-
Natana
Kochani!
W nadchodzący weekend zabieramy Was w Taneczną Podróż przez Kubę, Afrykę i Amerykę Południową. W samo poludnie, El Quijote (Don Kiszot) de la musica latina rozpocznie wyprawę przez egzotyczne lądy kryjące w sobie moc muzycznych niespodzianek! Dołącz do Libre'ujących podróżników!
Zatrzymamy się w Kolumbii, Wenezueli, Brazylii, Egipcie. Spróbujemy dowiedzieć się co teraz tańczy się na Kubie. A to wszystko dzięki najlepszym artystom i ciekawym gościom, którzy sprawią, że podróż z Salsa Libre będzie niezapomnianą przygodą! Oto szczegóły rozkład pokazów i koncertów:
Start: 12:00
12:30- Pokaz reggaetón “Labios del Fuego”
12:55- Tańce Afrokolumbijskie – Acilyz Katell Caro, Angelika Zaremba
13:10- Tańce Afrokolumbijskie - Acilyz + grupa kursancka
13:25- Afryka Zachodnia– zespół Konoba i Viola Pogorzelska
13:50- Rumba – Szkoła Tańców Karaibskich SHO
14:10- Salsa Funk Jazz – grupa choreo Klaudii Oleksak SL
14:20- Afryka/Egipt – Taniec brzucha – Barbara Ilczuk
14:30- Animacja kubańska i rueda– Radek Wierzbiński SL
15:00- Rozmowa z Magda Navarrete, podpisywanie płyt "Chili". (Pełna informacja: http://www.salsalibre.pl/web/conten... )
15:20- Nowy pokaz fromacji Salsa Libre
15:30- Pokaz formacji Salsa Libre Show
15:40- Pokaz samby – SHO
15.50- Capoeira Liberdade – pokaz capoeiry, maculele
16:20- Pokaz brazylijski - rewia Afro Carnaval
16:30- Joao Nascimento e Banda – 1 część koncertu
16:40- Pokaz samby – As Belezas de Brasil
16:50- Finał Joao Nascimento e Banda – 2, ostatnia część koncertu
DJ moderujący imprezę - DJ Ed Szynszyl. Wydarzenie poprowadzi Kasia Kasima Kanda.
SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!! :) -
Gosz
-
nie no bron bosze! zajecia odbywaja sie. jestesmy multimedialni i multilokacyjni; )
-
Gosz
..hmmm:D
bo mi konkretnie chodzi o niedzielne zajecia z Aciliz które są na 13tą, a w tym samym czasie wychodzi na to, że będzie na pokazie...
ale tak czy siak do Tarasów uderzyć trzeba! -
-
Natana
-
Hej!
Wiadomość z ostatniej chwili - nowa pozycja w programie:
13:40- Pokaz afro - rewia Afro Carnaval
Zerknijcie tez na klipik reklamujacy niedziele w Złotych.
Do zobaczenia za 2 dni! -
-
Florence + The Machine
-
witam:)
niedzielne zajęcia z Acyliz jako jedyne są odwołane gdyż jak już wiadomo w tym samie czasie Acyliz będzie w Złotych tarasach
do zobaczenia w złotych tarasach!!!
silna ekipa SALSA LIBRE będzie tam czekać na każdego z was; ) -
smiling butterflies and salsa!!!
pierwsze piętro w Złotych - zaliczone :-D
Oby więcej takich eventów :)))) -
radek
dzięki serdeczne dla moich wszystkich cubanopozytywniezakręconychman iaków; ) -
Anonim
Czy to będzie, lub było w TV? Bo widziałem, że się operator kręcił. Można to gdzieś zobaczyć? : ) -
Malibu ..
kuuuuurde.. i facet chyba przez całą minute nagrywał jak tancze z dziewczyną moją-pseudo-cubane tam z tyłu. ejj..ja nie chce tego w TV!
ale bylo super! nie wiem czy zauważyliscie..ale najwięcej widzów to jednak rueda przyciągneła :) -
Natana