Salsa Libre [1631]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Florence + The Machine

Tylko plaża, słońce i taniec! Rezerwuj czas! W tym roku odwiedzamy egzotyczną Tunezję! Jeśli tańczysz - rozwiniesz swoje umiejętności, jeśli jeszcze nie tańczysz - na pewno zaczniesz! W programie m. in. Salsa, Merengue, Bachata, Rueda, Hip Hop, Jazz!

Bliższe szczegóły, ceny, terminy wpłat, ilość miejsc sprawdź na stronie SL:)

Zdjęcia z poprzednich librowych wakacji - http://www.salsalibre.pl/web/index....
  • ..::MARIKA::..

Rezerwujcie miejsca bo czas leci ...; -)
  • Anonim

To kto się wybiera?; )

Komuś nie pasuje może tak ja mi termin spotkania? (14 SIERPNIA, CZWARTEK, GODZ.22:00) ?

Może dałoby się to przełożyć na poniedziałek przed Uffem? =D
  • tost

jadę:)
  • Anonim

ja też jadę!!! :)
  • Adam

I ja, i ja!
  • Anonim

Jee =D
    Jest nas coraz więcej; )

Małe pytanie, czy ktoś planuje brać bagaż sportowy?
  • Adam

a co to jest?
  • Anonim

Ależ ten świat mały...Kolega Kiesio widzę z hapowa...i w teamie rowerowym się udziela razem ze Stingiem; )
  • Anonim

Pani MaGazynieR: Tak myślałem że skądś kojarzę zdjęcie z autokaru =P

Adam: Linie lotnicze zazwyczaj oferują opcję bagażu sportowego, czyli dodatkowy limit kilogramów. Jeśli bierzesz ze sobą deskę, sprzęt do nurania lub coś w tym stylu to wykupujesz tą opcję, i wychodzi Cię mniej niż płacenie za nadbagaż =]
| |

Salsa Libre w szerokim tego słowa znaczeniu: przyjaciele, kursanci, imprezowanie, to co robimy raze...

Salsa Libre

• Solec 38
  • 00-394, Warszawa
  • 22 458 24 44 , info@salsalibre.pl

Salsa Libre Powstała w 2003 roku z inicjatywy Ani Chagowskiej i Marka Domańskiego. Jesteśmy grupą która skupia pasjonatów tańca, w szczególności salsy. Taniec nie jest dla nas wyłącznie techniką – odbieramy go w szerszym kontekście kulturowym. Z jednej strony jest on współczesną formą ekspresji i spędzania wolnego czasu w klubach i na imprezach; z drugiej strony każdy z tańców ma swoją historię, która jest w nim stale obecna.

Fotki

Miejsca grona (1)