Salsa Libre [1631]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Baśka

Myślę, że czas uściskać i wycałować serdeczną i entuzjastyczną publiczność librową.
    Kochani jesteście wyjątkowi i wspaniali. Po raz kolejny mogłam się o tym przekonać na poniedziałkowym pokazie moich grup jazzowych.
    Cóż za oklaski, wiwaty, zagrzewanie do tańca i wyczucie klimatu.
    Naprawdę taka publiczność to skarb.
    Cieszę się niezmiernie, że moi kursanci mięli i mają przyjemność występować przed Wami. Serce rośnie gdy energia płynie od tancerza do widza i od widza do tancerza. Było zjawiskowo. Wszystkim artystom życzę takiej publiczności i wrażeń jak te poniedziałkowe (z 30 czerwca).

A przy okazji wielki szacunek dla jazzowo-sprytnych, którzy udżwignęli moje (trzeba szczerze przyznać ciut za trudne) choreografie. Cenie Was za to, że podjeliscie wyzwanie ich zatańczenia i bardzo dziękuję za dodatkowy czas jaki poświęciliście do ich szlifowania.
    W poniedziałek byłam dumna jak paw z tego co udało nam się razem osiąnąć :)
    ...ale nadal wszystko jeszcze przed nami :)

Uściski
  • brokulina

Gratulacje dla Basiowych grup i dla Ciebie Basiu, choć nie widziałam -słyszałam że było na co popatrzeć!

Ja też dołączam się do uścisków solcowej publiczności, zarówno z perspektywy występującej jak i "wypuszczającej"; ) ostatnio swoich podopiecznych na pokaz! To naprawdę niesamowicie ważne jaki jest klimat podczas występów, najczęściej to energia i zaangażowanie widzów potrafi dodać skrzydeł i przegnać największą nawet tremę. Nie tak dawno słyszeliśmy Tamambo na jednej z imprez, że "im więcej publiczność z siebie da, tym więcej dostanie od tancerzy" -ja się pod tym podpisuję obiema rękami.
  • Florence + The Machine

ja nauczylam sie klaskac i krzyczec w SL, po wystepie z Ladies Show, bo dopiero wtedy poczulam, jak to pomaga i jaka energie daje. j
    akos tak sie przyzwyczailam, ze na zakonczeniu roku szkolnego, gdy dyrektorka, siostra Brud, zapowiedziala, ze bedzie przemawiac wychowawczyni, tak z przyzwyczajenia zaczelam wydawac dziwne odglosy:D
  • ptaku

Pokazy były świetne :) Brawa i pełen szacunek dla tancerek i tancerzy.

A SL jest da best :)
  • mayer

Oł-je,

Jestem pod wrażeniem występu!

A jako że sam miałem okazję już parę razy występować przed solcową publicznością i to naprawdę jest przyjemność!
| |

Salsa Libre w szerokim tego słowa znaczeniu: przyjaciele, kursanci, imprezowanie, to co robimy raze...

Salsa Libre

• Solec 38
  • 00-394, Warszawa
  • 22 458 24 44 , info@salsalibre.pl

Salsa Libre Powstała w 2003 roku z inicjatywy Ani Chagowskiej i Marka Domańskiego. Jesteśmy grupą która skupia pasjonatów tańca, w szczególności salsy. Taniec nie jest dla nas wyłącznie techniką – odbieramy go w szerszym kontekście kulturowym. Z jednej strony jest on współczesną formą ekspresji i spędzania wolnego czasu w klubach i na imprezach; z drugiej strony każdy z tańców ma swoją historię, która jest w nim stale obecna.

Fotki

Miejsca grona (1)