-
panna Magdalena
dla mnie nie jest aż tak gorący :) zawsze może być jeszcze bardziej jak tylko zatrudnimy tych z wachlarzami; ) -
Natana
wczoraj na uffie, choć ludzi wiele nie było (w porównaniu do poprzedniego poniedziałku) było równie gorąco o 23 jak o 00:30...
nie mówiąc już o tym,że nawet jak się siedziało, a nie tańczyło to pot lał się z człowieka...
Myślę,że warto by jednak wspomóc klimatyzacje chociaż dwoma, stojącymi albo innymi wiatrakami...
a do zabaw Mayera mikrofonem żem się przyzwyczaiła :) -
misiek
To prawda wczoraj też była sauna ok godz 23 dlatego zdecydowanie przydałyby się wiatraki. Popieram -
nic.tuom. nie
my.śmy tez sobie poszli bo ciężka jest atmosfera :]
im dalej w czerwiec tym będzie ciężej.
jako test salsowej maniakalności - super, brawa dla wytrwalców
:]] -
-
dubajdlapolaka.pl
co wy k...a wiecie o upale...;)
salsa w dubaju to jest dopiero hardcore, jedna piosnka i zgon -
Natana
ale my jesteśmy w warszawie, klimacie umiarkowanym i nie jesteśmy przyzwyczajeni tak bardzo do wysokich temperatur. :]
zobaczymy jak jutro będzie. -
Sylvii
-
Florence + The Machine
-
Co do hurys i pomysłu przebrania PinchaDiscosDosPlantas to takie pomysły realizowane były już dawno temu... Dwie bezkompromisowe hurysy z wachlarzami na głowach...
Forget it :-) -
smiling butterflies and salsa!!!
-
Natana
>mayer wrote:
>Co do hurys i pomysłu przebrania PinchaDiscosDosPlantas to
>takie pomysły realizowane były już dawno temu... Dwie
>bezkompromisowe hurysy z wachlarzami na głowach...
>
>Forget it :-)
xD Ach... Niech ja znajde ten filmik... xD -
Kamil
-
pio
-
nic.tuom. nie
NO!! :]
i wczoraj było o niebo lepiej dzięki otwarciu sali za lustrami. Wystarczy wyjąć jedno z nich by podarować tańczącym tlen i rozkoszny "niemalże przeciąg"
;]
i to jest (jakiś) sposób! -
Anonim
Hmm ja odczułem chwilową poprawę jak była otwarta salka i drzwi między nimi..
Ale jak po pokazach (swoją drogą braawo =D ) można było wrócić do tańca to znów atmosfera się zagęściła; )))
Nie da rady nic poknuć z wiatrakami?
Może jakaś ogólno-salsowa zrzuta? =D