Salsa Libre [1631]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • radek

Hej
    Zapraszam serdecznie w dniach 10-11.02 na ruedkowy superintensywny kursik ruedy - 3 godziny zajęć w sobote i .. 3h zajęć w niedzielę; ) .. A w międzyczasie BOMBA LATINA .. i kolejne ruedki ...

Jeśli znacie już ...
    al centro, dile que no, Tiempo Espana - Arriba, Tarro, Tarro pa' fuera, Mosquito, dame, pisa, giro, exhibe, fiebre, enchufe, Vacilala, Enchufe como Superman, enchufe a moto, policia, policia a ella, Benjamin, pelota (uno, dos, tres, con cuatro, cinco), ocho, adios, adios con la hermana, adios con familia, Sombrero

To jest szansa by w jeden weekend poznać kolejną gamę najczęściej tańczonych na imprezach figurek..

m.in. setenta, kentucky, evelyn, cero, sacala, abanico, siete .. itd itd.. itd..; )

Zaczynamy o 13.00
    Zapraszam
    Radek
    szczegóły na http://www.salsalibre.pl
  • Anonim

no ja sie zapisałam:) i wieczorem też wdepnę zatem:) pozdrowionka:)
  • Anonim

buu :(
  • Anonim

>bite me! napisała:
    >buu :(

no co moze chociaz wieczorkiem bedziesz?:)
  • Anonim

niestety, w sobote odpadam :(
    Widzisz Monia podejrzewam, ze przyjscie z sama niedzieje nie mialo by sensu, chociaz zastanawialam sie tez nad takim rozwiazaniem.
    Well, poczekam sobie na jakis regularny kurs (tu ladny usmiech w strone wladz SL) :-)

A wieczorkiem to ja moja droga mecze Misia-Rysia w kinie, taki tam maratonik do 6 rano :P
  • Anonim

wolisz 6h siedizec w kinie niż tańczyć:) oj to przestępsto. Dawać ją ...trzena ją uzależnić od salsy:)

ja wdepne na 3h:)
    to kiedy Cię zobaczę?: )
  • Anonim

soon maj dir
    soon :-))
  • mamAlka

a ja też się już zapisałam :-))))
    poruedkujemy, Moniko...oj :-)
| |

Salsa Libre w szerokim tego słowa znaczeniu: przyjaciele, kursanci, imprezowanie, to co robimy raze...

Salsa Libre

• Solec 38
  • 00-394, Warszawa
  • 22 458 24 44 , info@salsalibre.pl

Salsa Libre Powstała w 2003 roku z inicjatywy Ani Chagowskiej i Marka Domańskiego. Jesteśmy grupą która skupia pasjonatów tańca, w szczególności salsy. Taniec nie jest dla nas wyłącznie techniką – odbieramy go w szerszym kontekście kulturowym. Z jednej strony jest on współczesną formą ekspresji i spędzania wolnego czasu w klubach i na imprezach; z drugiej strony każdy z tańców ma swoją historię, która jest w nim stale obecna.

Fotki

Miejsca grona (1)