Salsa Libre [1631]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

drodzy salsowicze! czy planujecie założyć kurs salsy kubańskiej Od podstaw? byłabym baaaardzo zainteresowana... pozdrawiam serdecznie!
  • Anonim

super pytanie, bo moj kurs bedzie sie niedługo koczył i suzkam czegoś innego...a na cubanie tez chodzi mniej facetow?:)
  • Anonim

ja także popieram ten pomysł - myślę że chętnych na slasę cubanę będzie więcej
  • mamAlka

ja zdecydowanie też się pisze na ten kurs :-))))
  • Anonim

a jacys faceci się piszą?:)
  • Karo Lajn...

Nie wiem czy faceci sie piszą, ale ja też wzięłabym cubanę pod rozwagę...
  • Anonim

>monikasp napisała:
    >a jacys faceci się piszą?:)

zastanawiają się..., bo jeszcze nie wiedzą czy cubana czy tango argentyńskie :)
  • Anonim

halo do facetow zastanawiających:) zawsze można iść na pierwszą lekcję i sprawdzić czy pasuje:) a nóż widelec się spodoba...:)
  • Anonim

halo do facetow zastanawiających:) zawsze można iść na pierwszą lekcję i sprawdzić czy pasuje:) a nóż widelec się spodoba...:)
  • mamAlka

Grześ, Ty się nie zastanawiaj...Ty idź nas tę salsę!!!! :-)))
  • Anonim

>:-) mamAlka :-) napisała:
    >Grześ, Ty się nie zastanawiaj...Ty idź nas
    >tę salsę!!!! :-)))

Dobra, poddaję się - idę na tango i na cubanę :).
    Cubany chyba jeszcze nie ma w rozkładzie jazdy?
  • Anonim

no chyba nie ma , al ejak sie tak zbierzemy :) to na pewno coś wymyślą:)
  • mamAlka

to się zbieramy :-))))
  • Anonim

>:-) mamAlka :-) napisała:
    >to się zbieramy :-))))

Wczoraj na zajęciach Radek Wierzbiński powiedział, że 3 i 4 lutego będą warsztaty ruedy (chyba od podstaw). Na stronie jeszcze nie ma informacji ale ma pojawić się niedługo (pytałem w recepcji).
    Też trzeba się zebrać :)
  • Salsiero trejdmark

Grzesiek... przypominam, że masz ważną rzecz do zrobienia :D
  • Salsiero trejdmark

Grzesiek... przypominam, że masz ważną rzecz do zrobienia :D
  • Anonim

>big city life napisał
    >Grzesiek... przypominam, że masz ważną rzecz
    >do zrobienia :D

No tak... każdy ma na tej planecie jakąś ważną rzecz do zrobienia... :)

Dobra, chodzi o to, że Mistrzu Piotr big city life powiedział, że jak nie ja to łon to zrobi więc wolę ja :)
    Jeżeli jakaś dziewczyna chce potrenować salsę w klubach, a nie ma z kim, to dobrze się składa - wiadomości na priv (jestem w połowie kursu poziomu S2).
  • Anonim

3-4 lutego??? ja mam w soboty salse...to ni ebediz ekolidowac? a w jakich godzinakch?:)
    grzesiek ty ni ekombinuj tylko przychodz do enklawy albo pkin lub na solec ..nie bedizsz sie musia umawiac na prv:) pozdro
  • Anonim

>monikasp napisała:
    >3-4 lutego??? ja mam w soboty salse...to ni ebediz
    >ekolidowac? a w jakich godzinakch?:)
    >grzesiek ty ni ekombinuj tylko przychodz do enklawy albo
    >pkin lub na solec ..nie bedizsz sie musia umawiac na prv:)
    >pozdro

Chyba między 12 a 15stą ale dokładnie nie pamiętam. W sumie 6 godzin zajęć w dwa dni.
  • Agnieszka

>Grzesiek napisał

>Jeżeli jakaś dziewczyna chce potrenować
    >salsę w klubach, a nie ma z kim, to dobrze się
    >składa - wiadomości na priv (jestem w połowie
    >kursu poziomu S2).

To ja się poskarżę.Nieładnie, teraz się tu reklamujesz ,że jesteś chętny do trenowania w klubach,a ja Ciebie nie mogłam namówic do wyjścia na parkiet w Clubie70.Zobaczysz , jeszcze Cię wyciągnę ,siłą ,a Piotrek mi pomoże :))
  • 1
  • 2
| |

Salsa Libre w szerokim tego słowa znaczeniu: przyjaciele, kursanci, imprezowanie, to co robimy raze...

Salsa Libre

• Solec 38
  • 00-394, Warszawa
  • 22 458 24 44 , info@salsalibre.pl

Salsa Libre Powstała w 2003 roku z inicjatywy Ani Chagowskiej i Marka Domańskiego. Jesteśmy grupą która skupia pasjonatów tańca, w szczególności salsy. Taniec nie jest dla nas wyłącznie techniką – odbieramy go w szerszym kontekście kulturowym. Z jednej strony jest on współczesną formą ekspresji i spędzania wolnego czasu w klubach i na imprezach; z drugiej strony każdy z tańców ma swoją historię, która jest w nim stale obecna.

Fotki

Miejsca grona (1)