Salsa Libre [1631]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Natana

Witam!
    Wczoraj, rozmawiając z kobitkami w szatni doszłyśmy do wniosku,że gdyby Wodzu zgodził się ustawić cztery wiatraki w czterech końcach sali (albo nawet dwa!) podczas poniedziałkowej imprezy, to byłybyśmy mu ogromnie wdzięczne!
    Bo mimo otworzenia baru wciąż jest piekielnie gorąco! Wodzu... Ulituj się nad nami!; )
  • Sylvii

Swietny pomysl Nat! zazwyczaj wszyscy sie gromadza przy jednym wiatraku zeby sie ochlodzic przez co nikt nie daje rady :)
  • Adam

zdecydowanie ... pomysł dodatkowo świetny dlatego, że czasem z klimą dzieją się jakieś cuda, i w czasie regularnych zajęć można umrzeć z powodu braku tlenu, a tak można by było zapędzić te wiatraki do tłoczenia powietrza z zewnątrz :-)
  • nic.tuom. nie

tak, była wczoraj burza dwóch mózgów w szatni :] i faktycznie 4 kąty-4 wiatraki to już jest jakieś prowizoryczne wyjście. bo klimat jest nie do zniesienia i aż chce się wyjść; )
  • Alek

popieram
  • Anonim

Oj tak, pomimo że nie jestem z cukru to myślałem że wczoraj się roztopie...

Popieram =]]
  • panna Magdalena

wyjść to się raczej nei chce :)

ja jestem wielką miłośniczką poniedziałków. Ale pomysł jest dobry. Gdyby jeszcze tylko umiescic je na scianie a nie na parkiecie.
  • mayer

I gdyby jeszcze pojawiły się hurysy z wachlarzami i basen w małej sali...
  • pio

co to hurysy??
  • Alek

• Anonim

ejjj...Hurysowie też! :D
  • Sylvii

No no, nie przesadzajmy ze pomysl wiatrakow jest az taki trudny do zrealizowania ! jesli zalatwienie ich jest az tak trudne to moge odstapic na potrzeby studia moj wlasny domowy :>
  • pio

ja tam wolę 72 hurysy
  • Malarz

czemu 72?
    stary to wtedy nie byłoby gdzie się ruszyć.... XD
    A wiatraki muszą być.
  • panna Magdalena

Piotr ma racje; ] basen może być; ]
  • Florence + The Machine

niech DJ przebierze sie za hurysa
    basen mozemy zrobic w ktoryms z kibli, tylko bedzie trzeba odpowiednio wczesnie odkrecic wode, zeby sie napelnil.
  • MarekDo

jestem w trakcie rozmow o przestawieniu wentylacji na zakonczenie o 1 zamiast o 12 jak jest dotychczas. Ustawilismy ja tak jak mowilem na 12 bo nie zakladalem duzo dluzszego trwania biby. jesli jednak trwa to niedlugo dokonamy przestawu na 1. byc moze od tego poniedzialku juz.
    pomysl z wiatrakami zachowam w glowie. jesli juz to takie wiatraki duze do sufitu montowane... ale sprobuje wykrzesac cos jeszcze z tego co mamy.
  • Alek

to też cieszy, ale swoją drogą gorąco jest już o 23... naprawdę te wiatraki, nawet takie stawiane, by się przydały- jest gorąco nawet jak się stoi, a nie tańczy :P
  • Kamil

proponuje jeszcze Mayerowi zabrać mikrofon; )
  • Anonim

Hmm no właśnie dziwna sprawa, bo już o 23 robi się zdecydowanie za gorący klimat; )

Niektórzy ratują się ręcznikami..
    No ale to chyba nie o to chodzi =D
  • 1
  • 2
| |

Salsa Libre w szerokim tego słowa znaczeniu: przyjaciele, kursanci, imprezowanie, to co robimy raze...

Salsa Libre

• Solec 38
  • 00-394, Warszawa
  • 22 458 24 44 , info@salsalibre.pl

Salsa Libre Powstała w 2003 roku z inicjatywy Ani Chagowskiej i Marka Domańskiego. Jesteśmy grupą która skupia pasjonatów tańca, w szczególności salsy. Taniec nie jest dla nas wyłącznie techniką – odbieramy go w szerszym kontekście kulturowym. Z jednej strony jest on współczesną formą ekspresji i spędzania wolnego czasu w klubach i na imprezach; z drugiej strony każdy z tańców ma swoją historię, która jest w nim stale obecna.

Fotki

Miejsca grona (1)