imprez,to chyba jedyny sposób,żeby się lepiej zapoznać z przedstawiciel(k)ami tej samej płci. W takim razie z niecierpliwością czekam na info imprezowe od Marcina.
  • Justyś

Je też czekam; ) Poprzednie do mnie niestety nie doszło, bo ten mój adres jakiś nie taki :p Podałam ostatnio inny, więc powinno być okej. A we wtorek parę osób coś mówiło, żeby iść dzisiaj do Enklawy po zajęciach. Ale nie wiem, czy to aktualne :)
| |

Salsa Libre w szerokim tego słowa znaczeniu: przyjaciele, kursanci, imprezowanie, to co robimy raze...

Salsa Libre

• Solec 38
  • 00-394, Warszawa
  • 22 458 24 44 , info@salsalibre.pl

Salsa Libre Powstała w 2003 roku z inicjatywy Ani Chagowskiej i Marka Domańskiego. Jesteśmy grupą która skupia pasjonatów tańca, w szczególności salsy. Taniec nie jest dla nas wyłącznie techniką – odbieramy go w szerszym kontekście kulturowym. Z jednej strony jest on współczesną formą ekspresji i spędzania wolnego czasu w klubach i na imprezach; z drugiej strony każdy z tańców ma swoją historię, która jest w nim stale obecna.

Fotki

Miejsca grona (1)