Salsa Libre [1631]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • panna Magdalena

dla mnie nie jest aż tak gorący :) zawsze może być jeszcze bardziej jak tylko zatrudnimy tych z wachlarzami; )
  • Natana

wczoraj na uffie, choć ludzi wiele nie było (w porównaniu do poprzedniego poniedziałku) było równie gorąco o 23 jak o 00:30...
    nie mówiąc już o tym,że nawet jak się siedziało, a nie tańczyło to pot lał się z człowieka...
    Myślę,że warto by jednak wspomóc klimatyzacje chociaż dwoma, stojącymi albo innymi wiatrakami...

a do zabaw Mayera mikrofonem żem się przyzwyczaiła :)
  • misiek

To prawda wczoraj też była sauna ok godz 23 dlatego zdecydowanie przydałyby się wiatraki. Popieram
  • nic.tuom. nie

my.śmy tez sobie poszli bo ciężka jest atmosfera :]
    im dalej w czerwiec tym będzie ciężej.
    jako test salsowej maniakalności - super, brawa dla wytrwalców

:]]
  • dubajdlapolaka.pl

co wy k...a wiecie o upale...;)
    salsa w dubaju to jest dopiero hardcore, jedna piosnka i zgon
  • Natana

ale my jesteśmy w warszawie, klimacie umiarkowanym i nie jesteśmy przyzwyczajeni tak bardzo do wysokich temperatur. :]

zobaczymy jak jutro będzie.
  • Sylvii

uff sie dzis odbywa, prawda?
  • Florence + The Machine

jes of kors
  • mayer

Co do hurys i pomysłu przebrania PinchaDiscosDosPlantas to takie pomysły realizowane były już dawno temu... Dwie bezkompromisowe hurysy z wachlarzami na głowach...

Forget it :-)
  • smiling butterflies and salsa!!!

O nie, tego nie da rady just forget :p
  • Natana

>mayer wrote:
    >Co do hurys i pomysłu przebrania PinchaDiscosDosPlantas to
    >takie pomysły realizowane były już dawno temu... Dwie
    >bezkompromisowe hurysy z wachlarzami na głowach...
    >
    >Forget it :-)

xD Ach... Niech ja znajde ten filmik... xD
  • Kamil

Nat, ten ?:)

http://www.youtube.com/watch?v=fyV6...
  • pio

hycy; )
  • nic.tuom. nie

NO!! :]
    i wczoraj było o niebo lepiej dzięki otwarciu sali za lustrami. Wystarczy wyjąć jedno z nich by podarować tańczącym tlen i rozkoszny "niemalże przeciąg"

;]

i to jest (jakiś) sposób!
  • Anonim

Hmm ja odczułem chwilową poprawę jak była otwarta salka i drzwi między nimi..
    Ale jak po pokazach (swoją drogą braawo =D ) można było wrócić do tańca to znów atmosfera się zagęściła; )))

Nie da rady nic poknuć z wiatrakami?
    Może jakaś ogólno-salsowa zrzuta? =D
| |

Salsa Libre w szerokim tego słowa znaczeniu: przyjaciele, kursanci, imprezowanie, to co robimy raze...

Salsa Libre

• Solec 38
  • 00-394, Warszawa
  • 22 458 24 44 , info@salsalibre.pl

Salsa Libre Powstała w 2003 roku z inicjatywy Ani Chagowskiej i Marka Domańskiego. Jesteśmy grupą która skupia pasjonatów tańca, w szczególności salsy. Taniec nie jest dla nas wyłącznie techniką – odbieramy go w szerszym kontekście kulturowym. Z jednej strony jest on współczesną formą ekspresji i spędzania wolnego czasu w klubach i na imprezach; z drugiej strony każdy z tańców ma swoją historię, która jest w nim stale obecna.

Fotki

Miejsca grona (1)